Kiinnostavia mahdollisuuksia

Account Manager

Postipalvelut ovat osa globaalia postiverkostoa. Niin kotimaiset kuin kansainväliset kortit, kirjeet, lehdet ja arvolähetykset kulkevat luotettavasti kaikkialle Suomessa tuhansien postinjakajiemme osaavissa käsissä. Kehitämme digiä ja printtiä yhdistäviä, monikanavaisia viestintä- ja laskutusratkaisuja kuluttajille, yritysasiakkaille ja julkiselle sektorille. Meillä pääset työskentelemään myös markkinointiviestinnän, digitaalisten dokumenttien hallinnan, lähettämisen ja vastaanottamisen parissa.

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä meidän seuraava myynnin ammattilainen

Account Manager, Postal Services

liittymään osaksi ammattitaitoista ja tuloshakuista Account Manager -myyntitiimiämme?

Account Managerina tulet vastaamaan koko Postipalveluiden tuoteportfolion myynnissä nimetyille asiakasyrityksille. Luot kannattavaa kasvua lyhyen ja pitkän aikavälin myyntitavoitteiden mukaisesti sekä vastaat oman sales funnelisi viikoittaisesta tuloksesta, kehittämisestä ja raportoinnista. Rakennat aktiivisesti Postin imagoa markkinoilla myyntityön ja arvolupauksen lunastamisen kautta. Tehtävässäsi tarjoat uusia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakastarpeeseen kokoamalla sopivia ratkaisuja Postin tuoteportfoliosta. Varmistat asiakkaan tyytyväisyyden Postin tarjoamiin nykyisiin palveluihin ja toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaan, tuotehallinnan ja muiden myyntitiimien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa näyttöä myynnistä, asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämistä sekä Postipalvelut -liiketoimintaryhmän palveluiden tuoman lisäarvon tunnistamista asiakkaan liiketoiminnalle. Tehtävässä onnistuminen vaatii laaja-alaista osaamista sekä kyvykkyyttä toimia asiakkaan johtoryhmä-tasolla.

Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

  • sinulla on vankka kokemus myynnistä
  • kokemusta ja ymmärrystä eri toimialojen liiketoiminnan tarpeista sekä kykyä rakentaa ratkaisuja erilaisiin asiakastarpeisiin, kaupan-, palveluiden-, tele- ja energiatoimialan tuntemus on tehtävässä lisäetu
  • asiakaslähtöinen asenne, innostunutta ja innostavaa otetta
  • kaupallinen tai tekninen tutkinto, sujuva kirjallinen ja suullinen englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi


Tehtävässä pääset kehittymään urallasi ja työskentelemään avainroolissa asiakkuuksien ja tuote- sekä palvelukokonaisuuksien parissa. Saat osaavat, sitoutuneet ja motivoituneet kollegat sekä innostuneen tiimimme tuen. Tarjoamme mielenkiintoisen uramahdollisuuden B2B-myyntityön parissa ja mahdollisuuden päästä tukemaan Postin myynnin kehitystä ja kasvua haastavissa myyntitehtävissä.

Isossa organisaatiossamme sinulla on monipuolisia oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia urallasi. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kompensaation ja muita etuja, kuten laajat työterveyspalvelut sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Modernit työtilamme sijaitsevat Helsingin Ilmalassa.

Lisätietoja 28.6.- 2.7.2021 välisenä aikana antaa Ulla Seppälä, Head of Sales, puhelimitse 040 844 9649 sekä sähköpostitse ulla.seppala@posti.com.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi 8.8.2021 mennessä Postin rekrytointijärjestelmän kautta. Käsittelemme hakemuksia heti hakuajan päätyttyä.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa.. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat