Kiinnostavia mahdollisuuksia

Ajojärjestelijä, Pirkkala

Olemme Suomen suurin ja johtava kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiö. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja ja asiakkaan ensisijainen valinta logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Olemme yli 1800 kuljetuksen ja logistiikan ammattilaisen tiimi ja palvelemme yli 2,8 miljoonaa kuluttaja- ja yritysasiakastamme koko maassa. Meillä on Suomen kattavin verkosto ja nopein kokomaan kuljetus. Kuljetuspalvelumme pitävät yritysten liiketoiminnan liikkeessä koko Suomessa ja rahtipalvelumme tavoittaa 90% Suomen yrityksistä yhdessä vuorokaudessa. Kasvamme verkkokaupan ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien mukana ja toimimme mahdollistajana verkkokaupan toimijoille.

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Etsimme Pirkkalan terminaaliin

Ajojärjestelijää

vakituiseen työsuhteeseen

Postin Pirkkalan terminaali huolehtii esim. terminaalilajittelusta ja kuljetuksista Tampereen ja sen lähikuntien alueilla, Ylöjärvellä sivuterminaali joka hoitaa Tampereen länsipuolen toimintaa. Terminaaleissa työskentelee päivittäin noin 250 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää monipuolisesti eri Postin pakettituotteiden kuljettamista ja käsittelyä.

 

Ajojärjestelijän tehtävässä tuet operatiivista päivittäisprosessia järjestelemällä kuljetuskalustoa kuljetustilausten pohjalta mahdollisimman tehokkaan kaluston täyttöasteen saavuttamiseksi ja vastaat kuljettajien ajomääräyksistä. Lisäksi tehtävässä avustat esimiehiä päivittäisten tavoitteiden saavuttamisessa ja resurssien hankinnassa ja ohjauksessa. Tehtävä sisältää myös raportointi-, seuranta- ja ylläpitotehtäviä, sekä suoria asiakaskontakteja päivittäisen operatiivisen suunnittelun osalta. Keskeisenä tehtäväalueena on myös yksikön työturvallisuuteen liittyvien asioiden ylläpitäminen ja varmistus.

Odotamme sinulta operatiivisen tuotantoprosessin ymmärrystä ja kokemusta kuljetustoiminnasta, ajojärjestelytyöstä sekä niihin liittyvistä tietojärjestelmistä (mm. APS, TMS, Träkkeri). Lisäksi Sinulla on vahva ATK-osaaminen. Luonteeltasi olet joustava, kykenet päätöksentekoon ja omaat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Hallitset myös tuotannossa käytetyt työehtosopimukset. Edellytämme tehtävään soveltuvaa logistiikka-alan koulutusta, sekä / tai vahvaa kokemusta.


Ajojärjestelijän työ on vuorotyötä (klo 5:00 - 21:00 välillä), joten edellytämme sinulta valmiutta vuorotyöhön. Lisätietoja tehtävästä antaa Rami.Myllymäki, arkisin klo 8 - 16 puhelimitse 040 315 4211, sekä sähköpostitse rami.myllymaki@posti.com

Jätäthän hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 09.09.2020 mennessä osoitteessa careers.posti.com.

Tutustu postilaisten uratarinoihin

Posti  Group on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Huolehdimme asiakkaidemme arjen ja kaupankäynnin sujuvuudesta tarjoamalla laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Posti on läsnä joka kunnassa ja palvelupisteidemme määrä on yli 2 000. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1 610,3 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 21 000 postilaista. Posti toimii yhteensä 8 maassa. Lisätietoja osoitteessa www.posti.com. Olemme savuton työpaikka.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat