Kiinnostavia mahdollisuuksia

Business Intelligence Analyst

Tässä tehtävässä pääset rakentamaan uutta Consumer Data Domain-tiimiä, joka palvelee koko konsernin data- ja analytiikkatarpeita strategian ytimessä olevaan kuluttajadataan liittyen. Tiimin tehtävänä on luoda datakyvykkyys, joka palvelee Postin kuluttaja- asiakkaita sekä liiketoimintaa. Tiimin jäsenten työnimikkeet tulevat olemaan Data Engineer, Data Scientist ja Business Intelligence/Data Analyst. Tiimin tavoitteena on tukea liiketoimintaa, kehitystä ja asiakaskokemusta datalla ja analytiikalla.

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä meidän uusi Business Intelligence Analyst Postin data-ja digikanavayksikköön Helsinkiin?

  • Ymmärrät dataa ja liiketoimintaa sekä olet kiinnostunut liiketoiminnan tavoitteiden toteuttamisesta.
  • Osaat luovia luontevasti liiketoiminnan ja datainsinöörien välimaastossa.
  • Tykkäät työskennellä yhdessä erilaisten sidosryhmien kanssa sekä kantaa vastuuta omista työtehtävistä ja projekteista.
  • Innostut uusista haasteista, etkä pelkää hypätä syvään päätyyn.
  • Visualisoit erilaisia data- ja analytiikkanäkymiä havainnollisesti luoden uutta ymmärrystä
  • Pystyt esittelemään luontevasti analyysien johtopäätöksiä esimerkiksi Postin johtoryhmälle
  • Sinulta löytyy vankkaa kokemusta tietokannoista, SQL:stä ja BI-työkaluista (esim. Power BI)
  • Osaat työskennellä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden lähteä rakentamaan uutta analytiikkakyvykkyyttä puhtaalta pohjalta. Postilla saat ensiluokkaisen näköalapaikan tämän hetken datatekemiseen isossa kansainvälisessä organisaatiossa uusimmilla teknologioilla. Tehtävässä pääset työskentelemään tiiviisti data-ammattilaisten ja liiketoiminnan kehittäjien välimaastossa sekä tekemään erilaisia analyysejä päätösten tueksi. Tässä roolissa työsi tulokset saattavat myös konkreettisesti näkyä jopa kahdelle miljoonalle Postin asiakkaalle.

Toimitilamme ovat modernit ja ne sijaitsevat Ilmalassa Postin pääkonttorilla. Työskentelemme hybridimallilla osittain toimistolla ja osittain etänä. Meillä on kattavat työsuhde-edut ja modernit työskentelyvälineet. Työsuhde-etuihin kuuluu mm. ePassi (liikunta, kulttuuri, HSL, hieronta), erinomainen kuntosali ja ryhmäliikunnat, kattavat työterveyspalvelut sekä erilaiset tiimitapahtumat ja koulutukset.
 

Kiinnostuitko?
 

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi Postin rekrytointijärjestelmään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 11.12.2022.  Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!!

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyri Ehtamo, Data and Analytics Lead (+358503547978). Jyrille voit soittaa keskiviikkona 30.11 klo 9-10 välillä tai perjantaina 2.12 klo 9-11 välillä.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 7 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:tä eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen ePassin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat