Kiinnostavia mahdollisuuksia

Development Lead

Hyppää mukaan nopeimmin kasvavan liiketoiminta-alueemme kyytiin! Paketti- ja verkkokauppaliiketoimintamme palvelee kotimaisten kuluttajien, yritysten ja verkkokauppojen lisäksi suuria kansainvälisiä toimijoita. Kuljetamme kymmeniä miljoonia paketteja vuodessa Suomessa ja Baltian maissa. Panostamme digitaaliseen palvelukehitykseen ja etsimme rohkeasti uusia kasvusuuntia. Meidän kanssa pääset mukaan nopeasti kehittyvälle alalle, joka kasvaa kestävän kehityksen, digitalisaation ja kansainvälistymisen kautta.

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Haussa meidän uuteen tuotannon DNA tiimiin,

Development Lead

Sykkiikö sydämesi monimutkaisten kokonaisuuksien ymmärtämiselle? Haluat ymmärtää osa-alueita ja muodostaa niistä saumattomia kokonaisuuksia ja tunnet riemun valtaavan mielesi, oivaltaessasi uusia asioita. Oletko rohkelikko, joka ei pelkää altaan syvään päähän hyppäämistä? Jos edellä mainitut ominaisuudet kuvaavat sinua, olet taatusti asenteeltasi oikea henkilö meidän tiimiimme vastaamaan tuotannon kehityksestä.

Arjessa menestymiseen tarvitset, mahtavan asenteen lisäksi:

  • Määrätietoisen tekemisen otteen strategian toteuttamiseen, tuotannon teknologia kehityksen ja taktisten prosessimuutosten keinoin.
  • Sujuvan suomen ja englannin kielen taidon.
  • Soveltuvan korkeakoulututkinnon (esimerkiksi tuotantotalous tai logistiikka)
  • Erinomaiset ihmis- sekä asiajohtamisen taidot ja halun olla hyvä ja jämpti esihenkilö.
  • Korkean paineensietokyvyn.
  • Useamman vuoden kokemuksen, tuotannon kehittämisestä asiantuntijatiimissä, missä on onnistuneesti tai odotukset ylittäen saavutettu tiimille asetetut tavoitteet. Kokemus voi olla tiimin jäsenenä tai tiimin vetäjänä.
  • Kokemus Postin tuotantoprosesseista katsotaan eduksi.

Tuotannon DNA (Development, Network & Analytics) tiimissä olet keskeisessä roolissa varmistamassa strategisen ja taktisen aikahorisontin tekemisten maaliin menoa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon linjaorganisaatioiden, paketti- ja verkkokauppa liiketoimintayksiköiden & teknologia kehityksen ja Postipalvelut- sekä Rahtiliiketoimintaryhmien tuotantokehitystiimien kanssa.  Olet tiimisi kanssa tärkeässä roolissa edistämässä paketti ja verkkokaupan kannattavuuden positiivista kehitystä, liiketoiminnan kivijalan – tuotannon – kestävällä kehityksellä.

Olemme keskellä suurinta muutosta koko postin historian aikana. Tältä paikalta on komeat näköalat! Mahtavat työkaverit, sekä paikka tuotannon laajennetussa johtoryhmässä takaavat, että kovan tekemisen lisäksi arjessa piisaa myös huumoria. Laita hakemus sisään ja tule meidän mukaan rakentamaan Postista, paketti ja verkkokaupan jättiläistä!

Lisätietoja voi kysellä DNA tiimin vetäjältä Tommi Suojaselta lokakuun aikana torstaisin klo 14:00 – 15:00 numerosta p.0503617595 tai sähköpostilla tommi.suojanen@posti.com. Haku on voimassa 31.10.2020 asti.

Tutustu postilaisten tarinoihin
 
Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassaMonipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat