Work With Us

Payroll Development Specialist

Osana Postin Palvelukeskusta toimivat palkanlaskennan tiimit huolehtivat siitä, että 20 000 Posti-yhtiöiden ja 4 800 Transval-yhtiöiden työntekijää saa oikean palkan oikeaan aikaan. Lisäksi palkanlaskenta vastaa palkkoihin liittyvästä raportoinnista sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Yhdessä Postin liiketoiminnan ja HR-toimintojen kanssa etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää HR käytäntöjä, prosesseja ja järjestelmiä sekä hyödyntää uutta teknologiaa. Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaidemme tarpeisiin.
Kehitystiimimme vastaa palkkajärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä järjestelmätoimittajan kanssa sekä palkanlaskentaprosessiin ja -järjestelmään liittyvien asioiden ohjeistamisesta ja kouluttamisesta palkanlaskentatiimeille.

apply
Join Us to Build Future Posti!

Olisitko sinä seuraava

Payroll Development Specialist

vahvistamaan Posti-yhtiöiden palkanlaskennan kehitystiimiämme?

Payroll Development Specialistina tehtäviisi kuuluu palkkajärjestelmässä olevan tiedon laadun ylläpito ja määriteltyjen kontrollien suorittaminen. Osana tehtävääsi tulet pitämään yhteyttä eri viranomaisiin, työnantaja- ja työntekijäliittoihin sekä järjestelmätoimittajiin. Rakennat ja tuotat palkanlaskentaa tukevia raportteja, kehität prosesseja ja teet niihin liittyvien työohjeiden dokumentointia sekä ohjeisiin liittyvää sisäistä kouluttamista. Määrität ja testaat palkkajärjestelmä- ja liittymämuutosten toiminnallisuutta. Tehtäviisi kuuluu myös palkka-asiantuntijoiden, HR verkoston ja asiakkaan neuvonta palkanlaskentajärjestelmiin sekä palkanlaskentaprosessiin liittyvissä kysymyksissä.
 
Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

 • Sinulla on palkanlaskentaan ja työsuhteen elinkaareen liittyvien prosessien laajaa osaamista ja prosessien syy-seuraussuhteiden hallintaa
 • Osaamista palkkakirjanpidosta ja palkanmaksuun liittyvien viranomaisvelvoitteiden hoitamisesta
 • Erilaisten palkka- ja HR-järjestelmien ja Office-työkalujen hyvää hallintaa
 • Osaamista ja kiinnostusta hyödyntää prosessien tukena automaation ja robotiikan ratkaisuja
 • Täsmällistä aikataulujen ja ajankäytön hallintaa sekä kykyä priorisoida tehtäviä
 • Itsenäistä työskentely-, ongelmanratkaisu- ja kehittämisotetta
 • Asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Paineensietokykyä ja kykyä työskennellä nopeasti muuttuvassa ympäristössä
 • Soveltuvaa kaupallista peruskoulutusta (esim. AMK)
 • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
   

Tarjoamme mahdollisuuden syventää ja kehittää omaa osaamistasi asiantuntijana ja päästä mukaan mielenkiintoisiin ja haasteellisiin kehitysprojekteihin. Tällä hetkellä meneillään ovat mm. palkkajärjestelmän ja työvuorosuunnittelu- ja työajanhallintajärjestelmän käyttöönottoprojektit. Meillä pääset osaksi työympäristöä, jossa muutos ja uusien tehokkaampien työtapojen etsiminen on arkipäivää sekä mukavan, osaavan ja työhönsä sitoutuneen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 31 Päivi Vehniäinen puh. 050 593 3082 ja viikolla 32 Sanna Vaara puh. 040 829 3836.

Kiinnostuitko? Työsuhde on vakituinen ja alkaa syyskuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.8.2020 Postin rekrytointijärjestelmän kautta.

Tutustu postilaisten uratarinoihin

Posti  Group on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Huolehdimme asiakkaidemme arjen ja kaupankäynnin sujuvuudesta tarjoamalla laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Posti on läsnä joka kunnassa ja palvelupisteidemme määrä on yli 2 000. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1 610,3 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 21 000 postilaista. Posti toimii yhteensä 8 maassa. Lisätietoja osoitteessa www.posti.com. Olemme savuton työpaikka.

Join Us to Build Future Posti!
apply

My Posti Experience

Diversity is Our Strength

Diversity is one of our strengths, with employees from over 80 different countries in Finland alone. Posti has more than 22,000 employees with different educational and professional backgrounds in several countries in the Baltic Sea region. We believe that a diverse community of professionals promotes good work environment, innovation, and better service for our diverse customers.

Together we Create Posti of the Future

We have professionals who are willing to work together for the good of our customers. A positive attitude takes us far. We quickly take things forward because the changing world does not wait. We believe that change is an opportunity.

The Opportunities of a Large Company at Your Disposal

At Posti, you can enjoy the diverse possibilities that a large and rejuvenating company can offer. We are one of the largest employers in Finland. The transformation within Posti will give you a great opportunity to develop your own career and expertise through a wide range of tasks, development projects and training programs.

Your Wellbeing is Important to Us

We want to promote the comprehensive wellbeing of our employees in different life situations and at different stages of employment. In addition to preventive health care, we offer comprehensive medical services to all Posti employees. Posti also supports physical and cultural activities by providing employees Eazybreak’s cultural and sports benefits.

Join Us to Build Posti of the Future!
all open positions