Kiinnostavia mahdollisuuksia

Head of Domestic Mail

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan viestinvälitys ja verkkokauppayhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä postipalveluiden, verkkokaupan ja logistiikan parissa yhteensä 8 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä, missä asiakkaat meitä tarvitsevat. Olemme avainasemassa digitaalisessa muutoksessa ja me haluamme, että sinä olet osa sitä! 

Oletko sinä kokenut kuluttajaliiketoiminnan osaaja, jolla on vahva vähittäiskaupan tuntemus?

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä meidän seuraava rohkea ja aktiivinen

Head of Domestic Mail

ja liittyisit osaksi osaavaa Consumer Services & Entrepreneurs -yksikköämme vastaamaan kotimaan liiketoimintayksikön johtamisesta, tuloksesta ja – kehityksestä?

Yksikkömme vastaa Postin kuluttajille ja mikroyrittäjille tarjottavista kirjepalveluista ja meidän tärkein tehtävämme on varmistaa palvelujen tarjonta ja toteutus asiakaslähtöisesti, regulaation vaatimukset täyttävästi ja kannattavasti, nyt ja tulevina vuosina. Modernisoimme palveluntarjontaamme ja palvelukanaviamme vastaamaan nykypäivän vaatimuksia alati muuttuvassa toimintaympäristössä. 

Mitä kaikkea pääset tekemään Head of Domestic Mail -tehtävässä? 

 • Tulosvastuu kotimaan liiketoiminnoista, siihen liittyvä ennustaminen ja raportointi 
 • Yleispalvelutuotteisiin keskittyvän kuluttajaverkkokaupan jatkuva, asiakaslähtöinen kehittäminen
 • Palvelukehityksen johtaminen 
 • Kumppani- ja jälleenmyyjäyhteistyön kehittäminen 
 • Sääntelyn liiketoimintavaikutuksien ymmärtäminen 


Tässä tehtävässä onnistut erinomaisesti, jos sinulla on 

 • vahva kuluttajaliiketoiminnan ja vähittäiskaupan toimintaympäristön kokemus 
 • digitaalisen liiketoiminnan osaamista, erityisesti verkkokauppa ja siihen liittyvät toiminnot
 • kaupallinen tapa ajatella ja toimia – motivoidut tulosvastuullisesta roolista, hallitset laajoja kokonaisuuksia ja yhtäaikaisia kehitysprojekteja
 • ymmärrät ja hyödynnät tehokkaasti liiketoiminnan ja markkinoinnin tunnuslukuja
 • toimintamallimme kehittämiseksi 
 • soveltuva kaupallinen tutkinto, korkeakoulututkinto katsotaan eduksi (esim. KTM) 
 • sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito – ruotsin kieli katsotaan eduksi 
 • erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kyky rakentaa toimivia verkostoja
 • pitkäjänteisyyttä ja kyky muuttaa suunnitelmat toimenpiteiksi
 • omaat positiivisen asenteen ja olet innostava yhteistyön rakentaja

Jos tunnistit itsesi tästä kuvauksesta, olet mitä todennäköisemmin henkilö, jota kaipaamme kollegaksemme! Posti on yksi Suomen suurimmista työnantajista, ja meillä pääset mukaan rakentamaan monimuotoista tulevaisuuden Postia. Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, jossa voit hyödyntää ja loistaa osaamisellasi ja ideoillasi. Meiltä saat lisäksi Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun sekä pääkonttorimme Postintaipaleen kuntosalin ja ryhmäliikunnat käyttöösi. Toimistotilamme Ilmalassa ovat modernit, joissa viihdymme osana monityöpaikkamalliamme.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Consumer Services & Entrepreneurs liiketoiminnan johtaja, Tuija Åkerman,
puhelimitse 050 4136591 2.12. klo 14-15, 7.12. klo 11-12 ja 16.12. klo 12-13.  
 
Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.12.2021 Postin rekrytointijärjestelmän kautta. Odotamme hakemustasi – tutkitaan yhdessä millaisia mahdollisuuksia tämä voisi tuoda sinulle ja meille! 

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa
postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa.. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat