Kiinnostavia mahdollisuuksia

Head of Retail Network

Olemme Suomen suurin ja johtava logistiikka-alan palveluyhtiö. Tavoitteenamme on olla asiakkaan ensisijainen valinta logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Kasvamme verkkokaupan ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien mukana ja toimimme mahdollistajana verkkokaupan toimijoille sekä verkkokaupan palvelukanavana kuluttajille. Investoimme vahvasti tulevaisuuteen ja kasvuumme. Palvelupisteverkostomme on tärkeä kanava, kun asiakkaamme lähettävät tai vastaanottavat lähetyksiä. Teemme asiakkaidemme arjesta sujuvampaa tarjoamalla maan kattavan verkoston, missä asiointi on nopeaa ja helppoa.

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä seuraava

Head of Retail Network?

Palvelupisteverkostomme on kaikille suomalaisille tuttu. Se koostuu niin Postin kuin kumppaneidemme ylläpitämistä Posteista sekä voimakkaasti kasvavasta pakettiautomaattiverkostosta ja uusista OmaPosti Kioskeista. Postin pakettiautomaatteja löytyy niin vähittäiskaupan toimipaikoista, yritysten toimitiloista kuin yksityisten taloyhtiöiden tiloista. Nyt ja tulevina vuosina kasvatamme automaattiverkostoamme merkittävästi, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme entistä helpomman ja joustavamman verkkokauppa ostamisen kokemuksen.

Head of Retail Network -tehtävässä vastaat Postin valtakunnallisesta verkostosta, sen strategiasta, toiminnasta, kehittämisestä, automaattivetoisesta kasvusta ja verkostossa tapahtuvasta myynnistä. Rakennat ja johdat kumppanistrategiaa ja pitkäjänteistä kumppaniyhteistyötä, viet kumppanistrategian yhteistä agendaa määrätietoisesti ja tiiviissä yhteistyössä moniulotteisen asiantuntijaverkoston kanssa läpi Postin eri toimintojen.

Tässä tehtävässä pääset johtamaan innostunutta ja osaavaa asiantuntijayksikköä onnistumaan yhdessä ja kehittymään niin yksilöinä kuin tiiminä. Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä Postin liiketoimintojen ja tuotannon kanssa ja olet Asiakaskokemus- ja kanavat yksikön johtoryhmän jäsen. Neuvottelet strategisten kumppaneiden kanssa niin verkostosta kuin teknologiakumppaneiden kanssa erilaisista itseasioinnin ratkaisuista. Kaiken kaikkiaan tulet määrittämään suunnan palvelupisteverkoston erinomaiseen asiakaskokemukseen tähtäävälle kehitykselle ja ymmärrät teknologian mahdollisuudet sujuvan itseasiointikokemuksen kehittämisessä

Tunnistatko itsesi seuraavasta kuvauksesta?

  • vankka kokemus liiketoimintavastuusta tai esim. vähittäiskaupan verkostotoimintojen johtamisesta
  • kokemus strategisesta kumppaniyhteistyöstä ja sen kehittämisestä
  • valmentavan johtamisen taidot, kyky inspiroida, vakuuttaa ja vaikuttaa myös matriisissa
  • vahva liiketaloudellinen ymmärrys ja taito nähdä lukujen taakse ja ohjata toimintaa niiden pohjalta
  • verkkokauppaliiketoiminnan ja kuluttajakäyttäytymisen ymmärrys
  • vahva ja rohkea kehitysote, ketterä kehitys ja kokeilukulttuuriin kannustaminen
  • Ylempi kaupallinen tai tuotantotaloudellinen korkeakoulututkinto, sujuva suomen- ja englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito
     

Pääset rakentamaan kanssamme huomisen Postia ja Postin palvelupisteverkoston kokonaisuutta muuttuvassa ja kilpaillussa toimintaympäristössä. Toimit avainroolissa verkkokaupan kasvutarinassa ja olet mukana kehittämässä palvelukokonaisuuksia, jotka näkyvät kaikkien suomalaisten arjessa. Saat osaavat, sitoutuneet ja motivoituneet kollegat. Voit soveltaa aiempaa kokemustasi, saat kasvaa ja kehittyä kasvuliiketoiminnan ja ainutlaatuisen muutoksen ytimessä. Isossa organisaatiossamme sinulla on monipuolisia oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia urallasi.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Ilola, VP Customer Experience & Channels, puh. 040 528 8811, pe 7.2. klo 09:00-10:00 ja to 13.2. klo 11:00-12:00
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää 23.2.2020 mennessä ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Posti  Group on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Huolehdimme asiakkaidemme arjen ja kaupankäynnin sujuvuudesta tarjoamalla laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Posti on läsnä joka kunnassa ja palvelupisteidemme määrä on yli 2 000. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1 610,3 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 21 000 postilaista. Posti toimii yhteensä 10 maassa. Lisätietoja osoitteessa www.posti.com. Olemme savuton työpaikka.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat