Kiinnostavia mahdollisuuksia

Henkilökohtainen avustaja, Vantaa

Posti Kotipalvelut tarjoaa ammattitaitoiset henkilökohtaisen avun ja kotihoidon palvelut. Tuemme asiakkaidemme itsenäistä ja turvallista elämää omassa kodissa. Työtehtävät meillä ovat monipuolisia ja vastuullisia. Olemme kotimainen ja luotettava toimija, joka tarjoaa monipuolisia ja kehittyviä palveluita kymmenissä kunnissa ympäri Suomen. Meillä työskentelee jo yli 1000 ammattilaista. Liity kasvavaan joukkoomme – mahdollistetaan yhdessä asiakkaillemme hyvä arki!

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Haemme Vantaalle

Henkilökohtaisia avustajia

Henkilökohtaisena avustajana varmistat asiakkaidemme arkipäivän askareiden ja toimien sujumisen. Autat asiakkaitamme arjen normaaleissa toimissa, kuten kodinhoidossa, asioinnissa, ulkoilussa, harrastuksissa sekä muissa tehtävissä. Tehtäviin voi kuulua myös hoidollisia tehtäviä, kuten peseytymisessä ja ruokailussa avustamista. Työskentelet pääasiassa asiakkaidemme kotona sekä muissa vaihtuvissa ympäristöissä. 

Etsimme työntekijöitä osa-aikaisiin ja kokoaikaisiin sekä keikkaluonteisiin töihin, mutta sinulla on mahdollisuus myös pysyvään asiakkaaseen.

 Sinulla on

 • Avustamisen perustaidot
 • Hyvät vuorovaikutustaidot, luotettavuutta sekä reipas ja asiakaslähtöinen työote
 • Positiivinen ja ihmisläheinen asenne eri ikäisten kanssa työskentelyyn
 • 18-vuoden ikä ja riittävä suomen kielentaito
 • Aikaisempi kokemus henkilökohtaisen avustajan työstä tai hoitoalalta katsotaan eduksi
 • Voimassa oleva EA -koulutus on eduksi
   

Me tarjoamme

 • Kattavan perehdytyksen tehtävään ja innostavan tiimimme tuen
 • Monipuolisen, itsenäisen ja vaihtelevan työn
 • Ammattitaitoa vahvistavaa koulutusta
 • Ison organisaation kehittymis- ja etenemismahdollisuudet
 • Mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi sekä modernit työvälineet ja työympäristön
 • Työsuhde-edut, kuten työterveyspalvelut, liikuntaetu, työhyvinvointisäätiön tapahtumat, tuettu lounasetu, loma-asuntojen vuokraus ja yhteistyökumppaneiden alennukset

 
Posti Kotipalveluissa teet merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä, missä pääset näkemään asiakkaidemme aidon ilon päivittäisissä asiakaskohtaamisissa. Olemme inspiroiva työpaikka – pääset kannustavaan tiimiin, jossa on vahva tekemisen meininki ja aito halu onnistua yhdessä. Olemme ajanhermolla oleva kotipalveluiden toimija. Posti Kotipalveluissa pääset oppimaan ja kehittymään kasvumme mukana ja vaikuttamaan tapoihimme toimia ja tehdä asioita. Keskitymme palvelujemme laatuun, asiakaslähtöisyyteen ja ammattiosaamiseemme. Työsi mahdollistaa hyvä perehdyttäminen, valmentava johtaminen ja toimintamme jatkuva kehittäminen. Meillä sinulla on omat pysyvät asiakkaat sekä aito mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Etsimme työntekijöitä sekä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen että tarvittaessa työhön kutsuttaviksi työntekijöiksi. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoa voi kysyä tuotanto.rekrytointi@posti.com. Huomaathan, että emme vastaanota kuitenkaan hakemuksia sähköpostitse.

Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 31.08.2020 mennessä osoitteessa https://careers.posti.com/.

​​​​​Hae tehtävää pian, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana! 

Kotihoidon ja henkilökohtaisen avustamisen palveluista vastaava Posti Kotipalvelut Oy siirtyi 1.9.2020 alkaen suomalaisomisteisen Stella Care Oy:n omistukseen. Posti Kotipalveluiden henkilöstö jatkaa työtään kuten aiemminkin - asiakkaat kohtaavat kodeissaan yrityskaupan jälkeenkin saman tutun hoiva-ammattilaisen kuin eilenkin. Tuttu hoitaja saattaa saapua jatkossa pihaan aurinkoisella Stella-autolla ja Stella-työasussa.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat