Jouluntekijät

Tule jouluntekijäksi!

Tule meille auttamaan koko Suomen jouluvalmisteluissa. ”Oli ihanaa olla töissä aidossa joulutunnelmassa!” sanoo Kati, yksi monista jouluntekijöistämme.
Tule Postille joulutekijäksi!

Tule siis meille auttamaan koko Suomen jouluvalmisteluissa. Tarvitsemme jouluntekijöitä postin ja pakettien lajittelu- ja käsittelytöihin ympäri Suomea sijaitseviin postikeskuksiin ja jakelupisteisiin.

Meillä joulu alkaa jo marraskuussa, ja kiireisintä aikaa on joulukuun iltoina. Työvuoroja on tarjolla sekä aamu- että iltavuoroissa, joissain toimipisteissä myös viikonloppuisin.

Olet juuri hän, jota etsimme, jos olet ripeä, huolellinen ja positiivisella asenteella varustettu 18 vuotta täyttänyt ja suomenkielentaitoinen henkilö. Nopea ja nokkela kuin joulutonttu!

Kurkkaa tästä avoimet työpaikat ja katso mitä kaikkea termillä ”joulu” löytyykään! Vaikka hakijoita on paljon, paikkoja riittää pitkälle joulukuulle asti.

Tule meille tekemään joulua yhdessä!

#jouluntekijät

Postilaisten tarinoita

Anna Ukkonen

Reippahasti käypi askeleet, kun vuoden vilkkain sesonki koittaa Postin eri toimipisteissä. Postilla työskentelee tuhansia jouluntekijöitä lajittelun, jakelun ja kuljetuksen parissa ympäri Suomen varmistaen, että miljoonat joulutervehdykset ja paketit löytävät perille. Anna Ukkonen on yksi heistä. Anna työskentelee Helsingin Arabian noutopisteessä, joka on pakettien noutamiseen tarkoitettu pop-up piste.

lue koko tarina

Natalia Harala

Ulkona liikkumisen iloa ja kesästä nauttimista - niistä on Natalian kesä Postilla tehty! Natalia aloitti työnsä Postilla kesätyöntekijänä kesän 2020 alussa. Hän on ensimmäistä kertaa Postilla kausitöissä ja aikoo jatkaa töitä vielä syksylläkin. Yhteensä Postilla työskentelee kesällä 2020 lähes 2000 kesätyöntekijää!

lue koko tarina

Louis Cothard

Louis Cothard nauttii työstään yhdistelmäajoneuvonkuljettajana, sillä ison auton ajaminen on sekä vastuullista että jännittävää. Louis ajaa ympäri Suomen ja pitää huolen, että tavarat löytävät vastaanottajansa. Louis on työskennellyt Postilla vuodesta 2015; ensin kevytkuorma-autonkuljettajana, vuoden verran kuluttajajakelussa ja tätä nykyä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat