Tule meille jouluntekijäksi!

”Oli ihanaa olla töissä aidossa joulutunnelmassa! Meininki oli rento, mutta tehokas”, sanoo Kati, yksi monista jouluntekijöistämme.
jouluntekijat

Jaa, käsittele ja lajittele joulumieltä

Jaamme jouluna miljoonia joulutervehdyksiä koteihin. Tule joukkoomme lajittelemaan, käsittelemään ja jakamaan ne perille. Tarjoamme tuhansia kausityöpaikkoja joulumielen tekijöille.

Tarvitsemme jouluntekijöitä ympäri Suomea sijaitseviin postikeskuksiin ja jakelupisteisiin.

Nopea ja nokkela kuin joulutonttu!

Postilla joulu alkaa jo marraskuussa, ja kiireisintä aikaa on joulukuun iltoina. Työvuoroja on tarjolla sekä aamu- että iltavuoroissa, joissain toimipisteissä myös viikonloppuisin.

Olet juuri hän, jota etsimme, jos olet ripeä, huolellinen ja positiivisella asenteella varustettu suomenkielentaitoinen henkilö.

Katso kaikki avoimet kausityöpaikat alta ja tule meille jouluntekijäksi!

#jouluntekijät
#mepostilaiset
#postionmunpesti

Postin avoimet kausityöt
(klikkaa yltä, ja kirjoita avoimet työpaikat listassa hakukenttään "joulu" niin saat näkyviin joulun paikat)

Transvalin avoimet kausityöt - katso logistiikka-alan työpaikat

Transvalilla puolestaan on laaja valikoima logistiikka-alan töitä, joita tehdään niin varastoissa, terminaaleissa kuin myymälöissäkin.

Transvalin  työtehtävissä mahdollisuuksia löytyy sesongin aikaan joustavasti juuri sinun elämäntilanteesi mukaan!

new-logot

Postilaisten tarinoita

Lara Yildrim

Mukavia kohtaamisia asiakkaiden kanssa ja liikkumisen iloa - Lara aloitti työnsä Postilla kesätyöntekijänä toukokuussa 2021 ja on ensimmäistä kertaa Postilla töissä. Tänäkin kesänä Postilla työskentelee yli tuhat kesätyöntekijää erilaisissa tehtävissä ympäri Suomea.

lue koko tarina

Jutta Immonen

Joulukuussa 2020 joulusesonki on käynnissä vilkkaampana kuin koskaan. Joulukuun ensimmäisellä viikolla Postissa käsiteltiin kaikkien aikojen ennätysmäärä paketteja: 1,9 miljoonaa pakettia viikossa. Tämän on huomannut työssään myös Jutta Immonen, joka on yksi tuhansista Jouluntekijöistämme ympäri Suomen. Jouluntekijöiden tärkeä tehtävä on varmistaa, että miljoonat paketit ja joulukortit löytävät perille.

lue koko tarina

Louis Cothard

Louis Cothard nauttii työstään yhdistelmäajoneuvonkuljettajana, sillä ison auton ajaminen on sekä vastuullista että jännittävää. Louis ajaa ympäri Suomen ja pitää huolen, että tavarat löytävät vastaanottajansa. Louis on työskennellyt Postilla vuodesta 2015; ensin kevytkuorma-autonkuljettajana, vuoden verran kuluttajajakelussa ja tätä nykyä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat