Kiinnostavia mahdollisuuksia

(Junior) IT Development Manager

Tulevaisuuden Posti on moderni jakelu- ja logistiikkayhtiö, jonka toiminnan ytimessä ovat paketit ja materiaalivirrat. Olemme ainutlaatuinen yhdistelmä alan parasta osaamista, edelläkävijyyttä logistiikassa ja teknologiassa sekä kattavaa jakeluverkkoa. Tämä yhdistelmä on enemmän kuin osiensa summa ja se tekee meistä vahvan ja mielenkiintoisen toimijan myös tulevaisuudessa. Postin uudistuminen ja tulevaisuus rakentuu ihmisistä. Tervetuloa mukaan!

Saatko energiaa ihmisten kanssa työskentelystä ja haluat edistää sujuvaa yhteistyötä ja positiivista ilmapiiriä työpaikalla arvostaen läpinäkyvyyttä päivittäisessä työssäsi?
 
Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä meidän seuraava

(Junior) IT Development Manager

liittymään osaksi Mobile Services -tiimiä Helsinkiin?

Tässä roolissa tulet työskentelemään yhteistyössä liiketoiminnan, tuotekehityksen, teknisten asiantuntijoiden ja toimittajien kanssa varmistaaksesi tuotantokäytössä olevien mobiilisovellusten liiketoimintavaatimusten mukaisen kehittämisen ja päivittäisen toiminnan sujuvuuden. Tehtävässä otat haltuun mobiilisovellusten toiminallisuudet ymmärtäen niiden roolin liiketoiminnan- ja tuotannon prosesseissa. Vastuullasi on mobiilisovellusten kehittäminen yhdessä kollegoidesi kanssa liiketoimintatarpeita vastaavaksi.

Tunnistatko itsesi seuraavasta kuvauksesta?

  • Sinulla on kokemusta sovelluskehityksen ohjaamisesta
  • Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto
  • Sinulla on kyky verkostoitua ja erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • Omaat proaktiivisen ja omatoimisen työskentelytavan
  • Olet palveluhenkinen ja sinulla on erinomaiset tiimityöskentelytaidot


Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen hallintaa, sillä kommunikoit tiiviisti eri sidosryhmille. Työsuhde on määräaikainen kesään 2022 saakka ja alkaa sopimuksen mukaan mielellään mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Salminen, sähköpostilla juha.salminen@posti.com.

Olisiko tämä seuraava askel urallasi? Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.04.2021 mennessä Postin rekrytointijärjestelmän kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja etenemme sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa.. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat