Kesä Postilla

Kesä Postilla

Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys, minkä lisäksi Posti on yksi Suomen suurimmista kesätyön tarjoajista: arviolta yhteensä kaksi tuhatta kesätyöntekijää ilahduttaa asiakkaitamme kesällä.
introkuva kesa-1

Välitämme niin viestejä, paketteja kuin merkityksiäkin, jopa unelmia – sähköisesti ja fyysisesti. Käsittelemme päivittäin keskimäärin 8 miljoonaa lähetystä, ajamme joka arkipäivä kuusi kertaa maailman ympäri hiilineutraalisti ja käymme noin 3 miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona.

Palkkaamme kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin ympäri Suomea. Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun, mutta sinulla on halutessasi mahdollisuus tehdä töitä myös osa-aikaisesti tai vain osan kesästä.

Meillä kaikki kesätyöntekijät saavat kattavan perehdytyksen työtehtäviin, joten vaikka aikaisempi kokemus Postilla on eduksi, lopulta reipas ja iloinen asenne ratkaisevat. Kesätyöntekijöidemme mielestä parasta Postilla on asiakkaan ilahduttaminen, yhdessä tekeminen ja kivat työkaverit.

Paikkoja avautuu eri alueilla ja eri toiminnoissa asteittain. Paikat pyritään täyttämään jo hakujen ollessa auki. Katso alla olevasta linkistä kaikki kesätyöpaikkamme.

Tule mukaan välittämään asiakkaidemme unelmia! Avoimet sesonkityöpaikat

Tutustu myöskin kesä- ja kausityöntekijöidemme ajatuksiin alla olevista Postilaisten tarinoista.

 

Postilaisten tarinoita

Natalia Harala

Ulkona liikkumisen iloa ja kesästä nauttimista - niistä on Natalian kesä Postilla tehty! Natalia aloitti työnsä Postilla kesätyöntekijänä kesän 2020 alussa. Hän on ensimmäistä kertaa Postilla kausitöissä ja aikoo jatkaa töitä vielä syksylläkin. Yhteensä Postilla työskentelee kesällä 2020 lähes 2000 kesätyöntekijää!

lue koko tarina

Anna Ukkonen

Reippahasti käypi askeleet, kun vuoden vilkkain sesonki koittaa Postin eri toimipisteissä. Postilla työskentelee tuhansia jouluntekijöitä lajittelun, jakelun ja kuljetuksen parissa ympäri Suomen varmistaen, että miljoonat joulutervehdykset ja paketit löytävät perille. Anna Ukkonen on yksi heistä. Anna työskentelee Helsingin Arabian noutopisteessä, joka on pakettien noutamiseen tarkoitettu pop-up piste.

lue koko tarina

Louis Cothard

Louis Cothard nauttii työstään yhdistelmäajoneuvonkuljettajana, sillä ison auton ajaminen on sekä vastuullista että jännittävää. Louis ajaa ympäri Suomen ja pitää huolen, että tavarat löytävät vastaanottajansa. Louis on työskennellyt Postilla vuodesta 2015; ensin kevytkuorma-autonkuljettajana, vuoden verran kuluttajajakelussa ja tätä nykyä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat