Kesä Postilla

Tule meille kesätöihin!

Palkkaamme tänäkin kesänä satoja kesätyöntekijöitä toimipisteisiimme ympäri Suomen. Postilaisena olet osa toisistaan välittävää työyhteisöä ja teet tärkeää työtä monipuolisella logistiikka-alalla. Tervetuloa mukaan välittämään!

Posti_03-2023_2950_Final_Hires

Tartu tilaisuuteen ja tule meille kesätöihin!

Meillä sinulla on loistava mahdollisuus hankkia arvokasta työkokemusta mielenkiintoisten ja monipuolisten logistiikka-alan työtehtävien parissa. Kesätyösi voi olla esimerkiksi varhaisjakelua, postinjakelua, kuorma-auton kuljettajana toimimista tai varasto- ja terminaalitöitä. Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun. Sinulla on halutessasi myös mahdollisuus tehdä töitä osa-aikaisesti tai vain osan kesästä.

Tiesitkö, että käsittelemme päivittäin keskimäärin miljoona pakettia ja seitsemän miljoonaa postilähetystä? Ajamme myös joka arkipäivä kuusi kertaa maailman ympäri hiilineutraalisti ja käymme noin 3 miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona!

Kesätyöntekijänä meillä saat:

  • Mukavan kesätyön hyvässä seurassa! 
  • Laadukkaat työvaatteet ja varusteet 
  • Epassin liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut 
  • Työhyvinvointisäätiön palvelut, mm. konserttilippuja ja huvipuistopäiviä​
  • Kattavat työterveyspalvelut 
  • Monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla 
  • Monimuotoisen työyhteisön: Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta
Posti_4689_Final_Hires (3)
Posti_Fleet_3104 (2) (2)

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Aikaisempi kokemus Postilla tai vastaavista työtehtävistä on eduksi, mutta lopulta reipas ja iloinen asenne ratkaisevat, sillä kaikki kesätyöntekijämme saavat kattavan perehdytyksen työtehtäviin. 

Arvostamme työyhteisössä monimuotoisuutta, yhdenvertaisuutta ja mukaanottamista. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri ikäisiä ja eri sukupuolia olevia henkilöitä sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

 

Katso kaikki avoimet Postin kesätyöpaikat ja hae mukaan!

Huomioithan, että kesätyöpaikkoja avautuu eri alueilla ja eri toiminnoissa asteittain. Paikat pyritään täyttämään heti sopivien osaajien löydyttyä.​

Postin kesätyöpaikat

Postin tytäryhtiössä Transvalissa voit työllistyä kesäksi logistiikan erilaisiin työtehtäviin niin varastoille, terminaaleihin, tehtaisiin, tuotantotiloihin kuin rakennustyömaille. Katso kaikki Transvalin avoinna olevat kesätyöpaikat täältä: 

Transvalin kesätyöpaikat

new-logot

Tutustu kesätöihimme uratarinoiden kautta​

Entisten kesätyöntekijöiden mielestä parasta Postilla on asiakkaan ilahduttaminen, yhdessä tekeminen ja kivat työkaverit.

Tervetuloa mukaan välittämään!

Lara Yildirim

Mukavia kohtaamisia asiakkaiden kanssa ja liikkumisen iloa - Lara aloitti työnsä Postilla kesätyöntekijänä toukokuussa 2021 ja on ensimmäistä kertaa Postilla töissä. Tänäkin kesänä Postilla työskentelee yli tuhat kesätyöntekijää erilaisissa tehtävissä ympäri Suomea.

lue koko tarina

Jutta Immonen

Joulukuussa 2020 joulusesonki on käynnissä vilkkaampana kuin koskaan. Joulukuun ensimmäisellä viikolla Postissa käsiteltiin kaikkien aikojen ennätysmäärä paketteja: 1,9 miljoonaa pakettia viikossa. Tämän on huomannut työssään myös Jutta Immonen, joka on yksi tuhansista Jouluntekijöistämme ympäri Suomen.

lue koko tarina

Louis Cothard

Louis Cothard nauttii työstään yhdistelmäajoneuvonkuljettajana, sillä ison auton ajaminen on sekä vastuullista että jännittävää. Louis ajaa ympäri Suomen ja pitää huolen, että tavarat löytävät vastaanottajansa. Louis on työskennellyt Postilla vuodesta 2015; ensin kevytkuorma-autonkuljettajana, vuoden verran kuluttajajakelussa ja tätä nykyä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat