Kesä Postilla

Kesä Postilla

Tulevaisuuden Posti on moderni jakelu- ja logistiikkayhtiö. Posti on myös yksi Suomen suurimmista kesätyön tarjoajista: lähes kaksi tuhatta kesätyöntekijää ilahduttaa asiakkaitamme kesällä.
MicrosoftTeams-image (3)-2

Käsittelemme päivittäin keskimäärin miljoona pakettia ja seitsemän miljoonaa postilähetystä. Ajamme myös joka arkipäivä kuusi kertaa maailman ympäri hiilineutraalisti ja käymme noin 3 miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona.

Palkkaamme kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin ympäri Suomea. Kesätyöt alkavat pääsääntöisesti touko-kesäkuussa ja kestävät elokuun loppuun, mutta sinulla on halutessasi mahdollisuus tehdä töitä myös osa-aikaisesti tai vain osan kesästä.

Meillä kaikki kesätyöntekijät saavat kattavan perehdytyksen työtehtäviin, joten vaikka aikaisempi kokemus Postilla on eduksi, lopulta reipas ja iloinen asenne ratkaisevat. Kesätyöntekijöidemme mielestä parasta Postilla on asiakkaan ilahduttaminen, yhdessä tekeminen ja kivat työkaverit.

Kesätyöpaikkoja avautuu eri alueilla ja eri toiminnoissa asteittain. Paikat pyritään täyttämään jo hakujen ollessa auki. Kurkkaa alla olevasta linkistä kaikki kesätyöpaikkamme.

Postin avoimet sesonkityöpaikat ja Transvalin avoimet sesonkityöpaikat

Tule mukaan ilahduttamaan asiakkaitamme ja viettämään kesää mukavien työkavereiden kanssa!

Tutustu myös kesä- ja kausityöntekijöidemme kokemuksiin alla olevista Postilaisten tarinoista!

 

Postilaisten tarinoita

Natalia Harala

Ulkona liikkumisen iloa ja kesästä nauttimista - niistä on Natalian kesä Postilla tehty! Natalia aloitti työnsä Postilla kesätyöntekijänä kesän 2020 alussa. Hän on ensimmäistä kertaa Postilla kausitöissä ja aikoo jatkaa töitä vielä syksylläkin. Yhteensä Postilla työskentelee kesällä 2020 lähes 2000 kesätyöntekijää!

lue koko tarina

Lara Yildirim

Mukavia kohtaamisia asiakkaiden kanssa ja liikkumisen iloa - Lara aloitti työnsä Postilla kesätyöntekijänä toukokuussa 2021 ja on ensimmäistä kertaa Postilla töissä. Tänäkin kesänä Postilla työskentelee yli tuhat kesätyöntekijää erilaisissa tehtävissä ympäri Suomea.

Lue koko tarina

Louis Cothard

Louis Cothard nauttii työstään yhdistelmäajoneuvonkuljettajana, sillä ison auton ajaminen on sekä vastuullista että jännittävää. Louis ajaa ympäri Suomen ja pitää huolen, että tavarat löytävät vastaanottajansa. Louis on työskennellyt Postilla vuodesta 2015; ensin kevytkuorma-autonkuljettajana, vuoden verran kuluttajajakelussa ja tätä nykyä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat