Kiinnostavia mahdollisuuksia

Kiinteistöpäällikkö

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postipalveluiden parissa yhteensä 8 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaat meitä tarvitsevat.

Oletko vastuullinen kiinteistöalan asiantuntija? Saatko energiaa onnistumisista? Haluatko edistää sujuvaa yhteistyötä ja positiivista ilmapiiriä työpaikalla ja asiakassuhteissa?

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Oletko sinä meidän seuraava

Kiinteistöpäällikkö

liittymään osaksi ammattitaitoista Posti Kiinteistöt -tiimiämme?

Tässä roolissa tulet vastaamaan nimetyn alueen kiinteistöjen ja tilojen ylläpidon johtamisesta sekä yhteistyöstä käyttäjien ja vuokranantajien kanssa.  Lisäksi sinulla on tärkeä rooli muutostöiden koordinoinnissa ja uusien tilojen hankinnassa.  Olet vastuullinen kiinteistöalan asiantuntija ja tunnet alan vaatimukset tilojen ja laitehallinnan suhteen. Ohjaat alihankkijoita muutosten toteutuksessa sekä toimit yhteyshenkilönä ja varmistat sisäisten ja ulkoisten resurssien aikataulullisesta yhteensovittamisesta.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

  • Olet kiinteistöalan ammattilainen ja olet kerryttänyt kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Sinulla on erinomaiset verkostoitumistaidot ja kommunikoit suomeksi sekä englanniksi
  • Valmius reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja kyky priorisoida työtä
  • Erinomainen ongelmanratkaisu –, yhteistyö- ja paineensietokyky
  • Sinulla on soveltuva kiinteistöalan koulutustausta

Meillä on monipuoliset tilat ja työvälineet, sekä joustava työ. Meillä pääset osaksi monimuotoista työyhteisöä ja pääset ennen kaikkea mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia. Yhtenä Suomen suurimmista työnantajista tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa. Meiltä saat lisäksi Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun sekä Postintaipaleen kuntosalin ja ryhmäliikunnat käyttöösi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Real Estate Maintenance Hannu Simola sähköpostitse hannu.simola@posti.com sekä puhelimitse 050 576 0779.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Postin rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 10.10.2021. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa
postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa.. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat