Kuljetusopisto

Kuljetusopisto järjestää kuljetustehtävissä ja niihin läheisesti liittyvissä muissa tehtävissä toimivien työntekijöiden perehdytyksen ja ammatillisen koulutuksen. Koulutus kattaa myös kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksen ja kuljetusalan sekä palvelulogistiikan tutkintokoulutukset. Kuljetusopiston perehdyttäminen ja koulutukset ovat suunnattu sekä Postin omille että kaikille samoissa tehtävissä toimiville Postin yhteistyökumppaneiden työntekijöille. Kuljetusopisto toimii yhteistyössä logistiikka-alan oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa. Koulutus- ja oppisopimusasiat sekä oppilaitosyhteistyö toteutuvat opiston kautta sujuvasti. Teemme säännöllistä yhteistyötä myös logistiikka-alan parhaiden kuljettajien jatkokoulutusta tuottavien tahojen ja viranomaisten kanssa.

Kuljetusopisto kouluttaa ja perehdyttää

Kuljetusopisto tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen nykyisessä tehtävässä. Kuljetusopisto tarjoaa myös mahdollisuuden hankkia tarvittava ammattitaito ja pätevyys siirtyä uuteen tehtävään. Haluamme myös olla varmoja siitä, että kaikki uudet kollegamme saavat työtehtäväänsä riittävän ja laadukkaan perehdytyksen. Näin työn tekeminen on mielekkäämpää ja turvallista.
lue lisää

Hae liikennöitsijäksi Postille

Liikenneyrittäjä tai -yrittäjyydestä kiinnostunut – kiinnostaako sinua itsenäisen ja monipuolinen työ, jossa olet vastuussa palvelun onnistumisesta ja kehityt työsi mukana? Hae Postin sopimusliikennöitsijäksi! Tehtäviin sisältyvät mm. posti- ja logistiikkatuotteiden nouto- ja jakelukuljetukset sekä runkokuljetukset.
lue lisää

Paketti ja verkkokauppa Postilla

Paketti ja verkkokauppa Postilla

Paketti- ja verkkokauppaliiketoiminta on Postin nopeimmin kasvava liiketoiminta-alue. Se palvelee kotimaisten kuluttajien, yritysten ja verkkokauppojen lisäksi suuria, kansainvälisiä verkkokauppoja, kuljettaen kymmeniä miljoonia paketteja vuodessa Suomessa ja Baltian maissa. Paketti- ja verkkokauppaliiketoiminnassa panostetaan digitaaliseen palvelukehitykseen ja haetaan rohkeasti uusia kasvusuuntia, muun muassa avoimen innovaation ja start-up yhteistyön keinoin. Paketti- ja verkkokauppaliiketoiminta tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan toimialaan, jonka kasvun ajureina toimivat kestävä kehitys, digitalisaatio ja kansainvälistyminen.

Lue lisää

Työmahdollisuudet

Voimakkaasti kasvava pakettiliiketoiminta tarjoaa työmahdollisuuksia sekä pakettilajittelussa ja -terminaaleissa että kuljettajan tehtävissä. Myös työnjohtotehtäviä on tarjolla. Postilla on myös useita esimerkkejä työntekijöistä, jotka ovat urallaan siirtyneet tehtävistä toiseen aloittaen esimerkiksi terminaalityössä, siirtyen kuorma-auton ja mahdollisesti myöhemmin yhdistelmäajoneuvon kuljettajiksi.

lue lisää

Edut

Posti on iso ja luotettava työnantaja. Myös työntekijämme edut ovat monipuoliset. Sinulle on tarjolla etuisuuksia hyvästä työterveyshuollosta, suunnitelmallisesta perehdytyksestä ja koulutuksesta varmaan palkanmaksuun. Postilaisten käytettävissä on mm. kulttuuri- ja liikuntaetuja.

lue lisää

Monenlaisia mahdollisuuksia

Harjoittelu ja työssäoppiminen

Tuemme aktiivisesti työharjoittelumahdollisuuksia logistiikka-alan eri tehtäviin. Voit tehdä toisen asteen opiskeluusi liittyvän kuljetusalan harjoittelun Postissa kymmenillä eri paikkakunnilla. Kuljetusalaa opiskelevia työllistetään mielellään jo opintojen aikana kausitöissä.

lue lisää

Oppilaitosyhteistyö

Posti ja Kuljetusopisto tekevät paljon yhteistyötä kuljetusalan eri oppilaitosten kanssa. Yhteistyötä edistetään tarjoamalla entistäkin enemmän mahdollisuuksia kuljetusalan koulutus- ja oppisopimuksille sekä opinnäytetöille. Kuljetusopisto tekee yhteistyötä ammatillisten oppilaitosten kanssa valtakunnallisesti.

lue lisää

Kuljetusopiston koulutustarjonta

Kuljetusopisto järjestää runsaasti ammatillista koulutusta postilaisille ja yhteistyökumppaneidemme kuljettajille kaikkialla Suomessa heidän osaamistarpeidensa mukaisesti. Kehitämme koulutustamme jatkuvasti digitalisaation ja asiakastarpeiden muutosten myötä.

lue lisää

Postilaisten tarinat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat