Kuljetusopisto

Kuljetusopisto kouluttaa

Kuljetusopisto tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen nykyisessä tehtävässä. Kuljetusopisto tarjoaa myös mahdollisuuden hankkia tarvittava ammattitaito ja pätevyys siirtyä uuteen tehtävään. Kuljetusopiston koulutukset toteutetaan aina mahdollisimman käytännönläheisinä ja lähellä sinua. Kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutus on osa opiston toimintaa.
kuljetusopisto kouluttaa artikkelikuva

Kuljetusopisto järjestää satoja pienryhmäkoulutuksia vuosittain. Lisäksi opistossa hyödynnetään verkkokoulutuksia.

Toteutamme osan Kuljetusopiston koulutuksesta omana tuotantona ja osan ostamme alan parhailta toimijoilta. Tavoitteenamme on järjestää koulutusta, joka hyödyttää yrityksessä mahdollisimman monia ja on osallistujalle kokemus, joka koetaan hyödyllisenä työn kannalta ja joka halutaan kokea uudelleen.

Järjestämme ammattipätevyyden piiriin kuuluvien autonkuljettajien jatkokoulutukset omalla koulutusluvallamme sekä jatkokoulutusta järjestävän yhteistyökumppanimme kautta. Vuosittain kuljetusopistossa toteutetaan tuhansia ammattipätevyyden jatkokoulutuspäiviä. Osallistujina ovat sekä Postin että yhteistyötyökumppanien kuljettajat.

Kuljetusopisto sopii vuosittain myös lukuisia koulutus- ja oppisopimuksia, joissa tavoitteinamme ovat hankkia opiskelijalle ammatillinen tutkinto ja opiskelijan työllistyminen omalle alalle. Lisäksi Kuljetusopiston piiriin kuuluvat myös mm. uusiin tehtäviin valmentavat ammatilliset koulutukset ja täsmäkoulutukset.

Postilaisten tarinat

Louis Cothard

Louis Cothard nauttii työstään yhdistelmäajoneuvonkuljettajana, sillä ison auton ajaminen on sekä vastuullista että jännittävää. Louis ajaa ympäri Suomen ja pitää huolen, että tavarat löytävät vastaanottajansa. Louis on työskennellyt Postilla vuodesta 2015; ensin kevytkuorma-autonkuljettajana, vuoden verran kuluttajajakelussa ja tätä nykyä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana.

lue koko tarina

Anne Partanen

Anne Partasen mielestä on hienoa työskennellä yrityksessä, joka on oman alansa edelläkävijä. Pitkä ura Postilla on avannut toiminnan laajuutta ja sen vaikutusta suomalaiseen yhteiskuntaan. Anne työskentelee kuljetuspäällikkönä Kuopio-Joensuu -alueella. Annen työssä asiakas on keskiössä ja asiakkaan kanssa luodaan yhdessä uusia ratkaisuja palveluiden parantamiseksi.

lue koko tarina

Tia Svinhufvud

Tia Svinhufvud opiskelee Postilla oppisopimuksella kuorma-autonkuljettajaksi. Autonkuljettajan työ kiinnosti Tiia ja hän sai kuulla, että Posti voisi tarjota etenemismahdollisuuden ammattikuljettajan ammattiin. Postin yhteistyöverkostosta löytyi nopeasti oppisopimuskumppaniksi Keuda, joten Tia pääsi aloittamaan kahden vuoden ammattiopinnot vauhdikkaasti.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat