Kiinnostavia mahdollisuuksia

Lähihoitajia Helsinkiin, Lahteen ja Ouluun

Posti Kotipalvelut on henkilökohtaisen avun ja kotihoidon palvelujen kasvava ja kehittyvä toimija. Innokkaassa ja osaavassa tiimissämme työskentelee tällä hetkellä 1100 kotihoidon ja terveysalan ammattilaista. Kasvamme ja laajennamme toimintaamme koko ajan. Rakennamme rohkeasti uusia palvelumalleja ja toimintatapoja etähoivassa ja uusien teknologioiden avulla. Asiakas on tekemisemme ytimessä – mahdollistamme heille itsenäisen, turvallisen ja mielekkään arjen. Meiltä asiakas saa kotiin tarvitsemansa palvelut kerralla. Varmistamme asiakkaillemme laadukkaat palvelut vahvan osaamisemme, uusien toimintatapojemme ja tiimimme yhteistyön kautta.

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Etsimme tällä hetkellä

lähihoitajia

Helsinkiin, Lahteen ja Ouluun osaksi kotihoidon kasvavaa tiimiämme.

Lähihoitajana kotipalveluissa olet tärkeä henkilö asiakkaan arjessa ja varmistat päivittäin turvallisen arjen jatkumisen hänen omassa kodissaan. Hoidat ja avustat omassa kodissaan asuvia asiakkaita ja tuet heitä päivittäisissä toiminnoissa. Huolehdit asiakkaiden hyvinvoinnista ja hoidollisista tehtävistä palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Toimit yhteistyössä asiakkaan muiden hoitavien tahojen ja läheisten kanssa

 

Eri paikkakuntien välillä lähihoitajan työt jakautuvat seuraavasti:

 • Helsinki: etsimme koronatilanteen ajaksi 6.4.-31.5. lähihoitajia määräaikaisiin työsuhteisiin
 • Lahti: etsimme lähihoitajia vakituisiin työsuhteisiin
 • Oulu: etsimme lähihoitajia vakituisiin, osa-aikaisiin työsuhteisiin

 

Sinulla tulisi olla:

 • Lähihoitajan tutkinto tai muu sosiaali- ja terveydenhuollon tutkinto.
 • Hyvät vuorovaikutustaidot sekä positiivinen ja ihmislähtöinen asenne hoitotyöhön
 • Tulet toimeen asiakastilanteissa myös ruotsinkielellä tarvittaessa
 • Reipas ja asiakaslähtöinen työote ja luotettavuutta ja joustavuutta
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä aito halu tehdä merkityksellistä työtä asiakkaiden kodeissa. 
 • Voimassa oleva Love (Lop) lääkehoidon voimassa oleva koulutus eduksi, mutta voit myös suorittaa Love-koulutuksen aloitettuasi meillä

Me tarjoamme sinulle:

 • Kattavan perehdytyksen tehtävään ja innostavan tiimimme tuen
 • Palkkaus työehtosopimuksen mukaan
 • Monipuolisen, itsenäisen ja vaihtelevan työn
 • Ison organisaation kehittymis- ja etenemismahdollisuudet
 • Mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi ja modernit työvälineet ja työympäristön
 • Työsuhde-edut, kuten työterveyspalvelut, liikuntaetu, työhyvinvointisäätiön tapahtumat, tuettu lounasetu, loma-asuntojen vuokraus ja yhteistyökumppaneiden alennukset

 

Lisätietoja työstä antavat:

Helsinki: Elina Rajamäki p. 0505160115 ja Maarit Pere p. 0504725074 arkisin klo 14-15.

Lahti: Heidi Noukka, heidi.noukka@posti.com

Oulu: Liisa Rantakokko, liisa.rantakokko@posti.com ja Maarit Savallampi, maarit.savallampi@posti.com

Hae meille rekrytointijärjestelmämme kautta heti, tarvitsemme työntekijöitä pikaisesti, kuitenkin 10.4.2020 mennessä. Teemme haastattelut hyödyntäen sähköisiä järjestelmiä.

 

Have a look at career stories at Posti.

Posti is Finland’s leading postal and logistics service provider. Our core business operations include postal services, parcel services, freight services and logistics services. We have the most comprehensive service network in Finland, and on weekdays we visit around three million households and companies. We manage the flow of everyday life in 10 countries. Our net sales in 2018 amounted to EUR 1,610.3 million, and the total number of our personnel is approximately 21,000. For more information, please visit www.posti.com

We are a smoke-free workplace.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat