Kiinnostavia mahdollisuuksia

Lähihoitajia, Riihimäki

Posti Kotipalvelut on henkilökohtaisen avun ja kotihoidon palvelujen kasvava ja kehittyvä toimija. Innokkaassa ja osaavassa tiimissämme työskentelee tällä hetkellä jo yli 800 kotihoidon ja terveysalan ammattilaista. Kasvamme ja laajennamme toimintaamme koko ajan. Rakennamme rohkeasti uusia palvelumalleja ja toimintatapoja etähoivassa ja uusien teknologioiden avulla.

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Haemme Riihimäelle keikkatyöhön ja vakituisiin työsuhteisiin

Lähihoitajia

Lähihoitajana kotipalveluissa olet tärkeä henkilö asiakkaan arjessa ja varmistat päivittäin turvallisen arjen jatkumisen hänen omassa kodissaan. Hoidat ja avustat omassa kodissaan asuvia asiakkaita ja tuet heitä päivittäisissä toiminnoissa. Huolehdit asiakkaiden hyvinvoinnista ja hoidollisista tehtävistä palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Toimit yhteistyössä asiakkaan muiden hoitavien tahojen ja läheisten kanssa.

Sinulla on

 • Lähihoitajan tutkinto tai muu sosiaali- ja terveydenhuollon tutkinto
 • Hyvät vuorovaikutustaidot sekä positiivinen ja ihmislähtöinen asenne hoitotyöhön
 • Reipas ja asiakaslähtöinen työote ja luotettavuutta ja joustavuutta
 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä aito halu tehdä merkityksellistä työtä asiakkaiden kodeissa 
 • Voimassa oleva Love (Lop) lääkehoidon voimassa oleva koulutus eduksi, mutta voit myös suorittaa Love-koulutuksen aloitettuasi meillä

Me tarjoamme

 • Kattavan perehdytyksen tehtävään ja innostavan tiimimme tuen
 • Palkkaus työehtosopimuksen mukaisesti
 • Monipuolisen, itsenäisen ja vaihtelevan työn
 • Ison organisaation kehittymis- ja etenemismahdollisuudet
 • Mahdollisuuden vaikuttaa työvuoroihisi ja modernit työvälineet ja työympäristön
 • Työsuhde-edut, kuten työterveyspalvelut, liikuntaetu, työhyvinvointisäätiön tapahtumat, tuettu lounasetu, loma-asuntojen vuokraus ja yhteistyökumppaneiden alennukset

Lisätietoja työstä antaa Krista Ekman krista.ekman@posti.comPuh. 050 515 1369

Hae meille rekrytointijärjestelmämme kautta heti, tarvitsemme työntekijöitä pikaisesti, kuitenkin 30.09.2020 mennessä osoitteessa https://careers.posti.com/.

Kotihoidon ja henkilökohtaisen avustamisen palveluista vastaava Posti Kotipalvelut Oy siirtyi 1.9.2020 alkaen suomalaisomisteisen Stella Care Oy:n omistukseen. Posti Kotipalveluiden henkilöstö jatkaa työtään kuten aiemminkin - asiakkaat kohtaavat kodeissaan yrityskaupan jälkeenkin saman tutun hoiva-ammattilaisen kuin eilenkin. Tuttu hoitaja saattaa saapua jatkossa pihaan aurinkoisella Stella-autolla ja Stella-työasussa.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat