Kiinnostavia mahdollisuuksia

Manager, Corporate Real Estate

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postipalveluiden parissa yhteensä 8 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaat meitä tarvitsevat.

Oletko itseohjautuva kiinteistöalan asiantuntija? Oletko kokenut hankkeiden läpiviejä? Haluatko edistää sujuvaa yhteistyötä ja positiivista ilmapiiriä työpaikalla ja asiakassuhteissa?

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä meidän seuraava

Manager, Corporate Real Estate

liittymään osaksi ammattitaitoista Posti Kiinteistöt -tiimiämme?

Tässä tehtävässä toimit ensisijaisena kontaktina kiinteistöasioissa Postin liiketoiminnan edustajille sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olet tärkeänä tukena liiketoimintaedustajien kriittisessä päätöksenteossa liittyen toimitiloihin. Päätehtäviisi kuuluvat toimitilojen kiinteistökehityksen hankkeiden läpivienti sisäisiä asiakkaita varten, tarjoat tarvittavaa markkinatietoa business casea varten sekä tuet kiinteistöasioiden kannattavuuslaskelmissa. Osallistut ja toimit osana sopimusten neuvottelustrategiaa sekä teet kiinteistömarkkinan ja markkinadatan analyysia. Olet päätukena kiinteistötransaktioissa sekä slb hankkeissa. Olet vastuussa tietystä kiinteistösalkusta, sen kehittämisestä sekä myymisestä.
 

Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

  • Sinulla on soveltuva kiinteistöalan koulutusta (DI tai AMK)
  • Omaat erinomaiset verkostoitumistaidot, osallistut aktiivisesti mm. neuvotteluissa ja olet itsevarma esiintyjä  
  • Kiinteistötalouden syvää ymmärtämistä sekä useamman vuoden kokemusta kiinteistöalalta
  • kokemusta kiinteistötransaktiosta, asiakkaiden hallinnasta sekä vuokrasopimusneuvotteluista
  • Hallitset erinomaisesti Office 365 työkalut
  • Puhut sujuvasti suomea sekä englantia, muut kielet (ruotsi, Baltian kielet) katsotaan eduksi


Osaat johtaa kiinteistökehityksen hankkeet alusta loppuun tavoitellen parhaita etuja loppukäyttäjille. Sinulla on laaja yhteistyökumppaneiden verkosto sekä osaaminen toimia erilaisten sidosryhmien kanssa.

Meillä on monipuoliset tilat ja työvälineet, sekä joustava työ. Meillä pääset osaksi monimuotoista työyhteisöä ja pääset ennen kaikkea mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia. Yhtenä Suomen suurimmista työnantajista tarjoamme myös hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa. Meiltä saat lisäksi Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun sekä Postintaipaleen kuntosalin ja ryhmäliikunnat käyttöösi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Real Estate Development Director, Jyrki Antinkari, sähköpostitse jyrki.antinkari@posti.com sekä puhelimitse 040 5322370.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Postin rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 10.10.2021. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat