Kiinnostavia mahdollisuuksia

Myyntipäällikkö

Tervetuloa töihin Suomen suurimpaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Kuljetamme raskaammat tavarat kollista koko kuormaan vaivattomasti. Yhdessä kumppaneidemme kanssa meillä työskentelee jopa 3000 kuljetuksen ammattilaista, ja palvelemme tuhansia asiakkaita päivittäin ympäri maan. Meillä on Suomen kattavin verkosto, jonka avulla tavoitamme 90 % Suomen yrityksistä yhdessä vuorokaudessa.

Pysyykö sinulla useat langat käsissäsi? Oletko luontainen verkostoituja, joka saa asiat tapahtumaan? Sykkiikö sydämesi kuljetusliiketoiminnalle?

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä meidän uusi

Myyntipäällikkö

ja liittyisit Rahdin Pohjois-Suomen yksikköön Ouluun vastaamaan nimettyjen asiakassuhteiden kasvattamisesta ja uusasiakasmyynnistä?

Tunnistatko itsesi näistä?

  • Kuljetusliiketoiminnan kustannusrakenteen sekä ansaintalogiikan ymmärrystä
  • Kuljetusalan markkina- ja kilpailijatuntemusta
  • Kykyä hallita ja ymmärtää suuria kokonaisuuksia
  • Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • Järjestelmällistä ja analyyttistä työskentelytapaa
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • Eduksi katsotaan kokemus asiakkuuksien hoidosta ja kehittämisestä

Myyntipäällikkönä pääset myymään Suomen parhaita rahti-, paketti- ja logistiikkapalveluita alueen yrityksille. Haet aktiivisesti uusia asiakkaita, tunnistat nykyisistä asiakkuuksistamme uusia myyntimahdollisuuksia ja vastaat omien henkilökohtaisten myyntitavoitteiden saavuttamisesta. Myyntipäällikkönä haastat rakentavasti asiakkaan nykyisiä toimintamalleja ja tarjoat asiakkaalle uusia ja merkityksellisiä ratkaisuja. Tyyppinä olet tavoitteellinen, aktiivinen, taitava neuvottelija ja omaat vahvat sosiaaliset taidot. Neuvottelet sujuvasti niin logistiikkapäättäjien kuin yritysten ylimmän johdonkin kanssa. Olet oikea henkilö tehtävään, jos olet nälkäinen myynnin ammattilainen, jolta löytyy intoa ja halua kehittyä. Kuulostaa mahtavalta, eikö!

Yksin tätä työtä ei tarvitse tehdä, sillä päivittäisessä työssäsi pääset toimimaan yhteistyössä monenlaisten eri toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä tuotannon ja muiden alueellisten organisaatioiden kanssa. Pääset mukaan rakentamaan kasvavaa logistiikkaliiketoimintakokonaisuutta ja kehittämään tulevaisuuden liiketoimintaamme. Pääset toimimaan osaavassa, tavoitteellisessa ja innokkaassa myyntitiimissämme. Tässä tehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta tuloshakuisuutta, ketteryyttä ja asiakaslähtöisyyttä. Näiden kulttuurimme kulmakivien lisäksi tehtävässä menestymistä tukee verkostoituva ja vuorovaikutteinen tapa toimia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja innostavan tehtävän logistiikka-alan johtavassa kuljetusyrityksessä. Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan tiimin sekä kuljetusorganisaation, jossa työskentelee yli tuhat henkilöä. Yhtenä Suomen suurimmista työnantajista tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa. Meiltä saat myös Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun.

Olisiko tämä seuraava askel urallasi? Lähetä meille ansioluettelosi ja saatekirjeesi palkkatoiveen kera viimeistään 17.5.2021 rekryjärjestelmäämme kautta osoitteessa careers.posti.com. Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Ari Olli p. 040 866 3251.

Tutustu postilaisten tarinoihin
 
Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat