Kiinnostavia mahdollisuuksia

Payroll Development Specialist

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä meidän seuraava

Payroll Development Specialist

ja liittyisin Turun palkanlaskennan kehitystiimiin?

Osana Postin Palvelukeskusta toimivat palkanlaskennan tiimit huolehtivat siitä, että 20.000 Posti-yhtiöiden ja 4.800 Transval-yhtiöiden työntekijää saa oikean palkan oikeaan aikaan. Lisäksi palkanlaskenta vastaa palkkoihin liittyvästä raportoinnista sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Yhdessä Postin liiketoiminnan ja HR-toimintojen kanssa etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää HR käytäntöjä, prosesseja ja järjestelmiä sekä hyödyntää uutta teknologiaa. Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaidemme tarpeisiin.

Etsimme nyt Posti-yhtiöiden palkanlaskennan kehitystiimin vahvistukseksi sinua, kokenut palkanlaskennan ja palkkajärjestelmien osaaja. Palkanlaskennan kehitystiimin asiantuntijat vastaavat palkkajärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä järjestelmätoimittajan kanssa sekä palkanlaskentaprosessiin ja -järjestelmään liittyvien asioiden ohjeistamisesta ja kouluttamisesta palkanlaskentatiimeille. Postilla on parhaillaan menossa palkkajärjestelmän uudistushanke, jossa sinulla tulee olemaan tärkeä rooli osana projektitiimiä.

Tunnistatko itsesi tästä?

  • Palkanlaskentaan ja työsuhteen elinkaareen liittyvien prosessien laajaa osaamista ja prosessien syy-seuraussuhteiden hallintaa.  
  • CGI Palkat-järjestelmän osaamista. Muiden palkanlaskenta- ja HR järjestelmien (esim. Workday) tuntemus katsotaan eduksi.
  • Aiempaa kokemusta palkkajärjestelmä- ja liittymämuutosten toiminnallisesta määrittelystä ja testauksesta.
  • Osaamista ja kiinnostusta hyödyntää prosessien tukena automaation ja robotiikan ratkaisuja.
  • Itsenäistä työskentely-, ongelmanratkaisu- ja kehittämisotetta.
  • Paineensietokykyä ja kykyä työskennellä nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Aiempi kokemus järjestelmäprojektissa työskentelystä on etu.
  • Soveltuvaa kaupallista peruskoulutusta (esim. AMK).
  • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.


Yhtenä Suomen suurimmista työnantajista tarjoamme sinulle mahdollisuuden syventää ja kehittää omaa osaamistasi asiantuntijana ja päästä mukaan mielenkiintoisiin ja haasteellisiin kehitysprojekteihin. Pääset osaksi monimuotoista työyhteisöä, jossa muutos ja uusien tehokkaampien työtapojen etsiminen ja arkipäivää. Saat taustallesi mukavan, osaavan ja työhönsä sitoutuneen tiimin tuen. Meiltä saat lisäksi Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun. 

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 7.7.2021 Postin rekrytointijärjestelmä Workdayn kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Vehniäinen puh. 050 593 3082.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat