Kiinnostavia mahdollisuuksia

Payroll Development Specialist

Osana Postin Palvelukeskusta toimivat palkanlaskennan tiimit huolehtivat siitä, että 20 000 Posti-yhtiöiden ja 4 800 Transval-yhtiöiden työntekijää saa oikean palkan oikeaan aikaan. Lisäksi palkanlaskenta vastaa palkkoihin liittyvästä raportoinnista sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Yhdessä Postin liiketoiminnan ja HR-toimintojen kanssa etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää HR käytäntöjä, prosesseja ja järjestelmiä sekä hyödyntää uutta teknologiaa. Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaidemme tarpeisiin. Kehitystiimimme vastaa palkkajärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä yhteistyössä järjestelmätoimittajan kanssa sekä palkanlaskentaprosessiin ja -järjestelmään liittyvien asioiden ohjeistamisesta ja kouluttamisesta palkanlaskentatiimeille.

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä seuraava

Payroll Development Specialist

vahvistamaan Posti-yhtiöiden palkanlaskennan kehitystiimiämme?

Payroll Development Specialistina tehtäviisi kuuluu palkkajärjestelmässä olevan tiedon laadun ylläpito ja määriteltyjen kontrollien suorittaminen. Osana tehtävääsi tulet pitämään yhteyttä eri viranomaisiin, työnantaja- ja työntekijäliittoihin sekä järjestelmätoimittajiin. Rakennat ja tuotat palkanlaskentaa tukevia raportteja, kehität prosesseja ja teet niihin liittyvien työohjeiden dokumentointia sekä ohjeisiin liittyvää sisäistä kouluttamista. Määrität ja testaat palkkajärjestelmä- ja liittymämuutosten toiminnallisuutta. Tehtäviisi kuuluu myös palkka-asiantuntijoiden, HR verkoston ja asiakkaan neuvonta palkanlaskentajärjestelmiin sekä palkanlaskentaprosessiin liittyvissä kysymyksissä.
 
Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

 • Sinulla on palkanlaskentaan ja työsuhteen elinkaareen liittyvien prosessien laajaa osaamista ja prosessien syy-seuraussuhteiden hallintaa
 • Osaamista palkkakirjanpidosta ja palkanmaksuun liittyvien viranomaisvelvoitteiden hoitamisesta
 • Erilaisten palkka- ja HR-järjestelmien ja Office-työkalujen hyvää hallintaa
 • Osaamista ja kiinnostusta hyödyntää prosessien tukena automaation ja robotiikan ratkaisuja
 • Täsmällistä aikataulujen ja ajankäytön hallintaa sekä kykyä priorisoida tehtäviä
 • Itsenäistä työskentely-, ongelmanratkaisu- ja kehittämisotetta
 • Asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Paineensietokykyä ja kykyä työskennellä nopeasti muuttuvassa ympäristössä
 • Soveltuvaa kaupallista peruskoulutusta (esim. AMK)
 • Hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
   

Tarjoamme mahdollisuuden syventää ja kehittää omaa osaamistasi asiantuntijana ja päästä mukaan mielenkiintoisiin ja haasteellisiin kehitysprojekteihin. Tällä hetkellä meneillään ovat mm. palkkajärjestelmän ja työvuorosuunnittelu- ja työajanhallintajärjestelmän käyttöönottoprojektit. Meillä pääset osaksi työympäristöä, jossa muutos ja uusien tehokkaampien työtapojen etsiminen on arkipäivää sekä mukavan, osaavan ja työhönsä sitoutuneen tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa viikolla 31 Päivi Vehniäinen puh. 050 593 3082 ja viikolla 32 Sanna Vaara puh. 040 829 3836.

Kiinnostuitko? Työsuhde on vakituinen ja alkaa syyskuussa 2020 tai sopimuksen mukaan. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9.8.2020 Postin rekrytointijärjestelmän kautta.

Tutustu postilaisten uratarinoihin
 
Posti  Group on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Huolehdimme asiakkaidemme arjen ja kaupankäynnin sujuvuudesta tarjoamalla laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Posti on läsnä joka kunnassa ja palvelupisteidemme määrä on yli 2 000. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1 610,3 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 21 000 postilaista. Posti toimii yhteensä 8 maassa. Lisätietoja osoitteessa www.posti.com. Olemme savuton työpaikka.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat