Kiinnostavia mahdollisuuksia

Payroll Specialist

Osana Postin Palvelukeskusta toimivat palkanlaskennan tiimit huolehtivat siitä, että 20 000 Posti-yhtiöiden ja 5 200 Transval-yhtiöiden työntekijää saa oikean palkan oikeaan aikaan. Lisäksi palkanlaskenta vastaa palkkoihin liittyvästä raportoinnista sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Yhdessä Postin liiketoiminnan ja HR-toimintojen kanssa etsimme jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää HR käytäntöjä, prosesseja ja järjestelmiä sekä hyödyntää uutta teknologiaa. Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaidemme tarpeisiin!

Transval on Posti Groupin 100 % omistama yhtiö. Transval on Suomen ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja, jonka palvelut kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut.

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Payroll Specialist

Olisitko sinä meidän uusi Payroll Specialist Helsingin Ilmalaan tai Turkuun?

Transval-yhtiöiden palkanlaskentatiimi tuottaa palkkapalvelua 40:lle Transval-yhtiölle. Payroll Specialistina vastaat itsenäisesti nimettyjen yhtiöiden palkanlaskennasta ja siihen liittyvästä tukipalvelusta esihenkilöille ja työntekijöille. Olet osa noin kymmenen hengen palkanlaskentatiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä HR-tiimin ja esihenkilöiden kanssa.

Tunnistatko itsesi tästä:

  • 3-5 vuoden kokemus palkanlaskennasta ja työehtosopimusten soveltamisesta
  • Mepco-palkanlaskentajärjestelmän osaamista. Muiden palkanlaskenta-, työajanhallinta- ja HR-järjestelmien (esim. CGI Palkat, Workday, Likeit) tuntemus katsotaan eduksi
  • Soveltuva kaupallinen peruskoulutus (esim. AMK)
  • Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • Järjestelmällinen, tarkka ja aikaansaava työskentelyote
  • Ongelmanratkaisukykyä, oma-aloitteisuutta ja hyvät vuorovaikutustaidot

Tarjoamme sinulle vastuullisen asiantuntijatehtävän ja mahdollisuuden kehittyä kanssamme osana iloista ja asiantuntevaa tiimiä, jossa hyvä palvelukokemus on avainasia ja uusien entistä fiksumpien työtapojen etsiminen on arkipäivää. Voit työskennellä joko pääkonttorillamme Helsingin Ilmalassa tai Turussa. Meillä on hybridityömalli eli työtä tehdään tilanteen ja tarpeen mukaan joko lähi- tai etätyönä. Meillä pääset osaksi monimuotoista työyhteisöä ja rakentamaan yhdessä tulevaisuuden Postia. Yhtenä Suomen suurimmista työnantajista tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ison konsernin HR:ssä ja palkanlaskennassa. Käytössämme on mm. E-passin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedut.

Olisitko sinä uusi kollegamme?

Lähetä meille ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 21.9.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut sopivien ehdokkaiden kanssa jo ennen hakuajan päättymistä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

viikolla 36 Chris-Marie Riski, Payroll Team Lead (040 350 0719/chris-marie.riski@transval.fi ) ja viikolla 37 Päivi Vehniäinen, Head of HR and Payroll Services (050 5933082/ paivi.vehniainen@posti.com)

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 7 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:tä eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen ePassin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat