Kiinnostavia mahdollisuuksia

Rekrytoija

We deliver messages, parcels and meanings, even dreams – both electronically and physically. Posti is evolving and transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to digital developers and artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Join us to create future Posti!

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Haemme Tampereen tuotannon rekrytointitiimiimme iloista ja reipasta, mutta samalla tehokasta ja tarkkaa vakituista osa-aikaista

Rekrytoijaa

Meillä pääset hoitamaan monipuolisesti kaikkia rekrytointiprosessin eri vaiheita, kuten työpaikkailmoitusten kirjoittamista ja julkaisua, hakemusten läpikäyntiä, haastatteluja ja työnhakijaviestintää. Tärkeimmät työkaverisi ovat oma rekrytointitiimisi sekä Postin tuotannon esimiehet.

Haemme henkilöä, joka syttyy rekrytoinnista; niin sen onnistumisista, haasteista kuin tuloksista. Asiakas on sinulle ykkönen, oli kyse sitten työnhakija-asiakkaasta tai rekrytoivasta esimiehestä. Koulutustaustaltasi olet esim. tradenomi tai vastaava ja sinulla on jo hieman kokemusta HR-kentältä.

Edellytämme hakijoiltamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia, aikaisempi kokemus rekrytoinnista ja Workday rekrytointijärjestelmän käytöstä lasketaan eduksi.

Me tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden rekrytointi- ja HR-osaamisesi kehittämiseen työntekijävoittoisella alalla. Opit koko rekrytointiprosessin eri vaiheet suuressa organisaatiossa ja pääset tutustumaan Postin jännittävään maailmaan ainutlaatuisesta näkökulmasta. Lisäksi tarjoamme Sinulle Posti-konsernin monipuoliset henkilöstöedut, yhden Suomen suurimman yrityksen etenemismahdollisuudet sekä vauhdikkaan ja merkityksellisen työn ihmisten parissa.

Hae tehtävään viimeistään ma 30.11.2020 mennessä Postin rekrytointijärjestelmän kautta. Emme valitettavasti käsittele sähköpostilla saapuneita hakemuksia.

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa.. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat