Kiinnostavia mahdollisuuksia

Sanomalehdenjakajia, Porvoo ja Sipoo

Postin varhaisjakelussa työskentelee yli 2700 alan ammattilaista yli 1600 jakelureitillä ympäri Suomea. Sanomalehdenjakajana ilahdutat satoja ihmisiä joka aamu tuomalla sanomalehden heille kotiin painokoneelta aamukahvipöytään. 

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Haemme osa-aikaiseen yötyöhön

Sanomalehdenjakajia

Etsimme reippaita ja itsenäisiä työntekijöitä täydentämään Postin jakelijoiden joukkojamme! Työssä pääset vaikuttamaan monen ihmisen jokapäiväiseen arkeen toimittamalla sanomalehdet heidän kotiinsa. Sanomalehdenjakajan työvälineenä on Postin auto, joten ajokortti tässä tehtävässä on välttämätön. Jakajamme työskentelevät 6+2 -mallilla eli kuutta työyötä seuraa kaksi vapaata. Voit tehdä töitä vaihtelevasti myös 3 - 6 vuoroa viikossa, jolloin voit opiskella ja työskennellä samaan aikaan tehden ohessa lisätienistiä.

Tarjoamme sinulle

  • osa-aikaisen työn (keskimäärin 3,5-5,5 tuntia/yö) klo 01:00 - 06:00 välillä
  • työterveyshuollon Mehiläisessä sekä ison organisaation edut, kuten EazyBreak -liikunta- ja kultturietu
  • kattavan palkallisen perehdytysjakson

Edellytämme

  • 18 vuoden ikää
  • kohtuullista fyysistä kuntoa sekä reipasta ja itsenäistä työotetta
  • suomen tai englannin kielen tyydyttävää osaamista
  • Ajokortti (B), sillä työ tehdään Postin autolla.

Palkka määräytyy TES:n mukaisesti, kokonaistuntipalkka on 9,91€/tunti. Mainos -ja markkinointilähetyksistä maksetaan ylimääräinen korvaus. Oman auton käytöstä maksetaan lisäksi kilometrikorvaus.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 13.09.2020 mennessä osoitteessa careers.posti.com/varhaisjakaja. Voit kysellä lisätietoa numerosta 0100 7000.

Tutustu postilaisten uratarinoihin


Posti  Group on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Huolehdimme asiakkaidemme arjen ja kaupankäynnin sujuvuudesta tarjoamalla laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Posti on läsnä joka kunnassa ja palvelupisteidemme määrä on yli 2 000. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1 610,3 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 21 000 postilaista. Posti toimii yhteensä 10 maassa. Lisätietoja osoitteessa www.posti.com.

Olemme savuton työpaikka.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat