Kiinnostavia mahdollisuuksia

Security Architect

Security Architect työskentelee osana huippuasiantuntijatiimiä, osana kyberturvapalveluntuotantoa. Tiimimme vastuulla on Posti Groupin kyberturvallisuuden valvominen ja suojaaminen. Haluamme olla jatkuvasti kehittyvä kyberturvatiimi, joka tarjoaa asiantuntemusta ja laajan palvelukokonaisuuden kyberturvariskien kokonaishallintaan Posti Groupille. Postin ICT yksikkö tarjoaa digitalisaatio-, pilvi-, ja tietoturvapalveluita koko posti Groupille.

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä seuraava

Security Architect

liittymään osaksi kyberturvallisuustiimiämme Helsingissä?

Security Architect vastaa palveluidemme kehityksestä niin teknologian kuin toimintatapojen ja prosessien näkökulmasta. Tuet tier3-asiantuntijana kollegoita sekä osallistut implementaatioprojekteihin. Tehtävässä pääset hyödyntämään teknistä ammattitaitoasi laajemman kokonaisarkkitehtuurin suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden osallistua teknisten koulutusten kehittämiseen ja pitämiseen ja haluamme sinun olevan vahvasti mukana yrityksen omien palveluiden kehittämisessä ja tuotteistamisessa.

Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

 

  • sinulla on vähintään viiden vuoden kokemusta kyber- ja tietoturvan alalta asiantuntijan tai arkkitehdin rooleista
  • vähintään vuoden kokemus julkipilvien (AWS, Azure tai GCP) tietoturvasta
  • vankka tekninen osaaminen, kykyä oppia ja ymmärtää uutta
  • teknologioina sinulle ovat hyvin tuttuja niin verkon laiteet kuin protokollat, palomuurit, IDS/IPS-järjestelmät sekä eri SIEM ratkaisut
  • osaat vähintäänkin auttavasti skriptata ja/tai koodata
  • viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.


Arvostamme saavutuksia ja näyttöjä kokonaisuuden ymmärtämisestä sekä tavoitteiden saavuttamisesta ja matriisi organisaatiossa toimimisesta. Asiakaslähtöisyys ja vastuullisuus ovat keskeisiä menestyksen kannalta. Vaikka tekninen ammattitaito onkin työtehtäviesi hoitamisen kannalta oleellista, et kuitenkaan pelkää myös hallinnollisen tason keskusteluja asiakkaan kanssa.

Lähde mukaan rakentamaan tietoturvaa yhdessä muun tiimin kanssa. Tällä uudella tiimillä on vankka johdon tuki ja mandaatti luoda tietoturvaa koko Postin laajuisesti. Tässä on paikka, joka antaa mahdollisuuden näyttää todellista osaamistasi ja kykyä viedä tietoturvaa eteenpäin arkkitehtuurien ja tuotevalintojen kautta. Meiltä saat lisäksi Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun sekä Postintaipaleen kuntosalin ja ryhmäliikunnat käyttöösi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Lehtonen puhelimitse 27.01.2020 klo 13-14 sekä sähköpostitse teemu.lehtonen@posti.com. Lähetä meille ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.02.2020 osoitteessa careers.posti.com. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä voidaan täyttää sopivan hakijan löytyessä.

Tutustu myös muihin Teemun yksikön paikkoihin: 

Senior Security Advisor
Junior Security Advisor

Tutustu postilaisten uratarinoihin
 
Posti  Group on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Huolehdimme asiakkaidemme arjen ja kaupankäynnin sujuvuudesta tarjoamalla laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Posti on läsnä joka kunnassa ja palvelupisteidemme määrä on yli 2 000. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1 610,3 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 21 000 postilaista. Posti toimii yhteensä 10 maassa. Lisätietoja osoitteessa www.posti.com. Olemme savuton työpaikka.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat