Kiinnostavia mahdollisuuksia

Senior Azure Cloud Architect

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postipalveluiden parissa yhteensä 8 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaat meitä tarvitsevat.

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä seuraava

Senior Azure Cloud Architect

liittymään osaksi Pilviasiantuntija -tiimiämme Helsingissä?

Senior Azure Cloud arkkitehtina työskentelet osana julkipilven tuotteistamis- ja neuvonta tiimiä. Tiimimme vastuulla on Posti Groupin julkipilven rakentaminen, tuotteistaminen ja neuvonta. Haluamme olla jatkuvasti kehittyvä julkipilvi -tiimi, joka tarjoaa asiantuntemusta ja laajan palvelukokonaisuuden julkipilven kokonaishallintaan Posti Groupille. Postin ICT yksikkö tarjoaa digitalisaatio-, pilvi-, ja tietoturvapalveluita koko Posti Groupille.

Senior Azure Cloud arkkitehtina vastaat osaltasi palveluidemme kehityksestä niin teknologian kuin toimintatapojen ja prosessien näkökulmasta Microsoftin viitekehyksien puitteissa. Tehtävässä pääset hyödyntämään teknistä ammattitaitoasi laajemman julkipilvikokonaisuuden suunnitteluun ja tuotteistamiseen. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden osallistua teknisten koulutusten kehittämiseen ja pitämiseen, sekä haluamme sinun olevan vahvasti mukana yrityksen omien palveluiden kehittämisessä ja tuotteistamisessa.


Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

 • Sinulla on usean vuoden kokemus julkipilven alalta asiantuntijan tai arkkitehdin rooleista
 • Kokemusta Azure arkkitehtuurin suunnittelusta ja toteutuksesta
 • Automaatio - ja tilariippumattomien ratkaisujen luominen ovat osa perusratkaisumalliasi
 • Teknologioina sinulle ovat tuttuja Azuren tarjoamat palvelut ja ohjelmistokehityksen perustyökalut (IaaS ja Paas palvelut, Azure AD, Github, Azure Devops Services)
 • Kokemusta devops toimintamalleista, CI/CD putkien rakentamisesta ja Gitin hallinnasta
 • Kokemusta pilvi-infra pystyttämisestä koodilla (IaC) (mielellään käyttäen Terraformia)
 • Kyvykkyys ohjeistaa Azuren parhaiden käytäntöjen toteuttamisessa
 • Vankka tekninen osaaminen, kykyä oppia ja ymmärtää uutta
 • Tietoturva-ajattelu on sinulle tuttua
 • Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
   

Arvostamme saavutuksia ja näyttöjä kokonaisuuden ymmärtämisestä sekä tavoitteiden saavuttamisesta ja matriisi organisaatiossa toimimisesta. Asiakaslähtöisyys ja vastuullisuus ovat keskeisiä menestyksen kannalta.

Lähde kanssamme mukaan rakentamaan julkipilveä moderneilla metodeilla kuten koodiputkilla. Tällä uudella tiimillä on vankka johdon tuki ja mandaatti tuotteistaa julkipilvialusta koko Postin laajuisesti. Tässä on paikka, joka antaa mahdollisuuden näyttää todellista osaamistasi ja kykyä viedä julkipilveä eteenpäin. Meiltä saat lisäksi Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun sekä Postintaipaleen kuntosalin ja ryhmäliikunnat käyttöösi. Modernit toimistotilamme sijaitsevat Helsingin Ilmalassa ja tarjoamme myös joustavan etätyömahdollisuuden.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Lehtonen, sähköpostitse:  teemu.lehtonen@posti.com.


Kiinnostuitko? Lähetä meille ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 03.10.2021 Postin rekrytointijärjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä voidaan täyttää sopivan hakijan löytyessä.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat