Kiinnostavia mahdollisuuksia

Senior HR Manager (AskHR Lead)

Onko intohimosi kehittää työsuhteen elinkaareen liittyviä prosesseja ja HR:n palveluita siten, että ne parhaalla mahdollisella tavalla tukevat esihenkilöitä arjessa, mahdollistavat hyvän ja laadukkaan johtamisen ja edistävät erinomaista työntekijäkokemusta? Onko sinulla näkemystä ja visiota siitä, miltä nykyaikaisen HR:n palvelumallin tulisi näyttää? Jos vastasit kyllä, toivomme, että haet Senior HR Manager (AskHR Lead) paikkaa.

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä meidän uusi

Senior HR Manager (AskHR Lead)

Postin HR on muutosmatkalla, ja osana tätä muutosta uudistamme myös palvelumallimme ja HR-prosessimme. Haemme nyt kokenutta, työsuhteen elinkaaren hallinnan läpikotaisin tuntevaa HR-ammattilaista vetämään AskHR-tiimiämme, joka tukee esihenkilöitämme laaja-alaisesti työsuhdeasioissa ja jossa työskentelee tällä hetkellä 14 osaajaa.  

Tehtävässä:

 • vastaat laaja-alaisesti työsuhdeasioista ja työsuhteen elinkaareen liittyvien vaiheiden hallinnasta
 • kehität työsuhteen elinkaaren prosesseja asiakaslähtöisesti
 • varmistat, että sovitut käytänteet ja toimintatavat jalkautuvat arkeen kaikkialla ja kaikissa tilanteissa
 • ohjaat ja innostat AskHR-tiimiä, varmistat riittävät resurssit ja osaamisen
 • toimit myös itse asiantuntijana ja esihenkilöiden sparraajana.

Tehtävässä onnistut ja menestyt, kun:

 • sinulla on vahvaa osaamista ja kokemusta työsuhdeasioista ja työsuhteen elinkaaren prosesseista
 • työlainsäädännön ja työehtosopimusten tulkinta on sinulle tuttua
 • innostut prosessien kehittämisestä ja parantamisesta ja sinulla on siitä kokemusta
 • asiakaslähtöinen ajattelu on sinulle luontaista
 • olet valmis tarttumaan toimeen ja laittamaan kädet saveen
 • sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja asioiden sidonnaisuuksia
 • nautit monimuotoisessa ja moniulotteisessa toimintaympäristössä työskentelystä
 • sytyt yhdessä tekemisestä ja muiden innostamisesta
 • sinulla on kokemusta esihenkilönä toimimisesta ja nautit siitä.

Toivomme myös, että:

 • olet ilmaisultasi selkeä ja kykenet jäsentämään asioita helposti ymmärrettävään muotoon
 • tuotat mielelläsi kirjallisia ohjeita ja viestintää, sekä suomeksi että englanniksi
 • edistät asioita suunnitelmallisesti ja jäsentyneesti
 • sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
 • Workday on sinulle järjestelmänä tuttu.

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Meille on tärkeää edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tuemme myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla Epassin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun. Lisäksi saat Postintaipaleen pääkonttorin kuntosalin ja ryhmäliikuntatunnit käyttöösi.

Olisiko tämä seuraava askel urallasi? Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.1.2022 Postin rekrytointijärjestelmä Workdayn kautta. Paikka pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti ja haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Tomperi (VP HR) perjantaina 14.1. klo 13.30-15.00 sekä maanantaina 17.1. klo 15-16, puh. +358 (40) 7726254.

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat