Kiinnostavia mahdollisuuksia

Senior Software Developer, PHP & Python

Pakettikauppa.fi on palvelu, jonka avulla yritykset voivat lähettää paketteja helposti ja edullisesti. Tuotamme integraatioita eri verkkokauppa-alustoihin sekä tuotamme uusia uniikkeja lähettämisen palveluita palvelualustaamme.
Are you precise and comfortable with working on multiple projects? Do you have strong collaboration skills? Are you able to transform business demands into flexible technology services? Do you work naturally in international vendor landscape?

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Pakettikauppaa pyörittää pieni ja ketterä tiimi Tampereen ytimessä ja etsimme nyt

Senior-ohjelmistokehittäjää

Liittymään osaksi tekniikan tiimiämme

Pakettikaupasta tuli osa Postia syksyllä 2019. Pakettikauppa on Postin multi-vendor platform. Palvelumme ydin siis on tarjota verkkokaupoille yhdellä sopimuksella usean logistiikkayhtiön kuljetustavat ja pyrkiä jatkuvasti lisäämään palvelutarjontaa. Työssä pääsee monipuolisesti toteuttamaan integraatioita eri logistiikkapalveluiden tarjoamiin rajapintoihin, suunnittelemaan asiakkaiden käyttöliittymiä ja hiomaan taustapuolen prosesseja microservice-arkkitehtuuriformaattiin. Järjestelmämme on toteutettu PHP:lla, mutta rakennamme uusia komponentteja myös pythonilla.

Toivomme sinulta vahvaa ohjelmisto-osaamista PHP:n ja SQL:n parista, sekä halua ja intoa oppia esimerkiksi Pythonia. Olemassaoleva Python osaaminen lasketaan tietysti eduksi. Käytössä oleviin teknologioihin sisältyy mm. Laravel, Postgresql, Docker ja Git. Toimit sujuvasti suomeksi sekä englanniksi.

Järjestelmämme on toteutettu PHP:lla, mutta rakennamme uusia komponentteja myös Pythonilla.

Lisätietoa tehtävästä saat sähköpostitse joose.vettenranta@posti.com. Olisiko tämä seuraava askel urallasi? Jätäthän hakemuksesi palkkapyyntöineen 31.01.2021 mennessä osoitteessa www.posti.com/careers. Täytämme tehtävän heti kun sopiva kandidaatti löytyy, joten osoitathan kiinnostuksesi mahdollisimman nopeasti!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa.. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat