Kiinnostavia mahdollisuuksia

Solution Architect, Integrations

Tulevaisuuden Posti on moderni jakelu- ja logistiikkayhtiö, jonka toiminnan ytimessä ovat paketit ja materiaalivirrat. Olemme ainutlaatuinen yhdistelmä alan parasta osaamista, edelläkävijyyttä logistiikassa ja teknologiassa sekä kattavaa jakeluverkkoa. Tämä yhdistelmä on enemmän kuin osiensa summa ja se tekee meistä vahvan ja mielenkiintoisen toimijan myös tulevaisuudessa. Postin uudistuminen ja tulevaisuus rakentuu ihmisistä. Tervetuloa mukaan!
 
Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Would you be our next

Solution Architect, integrations

to join our skilled Team in Helsinki?

You understand the customer needs, business processes and system functionalities to be able to provide outstanding integration solutions for internal and external customers. You plan, design, and implement small to large scale integration solutions adopting various technologies. You will work closely with key stakeholders, enterprise architects, vendors, and business IT. You are familiar with common integration technologies and knowledge of technologies such as Dell Boomi and OpenShift is considered as an advantage.

Would this be you?

  • experience in integration platforms, solutions, and API management
  • familiarity to B2B messaging, EDI, AS2/AS3, standards like EDIFACT
  • understanding of cloud services and technologies
  • prior experience in agile development & tools
  • good interpersonal and communications skills
  • excellent written and verbal skills in Finnish and English
  • applicable bachelor or master’s degree level education
  • proficiency in implementing reliable, complex, secure, high performance and scalable solutions from manufacturing to productions
  • excellent customer relations skills and potential to work with demanding customers

We are one of the biggest employers in Finland. The digital transformation within Posti will give you a great opportunity to develop your own career and expertise through a wide range of tasks, development projects and training programs. We also offer EazyBreak culture, sport and commuting benefits and an excellent gym and group sports at our modern office in Ilmala, Helsinki.

If you wish to discuss further, please contact Juha Salminen by email, juha.salminen@posti.com.

Is this your next career move? Send your application by 15.3.2021 via our recruitment system. The positions will be filled as soon as a suitable candidate is found. Hope to hear from you soon!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa.. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat