Kiinnostavia mahdollisuuksia

Supply Chain Analyst

Verkkokauppa- ja jakelupalvelut -liiketoimintamme palvelee kotimaisten kuluttajien, yritysten ja verkkokauppojen lisäksi suuria kansainvälisiä toimijoita. Meidän kanssamme pääset mukaan nopeasti kehittyvälle alalle, joka kasvaa kestävän kehityksen, digitalisaation ja kansainvälistymisen kautta. Toimitusketjumme on ainutlaatuinen Suomessa. Kuljetamme kymmeniä miljoonia paketteja vuodessa Suomessa ja Baltian maissa, joista suurimman osan seuraavaksi päiväksi. Meitä on Postissa noin 21 000 ammattilaista, ja työskentelemme 7 eri maassa. Meillä on Suomessa yli 160 000 pakettiautomaattilokeroa planeetan tiheimmässä verkostossa suhteessa väkilukuun, 28 terminaalia ja 7 logistiikkakeskusta. Olemme maailman parhaan prosentin joukossa vastuullisuudessa (EcoVadis). Meillä työlläsi on iso vaikutus ja pääset tekemään miljoonien ihmisten arjesta sujuvampaa!

Innostutko logistiikan ja toimitusketjun ongelmien ratkomisesta sekä liiketoimintaan vaikuttamisesta datan ja analytiikan avulla? Hyödynnätkö joustavasti eri teknologioita ja oletko halukas jatkuvasti kehittämään omaa osaamistasi?

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä meidän seuraava Supply Chain Analyst liittymään osaksi Supply Chain Design -tiimiä?

Tehtävänäsi on tukea Verkkokauppa- ja jakelupalveluiden tuotantoa ja liiketoimintaa analysoimalla sekä optimoimalla toimitusketjuamme. Päivittäisessä työssäsi hyödynnät dataa useista lähteistä sekä tarkoituksenmukaisia sovelluksia ja datatieteen/operaatiotutkimuksen menetelmiä, rakentaen analyyseja, jotka konkretisoituvat esimerkiksi sovelluksina, raportteina tai visualisointeina. Tehtävänäsi on myös tiivistää tulokset selkeään ja ymmärrettävään muotoon, sekä viestiä nämä eri sidosryhmille. Lisäksi osallistut toimitusketjuanalytiikan kyvykkyyksien kehittämiseen yhdessä muun tiimin kanssa.

Onnistuminen tehtävässä edellyttää kykyä hahmottaa ja kääntää liiketoimintakysymyksiä laskennallisiksi ongelmiksi ja analyyseiksi. Työtä tehdään yhdessä tiimin sekä liiketoiminta- ja prosessiasiantuntijoiden kanssa, joten hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ovat olennaiset.

Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

  • Olet luonteeltasi analyyttinen, ratkaisuhakuinen ja palveluhenkinen tiimipelaaja

  • Sinulla on yhden tai useamman käytännön esimerkkitapauksen kautta osoitettavissa olevaa kokemusta matemaattisten optimointimallien tai tilastollisten/koneoppimismallien suunnittelusta ja toteutuksesta (voi olla myös esim. projekti- tai opinnäytetyö)

  • Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto (myös lähellä valmistumista oleva huomioidaan)

  • Sinulla on hyvät datankäsittely- ja koodaustaidot (esim. SQL, Python, R)

  • Omaat sujuvan suomen ja englannin kielen taidon

Katsomme myös eduksi aikaisemman kokemuksen logistiikasta sekä teknologioista kuten Databricks/Spark ja toimitusketjumallinnus-, raportointi- tai paikkatietosovellukset (esim. Supply Chain Guru, Power BI, ArcGIS).

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa, jossa voit varmasti kehittyä sekä loistaa osaamisellasi ja ideoillasi. Työskentelypaikka on ensisijaisesti Helsingissä, mutta paikkakunta on kuitenkin neuvoteltavissa. Toteutamme monityöpaikkamallia, jossa voit työskennellä joustavasti joko etänä tai toimistolla. Meiltä saat lisäksi ePassin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun sekä pääkonttorimme Postintaipaleen kuntosalin käyttöösi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Saarenpää (Lead, Supply Chain Design) sähköpostitse jukka.saarenpaa@posti.com sekä puhelimitse 050 596 4759 tiistaina 13.9. klo 15-16 tai tiistaina 20.9. klo 15-16.

Kiinnostuitko?  Lähetä meille ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 25.9. rekrytointijärjestelmämme kautta. Alamme käsittelemään hakemuksia sitä mukaa kun niitä vastaanotamme. Odotamme hakemustasi – tutkitaan yhdessä millaisia mahdollisuuksia tämä voisi tuoda sinulle ja meille!

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa
postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 7 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:tä eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen ePassin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat