Kiinnostavia mahdollisuuksia

Tiiminvetäjä, Päijät-Häme

Posti Kotipalvelut Oy tarjoaa ammattitaitoiset henkilökohtaisen avun ja kotihoidon palvelut. Meillä työskentelee noin 900 henkilöä. Toimimme useilla eri alueilla ja laajennamme toimintaamme koko ajan. Tuemme asiakkaitamme itsenäisessä, turvallisessa ja mielekkäässä arjessa. Meiltä asiakas saa kotiin tarvitsemansa palvelut kerralla.  Liity kasvavaan joukkoomme - mahdollistetaan yhdessä asiakkaillemme hyvä arki! Toimintamme kasvaa ja meillä on sinulle kiinnostavia työmahdollisuuksia ympäri Suomea.

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Haemme Päijät-Hämeeseen

Kotihoidon tiiminvetäjää

Olet etsimämme henkilö, jos omaat reippaan työotteen ja  ammatillinen osaamisesi sekä asenteesi ovat kohdallaan. Odotamme sinulta joukkuepelaajan taitoja ja halua työskennellä ykkösketjussa.

Lisäksi edellytämme sinulta

- sairaanhoitajan tutkintoa, kokemus lähiesimiestyöstä on eduksi
- hyviä vuorovaikutustaitoja, luotettavuutta ja joustavuutta
- positiivista asennetta hoitotyöhön
- olet tottunut työskentelyyn asiakkaan kotona
- ajokortti
- Love (Lop) lääkehoidon voimassaoleva koulutus

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Sanna Korhonen p.050 3575517 tai sanna.korhonen@posti.com

Hae tehtävää Postin rekrytointijärjestelmän kautta 16.9.2020 mennessä.

Kotihoidon ja henkilökohtaisen avustamisen palveluista vastaava Posti Kotipalvelut Oy siirtyi 1.9.2020 alkaen suomalaisomisteisen Stella Care Oy:n omistukseen. Posti Kotipalveluiden henkilöstö jatkaa työtään kuten aiemminkin - asiakkaat kohtaavat kodeissaan yrityskaupan jälkeenkin saman tutun hoiva-ammattilaisen kuin eilenkin. Tuttu hoitaja saattaa saapua jatkossa pihaan aurinkoisella Stella-autolla ja Stella-työasussa.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat