Kiinnostavia mahdollisuuksia

Tuotantoesimies pääkaupunkiseudun varhaisjakeluun

Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Huolehdimme asiakkaidemme arjen ja kaupankäynnin sujuvuudesta tarjoamalla laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Lehtien varhaisjakelu on Postille tärkeä liiketoiminta-alue, jonka palvelut tuottaa ja kehittää Posti Palvelut Oy. Yhtiössä työskentelee valtakunnallisesti 3000 alan ammattilaista, jotka varmistavat asiakkaillemme korkealaatuisen ja luotettavan palvelun joka päivä.

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä seuraava

Tuotantoesimies

liittymään osaksi PKS-alueen varhaisjakelun tiimiä?

Tuotantoesimiehenä työskentelet päivällä ja toimit henkilöstöesimiehenä noin 100 yövuoroa tekevälle työntekijälle. Vastaat varhaisjakelun operatiivisesta toiminnasta, resurssoinnista ja työvuorosuunnittelusta sekä henkilöstön työhyvinvoinnista, työturvallisuudesta ja osaamisesta. Tunnistat kehityskohteita ja viet aktiivisesti muutoksia eteenpäin. Teet aktiivista yhteistyötä muiden tuotantoesimiesten ja yöesimiesten kanssa varmistaen asiakaslupausten mukaiset varhaisjakelutoiminnot alueellasi. Kommunikointi työntekijöidesi kanssa tapahtuu pääosin englannin kielellä, myös suomenkielen taito on oltava riittävää.

Odotamme sinulta vahvaa operatiivisen jakelutuotannon osaamista ja aiempaa kokemusta esimiestehtävistä. Lisäksi odotamme jämäkkää ja tavoitteellista otetta kehittämiseen. Sinulla tulee olla joustavuutta, kykyä tehdä päätöksiä ja omaat hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot suomen ja englannin kielellä. Arvostamme tehtävään soveltuvaa kaupallista tai logistiikka-alan koulutusta.

Tehtävän palkkaus Grafinetin työehtosopimuksen mukaan. Työpisteesi on Postintaival 7, Helsinki.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää 03.04.2020 mennessä Postin rekrytointijärjestelmän kautta. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa jakelupäällikkö Sari Joensuu numerossa 020 452 6718 tai sähköpostitse sari.joensuu@posti.com.

Tutustu postilaisten uratarinoihin

Posti  Group on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Huolehdimme asiakkaidemme arjen ja kaupankäynnin sujuvuudesta tarjoamalla laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Posti on läsnä joka kunnassa ja palvelupisteidemme määrä on yli 2 000. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 1 610,3 miljoonaa euroa ja työllistämme noin 21 000 postilaista. Posti toimii yhteensä 10 maassa. Lisätietoja osoitteessa 
www.posti.com. Olemme savuton työpaikka.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat