Kiinnostavia mahdollisuuksia

Tuotepäällikkö, C2C ja vertaiskauppa

Hyppää mukaan nopeimmin kasvavan liiketoiminta-alueemme kyytiin! Paketti ja verkkokauppa -liiketoimintamme palvelee kotimaisten kuluttajien, yritysten ja verkkokauppojen lisäksi suuria kansainvälisiä toimijoita. Kuljetamme kymmeniä miljoonia paketteja vuodessa Suomessa ja Baltian maissa. Panostamme digitaaliseen palvelukehitykseen ja etsimme rohkeasti uusia kasvusuuntia. Meidän kanssamme pääset mukaan nopeasti kehittyvälle alalle, joka kasvaa kestävän kehityksen, digitalisaation ja kansainvälistymisen kautta.

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Haemme paketti- ja verkkokauppaliiketoimintamme ytimeen innostunutta

Tuotepäällikköä (C2C ja vertaiskauppa)

kehittämään ja vastaamaan kuluttaja- ja vertaiskauppapalvelujen asiakaslähtöisestä kehittämisestä, kannattavan kasvun rakentamisesta sekä palvelujen elinkaaren hallinnasta kokonaisuudessaan.

Tässä roolissa:

  • analysoit aktiivisesti kuluttajamarkkinan kehittymistä ja ymmärrät kuluttajakäyttäytymisen muutosta
  • olet oman asiakassegmenttisi ja sen palvelutarjooman asiantuntija, ymmärrät koko asiakkaan arvoketjun prosesseineen, vastaat palvelujen kaupallistamisesta, kannattavuudesta ja kilpailukykyisestä hinnoittelusta.
  • tunnistat kehitystarpeita ja kehität digitaalisia ja fyysisiä palveluja yhdessä asiakkaiden ja Postin moniosaajatiimien kanssa.
  • teet kustannus- ja kannattavuuslaskentaa / liiketoiminnan analyysejä päätöksenteon tueksi
  • ohjaat ja suunnittelet kaupallisia kampanjoita ja kampanjakohderyhmiä eri myyntikanaviin
     

Kuluttajapalvelujen tuotepäällikkönä olet avainroolissa voittavan kuluttajakokemuksen rakentamisessa ja saat roolissasi tukea eri alojen asiantuntijoilta. Teet tiivistä yhteistyötä palvelumuotoilun, digitaalisen kehityksen, palvelupisteverkoston, tuotannon, markkinoinnin ja eri tuote- ja liiketoimintaosaajien kanssa. Olet olennainen tekijä yrityksemme kestävässä kehittämisessä ja vastuullisten, vertaiskauppaa kehittävien innovaatioiden luomisessa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Haemme reipasta tekijää, jolle kokonaisuuksien hahmottaminen on luontaista. Ratkaisukeskeinen asenne, kaupallinen osaaminen ja aiempi kokemus kuluttajaliiketoiminnasta antavat hyvät eväät alkuun. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja inspiroivan työn nopeasti muuttuvien tilanteiden parissa. Pääset tekemään yhteistyötä niin digitaalisen kehityksen kuin tuotannon kanssa. Meiltä saat lisäksi Epassin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun sekä Postintaipaleella kuntosali- ja ryhmäliikunnat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Salla Ketola, puhelimitse 040 641 8060 tiistaina 4.1.2022 klo 9.00-11.00 sekä sähköpostitse salla.ketola@posti.com
 
Olisiko tämä seuraava askel urallasi? Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Postin rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 16.1.2022. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten saatamme aloittaa haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Toivottavasti kuulemme sinusta pian! :)

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa
postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa.. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat