Kiinnostavia mahdollisuuksia

Ulkotyönsuunnittelija

Postipalvelut ovat osa globaalia postiverkostoa. Niin kotimaiset kuin kansainväliset kortit, kirjeet, lehdet ja arvolähetykset kulkevat luotettavasti kaikkialle Suomessa tuhansien postinjakajiemme osaavissa käsissä. Kehitämme digiä ja printtiä yhdistäviä, monikanavaisia viestintä- ja laskutusratkaisuja kuluttajille, yritysasiakkaille ja julkiselle sektorille. Meillä pääset työskentelemään myös markkinointiviestinnän, digitaalisten dokumenttien hallinnan, lähettämisen ja vastaanottamisen parissa. Olemme aitiopaikalla tekemässä muutosta, tule mukaan!

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Haemme nyt printtiprosessin jatkuvaan parantamiseen sitoutunutta

Ulkotyönsuunnittelijaa

Ulkotyönsuunnittelijan tehtävässä pääset vaikuttamaan printtiprosessin kehittämiseen sekä osaksi mielenkiintoisia projekteja. Tehtävässäsi huolehdit ulkotyön kokonaisprosessin sujuvuudesta oman vastuualueesi raameissa. Vastuu kattaa jakelutoimipaikoissa tehtävän ulkotyön. Pääset osaksi Prosessijohtamisen tiimiä ja raportoit kyseisen prosessivaiheen prosessiomistajalle. Kollegoinasi on muita suunnittelijoita ja yhdessä muodostatte kattavan ammattilaisten verkoston. Saat vastuullesi erikseen määritellyn maantieteellisen alueen ja olet sitä myötä tiiviissä yhteistyössä alueen muiden toimijoiden kanssa. Huolehdit alueesi jakajien kokonaistyönkuvan sujuvoittamisesta ja osallistut tuotannon prosessien standardointiin. Navigoit sujuvasti työllesi oleellisissa järjestelmissä ja otat uusia teknologioita mielelläsi käyttöön. Ymmärrät suunnittelun vaikutuksen asiakasrajapintaan asti ja haluat olla mukana varmistamassa palvelulupaustamme.

Työssä onnistuminen edellyttää sinulta

  • Suunnittelutyön tavoitteiden mukaista ja proaktiivista työskentelyä
  • Vahvat IT- ja järjestelmätaidot sekä edellytyksiä ottaa tulevaisuuden teknologiat haltuun
  • Poikkeamien selvittelyä ja korjaavien toimenpiteiden määrittelyä yhdessä alueen muiden avainhenkilöiden kanssa
  • Tuloshakuista ja loogista ajattelutapaa

Aiempi kokemus Jakelun sisätyön reseptistä, Lajittelukeskuksissa tapahtuvasta käsinlajittelusta, Prio- ja Päivi2 järjestelmistä sekä sisätyön suunnittelulogiikasta on sinulle eduksi. Tulemme tarjoamaan jokaiselle valitulle kattavan koulutuksen tehtävään.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja mukavan työympäristön erittäin ammattitaitoisten ja aktiivisten kollegoiden kanssa sekä joustavat työajat.

Työskentelypaikka on ensisijaisesti Helsingissä, mutta paikkakunta on kuitenkin neuvoteltavissa. Työt alkavat etätyönä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Nevalainen, Process Owner, sähköpostitse jukka.nevalainen@posti.com

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 09.04.2021 mennessä Postin rekrytointijärjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut ja teemme henkilövalinnan heti sopivan kandidaatin löytyessä.

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa.. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat