Kiinnostavia mahdollisuuksia

Viestintäpäällikkö B2B-viestintään

Onko sinulla kokemusta B2B-asiakasviestinnästä ja osaat tuottaa mielenkiintoista sisältöä erilaisiin kanaviin ja hallitset kokonaisuuksia? Oletko kiinnostunut työskentelemään alamme huippuammattilaisten kanssa ja kehittämään osaamistasi?

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Olisitko sinä seuraava

Viestintäpäällikkö B2B-viestintään

liittymään osaksi Postipalveluiden viestinnän tiimiä?

Kuulut tiimiin, jonka vastuulla on monimuotoinen viestintätyö, osana koko konsernimme viestintää. Teet tiivistä yhteistyötä mm. Postipalvelut-liiketoimintaryhmän asiakassegmenttien, asiakaspalvelun, tuotannon ja myynnin kanssa. Saat oman vastuualueen ja työkokonaisuuden, jossa asiakkaamme ovat keskiössä. Tämä rooli tarjoaa huikeat näkymät: palvelemme tuhansia yrityksiä ja instituutioita kaikkialla Suomessa.

Tunnistatko itsesi tästä kuvauksesta?

  • Pystyt työskentelemään itsenäisesti ja proaktiivisesti. Olet kuin kotonasi vaihtelevissa ympäristöissä. Sinulle on tuttua ja mieluisaa niin strateginen kuin operatiivinenkin työ. Vakuutat vahvalla osaamisellasi sisäiset ja ulkoiset yhteistyökumppanisi. Hallitset kokonaisuuksia, hankit ja yhdistät tietoa. Suunnittelet, organisoit, luot uutta, viet käytäntöön ja ratkaiset pulmia.
  • Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus viestinnästä ja erityisesti B2B-asiakasviestinnästä. Olet kiinnostunut asiakkaidemme tarpeista, osaat viestien kohdentamisen.
  • Rakastat sisällöntuottamista, hallitset kanavat ja asiakasviestinnän järjestelmät (esim. LinkedIn, GoToWebinar, Salesforce ja HubSpot) sekä osaat hyödyntää markkinatutkimuksia.
  • Puhut ja kirjoitat suomea erinomaisesti ja englannin kielikin sujuu sinulta ongelmitta. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan plussana.
  • Sinulla on akateeminen tutkinto soveltuvalta alalta. Tehtävään soveltuvat viestintäalan koulutukset katsotaan eduksi.

Posti on yksi Suomen suurimmista työnantajista, ja meillä pääset mukaan rakentamaan monimuotoista tulevaisuuden Postia. Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, jossa voit hyödyntää ja loistaa osaamisellasi ja ideoillasi. Meiltä saat lisäksi Eazybreakin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun sekä pääkonttorimme Postintaipaleen kuntosalin ja ryhmäliikunnat käyttöösi. Toimistotilamme ovat modernit, joissa viihdymme osana monityöpaikkamalliamme. Odotamme hakemustasi – tutkitaan yhdessä millaisia mahdollisuuksia tämä voisi tuoda sinulle ja meille!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa pe 8.10. klo 10.00 - 12.00 ja ma 11.10. klo 12.00 - 14.00 viestintäjohtaja Ulla Parviainen, puhelimitse 0400 947 855 ja sähköpostitse ulla.parviainen@posti.com.

Lähetä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.10.2021 Postin rekrytointijärjestelmä Workdayn kautta. Odotamme jo innolla, että saamme tutustua sinuun!

Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat