Kiinnostavia mahdollisuuksia

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia Poriin

Olemme Suomen suurin ja johtava kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiö. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja ja asiakkaan ensisijainen valinta logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Olemme yli 1800 kuljetuksen ja logistiikan ammattilaisen tiimi ja palvelemme yli 2,8 miljoonaa kuluttaja- ja yritysasiakastamme koko maassa. Meillä on Suomen kattavin verkosto ja nopein kokomaan kuljetus. Kuljetuspalvelumme pitävät yritysten liiketoiminnan liikkeessä koko Suomessa ja rahtipalvelumme tavoittaa 90% Suomen yrityksistä yhdessä vuorokaudessa. Kasvamme verkkokaupan ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien mukana ja toimimme mahdollistajana verkkokaupan toimijoille.

HAE
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Haemme nyt Poriin E-kortillisia

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia

vakituiseen työsuhteeseen

Postin Porin terminaali huolehtii kappaletavarakuljetuksista Satakunnan alueella. Alueella / terminaalissa työskentelee päivittäin noin 50 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää jakelu- ja runkoliikennettä.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Tehtäviisi sisältyy mm. postin ja rahdin kuljettamista asiakkaille ja Postin toimipaikkoihin sekä runkoliikennekuljetuksia. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset kuorma-autot ja yhdistelmäajoneuvot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille.

Työ on kokoaikatyötä 40h /viikko. Työ on vuorotyötä ja työpäivät- ja ajat vaihtelevat jaksoittain.

Menestyt tehtävässä positiivisella asenteella sekä oma-aloitteisella ja luotettavalla työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua asiakkaillesi. Toivomme sinulta Satakunnan talousalueen tuntemusta, vankkaa ajokokemusta sekä hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Edellytämme

  • Voimassa olevaa ammattipätevyyttä / Ammattiajolupaa
  • BCE-ajokortti
  • Digipiirturin kuljettajakortti
  • Aiempi kokemus yhdistelmäajoneuvon kuljettamisesta
  • Sujuvaa Suomen kielen taitoa


Katsomme eduksi

  • Aiempi kokemus KTKL2/ Kati-tiedonkeruulaitteen käytöstä
  • ADR-ajolupa
  • Työturvallisuuskortti, trukkikortti


Saat itsenäisen ja monipuolisen työn ja olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu tehdä asiakkaalle onnistuneet palvelut. Meillä käytössäsi on uudenaikainen ja turvallinen kuljetuskalusto, digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat työvaatteet ja varusteet. Huolehdimme työturvallisuudesta ja panostamme sen jatkuvaan kehittämiseen.

Meillä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ja isossa organisaatiossamme sinulla on monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen eri urapoluilla. Sinulla on mahdollisuus toimia monipuolisesti joko asiakasratkaisu- tilausajot- tai elintarvikelogistiikan kentällä runko/reittikuljetusten ohella. Tarjoamme henkilöstöedut, kuten kattavat työterveyspalvelut, puhelinedun, liikunta- ja kulttuuriedun sekä alennuksia yhteistyökumppaneiltamme. Tehtävä sijaitsee Porin terminaalissa.

Tehtävän palkkaus määräytyy AKT:n kuorma-autoalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jukka Mäkelä arkisin klo 10-12, puh. 020 452 4267 tai sähköpostitse jukka.makela@posti.com. Kiinnostuitko? Hae tehtävää 12.04.2020 mennessä.

Have a look at career stories at Posti.

Posti is Finland’s leading postal and logistics service provider. Our core business operations include postal services, parcel services, freight services and logistics services. We have the most comprehensive service network in Finland, and on weekdays we visit around three million households and companies. We manage the flow of everyday life in 10 countries. Our net sales in 2018 amounted to EUR 1,610.3 million, and the total number of our personnel is approximately 21,000. For more information, please visit www.posti.com

We are a smoke-free workplace.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 22.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut. Posti tukee myös liikkumista ja kulttuuriharrastuksia tarjoamalla työntekijöilleen Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedun.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat