Opiskelijat

Opinnäytetyöt

Opiskelijaprojektit tarjoavat mahdollisuuden haastaa olemassa olevia toimintamalleja ja innovoida uutta

Postin eri liiketoimintayksiköihin tehdään vuosittain useita graduja ja opinnäytetöitä. Usein opinnäyteyhteistyö käynnistyy harjoittelun tai kesätyön yhteydessä. Mikäli olet opiskelusi loppuvaiheessa ja kiinnostunut tekemään gradun tai opinnäytetyön Postille, ota yhteyttä ja kerro työsi aihe sekä esittele tutkimussuunnitelmasi. Mitä tarkemmin osaat kuvata aiheesi ja toiveesi meitä kohtaan, sitä paremmin pystymme selvittämään mahdollisuuksia yhteistyöhön.
Posti-TietokonejaMies-A-56-Edit_jg_HD

Lue Tomin ja Annen opinnäytetyökokemuksista

Postin kuljetuspäällikkö Tomi Lehtonen tutki opinnäytetyössään etäjohtamisen käytäntöjä ja sai opinnoistaan tukea omaan muutosjohtamiseensa lue lisää

Kesätyö Postin Jyväskylän terminaalissa innosti Anne Paanasen tutkimaan kuljetusvahinkoja ja poikkeamaraportteja lue lisää

Postilaisten tarinat

Tia Svinhufvud

Tia Svinhufvud opiskelee Postilla oppisopimuksella kuorma-autonkuljettajaksi. Autonkuljettajan työ kiinnosti Tiia ja hän sai kuulla, että Posti voisi tarjota etenemismahdollisuuden ammattikuljettajan ammattiin. Postin yhteistyöverkostosta löytyi nopeasti oppisopimuskumppaniksi Keuda, joten Tia pääsi aloittamaan kahden vuoden ammattiopinnot vauhdikkaasti.

lue koko tarina

Juho Paasonen

Juho levittää Postilla muotoiluajattelua ja haluaa tehdä liiketoimintaa ihmisten ehdoilla. Juhon tiimi kehittää Postin eri kanavia palvelumuotoilun metodeilla; tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea paremman asiakaskokemuksen avulla. Juho vastaa Postilla monikanavaisesta palvelumuotoilusta koko firman laajuisesti.

lue koko tarina

Inka Touru

Inkan työssä parhaita hetkiä ovat ne, kun asiakkaalle kehitetään yhdessä uusi ratkaisu, josta asiakas silmin nähden innostuu. Onnistumisen kokemukset tekevät työstä mielekästä ja pysyvät mielessä pitkään. Inka Touru työskentelee Postilla tuotepäällikkönä Digital Commerce -yksikössä.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat