Future Posti - myynnin trainee-ohjelma

Future Posti - myynnin trainee-ohjelma käynnistyy syyskuussa 2023 ja jatkuu 6kk ajan helmikuulle 2024. Ohjelman aikana tulet oppimaan myyntityöstä sekä Posti-konsernin kattavasta tuote- ja palveluvalikoimasta erikoistuen uusasiakashankintaan tai olemassa olevien asiakkuuksien myyntityöhön. Tavoitteena on, että trainee-ohjelman päätteeksi olet valmis Postissa avautuviin myyntitehtäviin joko Helsingissä tai Oulussa Postin tai Transvalin liiketoimintayksiköissä.

careers trainee 1

 

Myynnin ammattilaiseksi puolessa vuodessa

Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden päästä oppimaan myyntityön koko kirjon ison yrityksen laajan asiakaskunnan parissa. Myynnin Traineena pääset tutustumaan Posti-konsernin tuotteisiin ja palveluihin, tapoihimme tehdä myyntityötä ja tietenkin oppimaan postilaisuuden ytimestä. Trainee-ohjelman aikana tutustut myyntitiimien lisäksi tärkeisiin sisäisiin sidosryhmiin, kuten asiakaspalveluun, tuotantoyksiköihin ja koko myynnin palveluketjuun. Myyntiprosessien, -toimintatapojen ja -järjestelmien koulutus on puoli vuotta kestävän ohjelman punainen lanka, ja trainee-jakson päätteeksi hallussasi oleva myynnin pelikirja on tärkein varusteesi kohdatessasi asiakkaitamme.

Tunnistatko itsesi tästä?

Olet soveltuva hakija myynnin trainee-ohjelmaamme, kun tahtosi on kehittyä todelliseksi myynnin ammattilaiseksi. Olet ulospäin suuntautunut ja sinulla on aito halu toimia ihmisten parissa, välittäen. Keräät energiaa työssäsi siitä, että saat asiakkaan tarpeet ja haasteet ratkottua luovasti sujuvassa yhteistyössä niin asiakkaan, kuin sisäisten sidosryhmien kanssa. Odotamme sinulta siis vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Materiaalien tuottaminen sujuu sinulta myös mukavasti ja ketterästi molemmilla kielillä. 

Olisiko tämä seuraava askel urallasi?

Yhtenä Suomen suurimmista työnantajista tarjoamme hyvät mahdollisuudet kehittyä ja kasvaa roolissasi. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittyä osana innostunutta ja asiantuntevaa tiimiä sekä rakentaa kanssamme yhtä Suomen suurimmista yrityksistä, joka vaikuttaa miljoonien asiakkaiden jokapäiväiseen elämään. Future Posti – myynnin trainee-ohjelmassa työsuhteesi on palkallinen ja kokoaikainen (37,5h/vko), työaikasi sijoittuvat pääasiallisesti arkipäiviin klo 8 ja 16 välille. Lisäksi olet oikeutettu työnantajan tarjoamaan ePassin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaetuun.

 

Hakuaika tähän tehtävään on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!