Kiinnostavia mahdollisuuksia

Tule meille töihin!

Olemme yksi Suomen suurimmista työnantajista. Postin uudistuminen ja tulevaisuus rakentuu ihmisistä ja etsimmekin nyt uusia työkavereita mukaan monipuoliseen osaajajoukkoomme.
lue lisää

Varhaisjakajia, pääkaupunkiseutu

Etsimme reippaita ja itsenäisiä työntekijöitä täydentämään Postin jakelijoiden joukkojamme. Työssä pääset vaikuttamaan monen ihmisen jokapäiväiseen arkeen toimittamalla sanomalehdet heidän kotiinsa.

lue lisää

Postinjakajia, pääkaupunkiseutu

Haemme jakeluun iloisia ja reippaita postinjakajia. Työ on liikkuvaa asiakaspalvelutyötä, jossa olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä.

lue lisää

Varhaisjakajia, Tampere

Varhaisjakajana aloitat vuorosi lähtöpisteeltä muiden jakajien kanssa. Työvälineenäsi on auto sekä digitaalinen mobiilityökalu. Liikut itsenäisesti jakaen lehdet asiakkaillemme omalla jakelupiirilläsi. Työ on liikkuvaa ja fyysistä yötyötä, jota tehdään pääasiassa ulkona asuin- tai kerrostaloympäristöissä.

lue lisää

Lead Developer

In this role, you will take ownership of developing, architectural design, planning and guiding the technical implementation and providing support for other team members. You will make technical decisions, roadmap projects together with product owner and other stakeholders and actively participate in hands-on development.

lue lisää

Senior Azure Cloud Architect

Senior Azure Cloud  arkkitehtina  työskentelet osana julkipilven tuotteistamis- ja neuvonta tiimiä. Tiimimme vastuulla on Posti Groupin julkipilven rakentaminen, tuotteistaminen ja neuvonta. Haluamme olla jatkuvasti kehittyvä julkipilvi -tiimi, joka tarjoaa asiantuntemusta ja laajan palvelukokonaisuuden julkipilven kokonaishallintaan Posti Groupille.

lue lisää

Manager, Corporate Real Estate

Tässä tehtävässä toimit ensisijaisena kontaktina kiinteistöasioissa Postin liiketoiminnan edustajille sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olet tärkeänä tukena liiketoiminnan edustajien kriittisessä päätöksenteossa liittyen toimitiloihin.

lue lisää

Kiinteistöpäällikkö

Tässä roolissa tulet vastaamaan nimetyn alueen kiinteistöjen ja tilojen ylläpidon johtamisesta sekä yhteistyöstä käyttäjien ja vuokranantajien kanssa. Lisäksi sinulla on tärkeä rooli muutostöiden koordinoinnissa ja uusien tilojen hankinnassa. Olet vastuullinen kiinteistöalan asiantuntija ja tunnet alan vaatimukset tilojen ja laitehallinnan suhteen.

lue lisää

Technical Manager

In this role you will provide technical guidance and insight to product owners, architects and development teams. You will act as a counterpart for productional runtime activities for ICT, development and other internal customers. You will be in a key position to develop our technical environment and core solutions for Parcel and eCommerce business and end-to-end operations.

lue lisää

Tiiminvetäjä Vantaalle, Transval

Tehtävässä työskentelet varastossa työhön osallistuvana tiiminvetäjänä. Huolehdit työpäivien aloitukset ja lopetukset sekä työnjohtajan tuuraukset. Tavoitteena tiiminvetäjällä on työssään pitää huolta työntekijöiden työssä onnistumisesta ja kehittymisestä sekä toiminnan ohjaamisesta päivän aikataulutavoitteiden saavuttamiseksi.

lue lisää

Postilaisten tarinat

Mitä Postissa tapahtuu?

Digitaalisesti muuntaen Suomen 380 vuotta vanhaa postipalvelua automatisoituun maailmaan

Posti, Suomen vanhin postipalvelu, tarjoaa edelleen erittäin perinteistä palvelua asiakkaille Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltiassa. Fyysisen postin vähentyessä ja verkkokaupan sekä nopeamman logistiikan kysynnän kasvaessa, lähes 400 vuotta vanhan organisaation piti kehittyä voidakseen tarjota parempaa palvelua asiakkailleen.

lue koko artikkeli englanniksi

Asiakaskeskeisyys ja kyky reagoida jatkuvaan muutokseen

Postiala on historiallisen suuressa muutoksessa, ja siksi olemassaolomme edellytys on määrätietoinen uudistuminen, josta yhtenä osana on toimintamallin uudistus. Etenemme kohti ketteriä menetelmiä pystyäksemme nopeasti, ja laadukkaasti vastaamaan jatkuvaan muutoksen palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin.

lue koko artikkeli

Ruokaostokset kotiovelle turvallisesti ilman kontaktia

Posti ja K-Citymarket Järvenpää haluavat helpottaa suomalaisten arkea hankalassa yhteiskunnallisessa tilanteessa. Posti toimittaa nyt järvenpääläisten K-Citymarketin asiakkaiden kauppaostokset turvallisesti kotiovelle.

lue koko artikkeli
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat