Kiinnostavia mahdollisuuksia

Tule meille töihin!

Olemme yksi Suomen suurimmista työnantajista. Postin uudistuminen ja tulevaisuus rakentuu ihmisistä ja etsimmekin nyt uusia työkavereita mukaan monipuoliseen osaajajoukkoomme.
lue lisää

Varhaisjakajia, pääkaupunkiseutu

Etsimme reippaita ja itsenäisiä työntekijöitä täydentämään Postin jakelijoiden joukkojamme. Työssä pääset vaikuttamaan monen ihmisen jokapäiväiseen arkeen toimittamalla sanomalehdet heidän kotiinsa.

lue lisää

Postinjakajia, pääkaupunkiseutu

Haemme jakeluun iloisia ja reippaita postinjakajia. Työ on liikkuvaa asiakaspalvelutyötä, jossa olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä.

lue lisää

Varhaisjakajia, Tampere

Varhaisjakajana aloitat vuorosi lähtöpisteeltä muiden jakajien kanssa. Työvälineenäsi on auto sekä digitaalinen mobiilityökalu. Liikut itsenäisesti jakaen lehdet asiakkaillemme omalla jakelupiirilläsi. Työ on liikkuvaa ja fyysistä yötyötä, jota tehdään pääasiassa ulkona asuin- tai kerrostaloympäristöissä.

lue lisää

Supply Chain Analyst

Tehtävänäsi on tukea Verkkokauppa- ja jakelupalveluiden tuotantoa ja liiketoimintaa analysoimalla sekä optimoimalla toimitusketjuamme. Päivittäisessä työssäsi hyödynnät dataa useista lähteistä sekä tarkoituksenmukaisia sovelluksia ja datatieteen/operaatiotutkimuksen menetelmiä, rakentaen analyyseja, jotka konkretisoituvat esimerkiksi sovelluksina, raportteina tai visualisointeina.

lue lisää

Payroll Specialist

Payroll Specialistina vastaat itsenäisesti nimettyjen yhtiöiden palkanlaskennasta ja siihen liittyvästä tukipalvelusta esihenkilöille ja työntekijöille. Olet osa noin kymmenen hengen palkanlaskentatiimiä ja teet tiivistä yhteistyötä HR-tiimin ja esihenkilöiden kanssa.

lue lisää

Sustainability Manager

In this role you will support our Sustainability Director in implementing and developing our sustainability program and you will have a special focus on social responsibility issues. You will have a unique opportunity to drive sustainability in a company that affects the daily lives of millions of customers.

lue lisää

Data Analyst

Tehtävänäsi on tukea Verkkokauppa- ja jakelupalveluiden lajittelutuotantoa ja liiketoimintaa, analysoimalla sekä kehittämällä tuotantoamme. Päivittäisessä työssäsi hyödynnät dataa useista lähteistä, kuten esimerkiksi tietovarastoista sekä järjestelmistä, rakentaen analyyseja, jotka konkretisoituvat mm. erilaisina taulukoina, visualisointeina ja Power BI raportteina.

lue lisää

Product Owner

For this new and high-profile team, we are now looking for a Product Owner for Sorting Process Systems. This person drives the development of in-scope technologies in alignment with LogTech vision and facilitates quality development through stories, improvement ideas and testing. This position has a critical role in ensuring the realization of Posti’s strategy and our consumer experience through technology. 

lue lisää

Avoimet paikat, Transval

Onko logistiikka sinun lajisi? Haluatko pitää huolta siitä, että asiakkaan tavara on oikeaan aikaan oikeassa paikassa? Haluatko tehdä työtä hyvässä porukassa? Tervetuloa Transvalin reiluun ja rehtiin meininkiin, jossa jokainen osaajamme rakentaa joka hetki parasta logistiikkapalvelua asiakkaillemme.

lue lisää

Postilaisten tarinat

Mitä Postissa tapahtuu?

Posti voittajaksi kansainvälisessä World Sustainability Awards 2021- vastuullisuus-kilpailussa

Posti on palkittu voittajana kansainvälisen World Sustainability Awards 2021 -vastuullisuuskilpailun päästövähennyssarjassa. Finaaliin oli valittu kaikkiaan seitsemän kansainvälistä yhtiötä kuten Heineken ja Bayer.

lue koko artikkeli

Digitaalisesti muuntaen Suomen 380 vuotta vanhaa postipalvelua automatisoituun maailmaan

Posti, Suomen vanhin postipalvelu, tarjoaa edelleen erittäin perinteistä palvelua asiakkaille Pohjoismaissa, Venäjällä ja Baltiassa. Fyysisen postin vähentyessä ja verkkokaupan sekä nopeamman logistiikan kysynnän kasvaessa, lähes 400 vuotta vanhan organisaation piti kehittyä voidakseen tarjota parempaa palvelua asiakkailleen.

lue koko artikkeli englanniksi

Asiakaskeskeisyys ja kyky reagoida jatkuvaan muutokseen

Postiala on historiallisen suuressa muutoksessa, ja siksi olemassaolomme edellytys on määrätietoinen uudistuminen, josta yhtenä osana on toimintamallin uudistus. Etenemme kohti ketteriä menetelmiä pystyäksemme nopeasti, ja laadukkaasti vastaamaan jatkuvaan muutoksen palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin.

lue koko artikkeli
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat