Kiinnostavia mahdollisuuksia

Senior Security Advisor

Security Advisorina vastaat osaltasi palveluidemme kehityksestä niin teknologian kuin toimintatapojen ja prosessien näkökulmasta valittujen viitekehitysten puitteissa. Tehtävässä pääset hyödyntämään teknistä ammattitaitoasi laajemman tietoturvakokonaisuuden suunnitteluun ja jalkauttamiseen.
lue lisää

Sanomalehdenjakajia, pääkaupunkiseutu

Etsimme reippaita ja itsenäisiä työntekijöitä täydentämään Postin jakelijoiden joukkojamme. Työssä pääset vaikuttamaan monen ihmisen jokapäiväiseen arkeen toimittamalla sanomalehdet heidän kotiinsa.

lue lisää

Postinjakajia, pääkaupunkiseutu

Haemme jakeluun iloisia ja reippaita postinjakajia. Työ on liikkuvaa asiakaspalvelutyötä, jossa olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä.

lue lisää

Hoiva-avustaja, Kuopio

Haemme nyt Karttulaan, Vehmersalmelle, Maaningalle, Nilsiään, Juankoskelle ja RiistavedelleHoiva-avustajaaäkillisesti tuleviin sijaistuksiin Tehtävä on juuri sopiva sinulle, joka haluat tehdä töitä ikäihmisten parissa joko oman työsi ohella tai pelkästään tätä työtä sinulle sopivina aikoina.

lue lisää

Finance Business Analyst

Would you be our new Finance Business Analyst to join Posti Parcel & eCommerce Business Controlling team in Posti Headquarters, Ilmala, Helsinki. As a Finance Business Analyst, you will be mainly responsible of Business Unit costs controlling, analysis and reporting. You will be also participating in system and process development and reporting automatization.

lue lisää

Frontend Developer

In this position you will play a key role in developing state-of-the-art user experience for new digital services we are constantly working on. The person we are looking for should have a strong background on developing high quality front-ends with React. You should also have experience in cross-product teams to ensure that we are streamlined technically across different products and services.

lue lisää

Backend Developer

In this role you will be setting the ground for our internal backend development team i.e. you will be one of the cornerstones of a new competence team that will start taking gradually a significant role on building backend services that enable us to grow the parcel and ecommerce business in a sustainable and technically coherent way.

lue lisää

Sanomalehdenjakajia, Tampere, Kaleva, Tammela

Sanomalehdenjakajana aloitat vuorosi lähtöpisteeltä muiden jakajien kanssa. Työvälineenäsi on auto sekä digitaalinen mobiilityökalu. Liikut itsenäisesti jakaen lehdet asiakkaillemme omalla jakelupiirilläsi. Työ on liikkuvaa ja fyysistä yötyötä, jota tehdään pääasiassa ulkona asuin- tai kerrostaloympäristöissä.

lue lisää

Sanomalehdenjakajia, Porvoo ja Sipoo

Etsimme reippaita ja itsenäisiä työntekijöitä täydentämään Postin jakelijoiden joukkojamme! Työssä pääset vaikuttamaan monen ihmisen jokapäiväiseen arkeen toimittamalla sanomalehdet heidän kotiinsa. Sanomalehdenjakajan työvälineenä on Postin auto, joten ajokortti tässä tehtävässä on välttämätön. Jakajamme työskentelevät 6+2 -mallilla eli kuutta työyötä seuraa kaksi vapaata.

lue lisää

Terminaalityöntekijöitä, Pirkkala

Pääset monipuolisiin työtehtäviin ja tehtävänkuvaasi voi kuulua esimerkiksi KPL tavaran käsittelyä vastapaintrukeilla, kuormatilojen lastausta, purkamista trukilla sekä muita terminaalityöhön ja asiakaspalveluun liittyviä tehtäviä. Työvuorot sijoittuvat aamu-, ilta- tai yövuoroihin.

lue lisää

Postilaisten tarinat

Mitä Postissa tapahtuu?

Ruokaostokset kotiovelle turvallisesti ilman kontaktia

Posti ja K-Citymarket Järvenpää haluavat helpottaa suomalaisten arkea hankalassa yhteiskunnallisessa tilanteessa. Posti toimittaa nyt järvenpääläisten K-Citymarketin asiakkaiden kauppaostokset turvallisesti kotiovelle.

lue koko artikkeli

X Labs – innovaatioyksikkö uuden liiketoiminnan ja kasvun rakentamiseen

Postin paketti- ja verkkokauppaliiketoiminnassa avoin innovaatio ja ketterät kokeilut yhdessä asiakkaiden ja kumppaniyritysten, kuten start-upien, kanssa ovat tärkeässä roolissa tulevaisuuden kasvun aikaansaamisessa. X Labs -innovaatioyksikkö rakentaa kumppaniyhteistyön lisäksi myös sisäistä yrittäjyyttä, mikä tarkoittaa, että jokaisella postilaisella on mahdollisuus haastaa itsensä ja viedä eteenpäin omaa kasvuideaansa – ehkä jopa markkinoille saakka.

lue koko artikkeli

Boxiin kiteytyy Postin muutos

Marraskuussa avattu kivijalkaliike Box tuo verkkokauppiaat ja kuluttajat samaan tilaan, mutta mitä muuta Boxista tulisi tietää? Helsingin Keskuskadulle avattuun Box-tilaan on yhdistetty verkkokauppaa ja kivijalkaliikettä, sovituskoppeja ja pakettien kierrättämistä, kattavaa asiakaspalvelua sekä maailman suurin pakettiautomaattien seinämä.

lue koko artikkeli
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat