Kiinnostavia mahdollisuuksia

Head of Data & AI Services

Would you like to have an opportunity to join us in building leading digital commerce services and in growing the eCommerce market in Finland? Are you keen on developing unique services and driving growth? Do you believe in being agile, iterative and fast to market?
lue lisää

Sanomalehdenjakajia, pääkaupunkiseutu

Etsimme reippaita ja itsenäisiä työntekijöitä täydentämään Postin jakelijoiden joukkojamme. Työssä pääset vaikuttamaan monen ihmisen jokapäiväiseen arkeen toimittamalla sanomalehdet heidän kotiinsa.

lue lisää

Postinjakajia, pääkaupunkiseutu

Haemme jakeluun iloisia ja reippaita postinjakajia. Työ on liikkuvaa asiakaspalvelutyötä, jossa olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä.

lue lisää

Henkilökohtaisia avustajia, Vantaa ja Porvoo

Henkilökohtaisena avustajana varmistat asiakkaidemme arkipäivän askareiden ja toimien sujumisen. Autat asiakkaitamme arjen normaaleissa toimissa, kuten kodinhoidossa, asioinnissa, ulkoilussa, harrastuksissa sekä muissa tehtävissä. Tehtäviin voi kuulua myös hoidollisia tehtäviä, kuten peseytymisessä ja ruokailussa avustamista.

lue lisää

Työsuhdejuristi

Tehtäviisi kuuluu Posti konsernin monipuolisten työoikeudellisten asioiden hoito yhteistyössä liiketoimintojen kanssa. Menestyt tehtävässä, kun olet liiketoimintalähtöinen ja ratkaisukeskeinen. Olet tiimipelaaja ja sinulla on loistavat yhteistyötaidot sekä organisointikyky kiireellisissä ja vaativissakin tilanteissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä toimintaympäristössä sekä mukavan työympäristön.

lue lisää

Head of Retail Network

Palvelupisteverkostomme on kaikille suomalaisille tuttu. Head of Retail Network -tehtävässä vastaat Postin valtakunnallisesta verkostosta, sen strategiasta, toiminnasta, kehittämisestä, automaattivetoisesta kasvusta ja verkostossa tapahtuvasta myynnistä. Tässä tehtävässä pääset johtamaan innostunutta ja osaavaa asiantuntijayksikköä onnistumaan yhdessä ja kehittymään niin yksilöinä kuin tiiminä.

lue lisää

Portfolio Manager

We’re now looking for a Portfolio Manager, CRM Center of Excellence to be responsible and accelerate the business growth, customer experience and technical success of the Salesforce development within customer service, sales and marketing areas. As a Portfolio Manager you will set the development direction, targets and KPI’s for the Salesforce development as a part of highly motivated expert team of Salesforce Specialists and Developers with close co-operation with ICT to reach the strategic targets.

lue lisää

Security Architect

Security Architect työskentelee osana huippuasiantuntijatiimiä, osana kyberturvapalveluntuotantoa. Tiimimme vastuulla on Posti Groupin kyberturvallisuuden valvominen ja suojaaminen. Haluamme olla jatkuvasti kehittyvä kyberturvatiimi, joka tarjoaa asiantuntemusta ja laajan palvelukokonaisuuden kyberturvariskien kokonaishallintaan Posti Groupille.

lue lisää

Senior Security Advisor

Security Advisorina vastaat osaltasi palveluidemme kehityksestä niin teknologian kuin toimintatapojen ja prosessien näkökulmasta valittujen viitekehitysten puitteissa. Tehtävässä pääset hyödyntämään teknistä ammattitaitoasi laajemman tietoturvakokonaisuuden suunnitteluun ja jalkauttamiseen.

lue lisää

Junior Security Advisor

Tiimimme vastuulla on Posti Groupin kyberturvallisuuden valvominen ja suojaaminen. Haluamme olla jatkuvasti kehittyvä kyberturvatiimi, joka tarjoaa asiantuntemusta ja laajan palvelukokonaisuuden kyberturvariskien kokonaishallintaan Posti Groupille. Postin ICT yksikkö tarjoaa digitalisaatio-, pilvi-, ja tietoturvapalveluita koko Posti Groupille.

lue lisää

Postilaisten tarinat

Mitä Postissa tapahtuu?

Boxiin kiteytyy Postin muutos

Marraskuussa avattu kivijalkaliike Box tuo verkkokauppiaat ja kuluttajat samaan tilaan, mutta mitä muuta Boxista tulisi tietää? Helsingin Keskuskadulle avattuun Box-tilaan on yhdistetty verkkokauppaa ja kivijalkaliikettä, sovituskoppeja ja pakettien kierrättämistä, kattavaa asiakaspalvelua sekä maailman suurin pakettiautomaattien seinämä.

lue koko artikkeli

Posti Pikaosto – yhden klikin ostokset

Haluamme kasvattaa suomalaista verkkokauppaa ja uskomme, että yhdessä verkkokauppiaiden kanssa voimme parantaa kuluttajien ostokokemusta. Posti Pikaosto on verkkokaupoille tarjottava uusi, vielä beta-vaiheessa oleva ratkaisu, joka helpottaa kuluttajan checkout -prosessia ja nopeuttaa ostosten tekemistä.

lue koko artikkeli

Älykaupunki Espoo - Katudata tehostaa katujen hoitoa

Postin kattavaa jakeluverkostoa voi käyttää moneen tarkoitukseen. Espoossa Posti tuottaa päivittäisen jakelutyönsä yhteydessä tilannekuvaa katujen kunnossapidon tarpeisiin. Kaupungin infrapalvelupäällikkö Toni Korjuksen mukaan ajantasainen katudata ja keliennusteet auttavat kohdistamaan toimenpiteet paikkoihin, joissa niistä on eniten apua katujen käyttäjille.

lue koko artikkeli
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat