Kiinnostavia mahdollisuuksia

Kesä Postilla

Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys, minkä lisäksi Posti on yksi Suomen suurimmista kesätyön tarjoajista: yli kaksi tuhatta kesätyöntekijää ilahduttaa asiakkaitamme kesällä.
lue lisää

Sanomalehdenjakajia, pääkaupunkiseutu

Etsimme reippaita ja itsenäisiä työntekijöitä täydentämään Postin jakelijoiden joukkojamme. Työssä pääset vaikuttamaan monen ihmisen jokapäiväiseen arkeen toimittamalla sanomalehdet heidän kotiinsa.

lue lisää

Postinjakajia, pääkaupunkiseutu

Haemme jakeluun iloisia ja reippaita postinjakajia. Työ on liikkuvaa asiakaspalvelutyötä, jossa olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä.

lue lisää

Henkilökohtaisia avustajia, pääkaupunkiseutu

Henkilökohtaisena avustajana varmistat asiakkaidemme arkipäivän askareiden ja toimien sujumisen. Autat asiakkaitamme arjen normaaleissa toimissa, kuten kodinhoidossa, asioinnissa, ulkoilussa, harrastuksissa sekä muissa tehtävissä. Tehtäviin voi kuulua myös hoidollisia tehtäviä, kuten peseytymisessä ja ruokailussa avustamista.

lue lisää

Group Financial Controller

You will act as a Group IFRS Specialist and Consolidation Team Lead in order to ensure reporting is according to the latest standards and practices. You will also be responsible for interim reports and annual financial statements for Posti. Group Financial Controller will be in charge of Group accounting policies, audit process and compliance, as well as Group’s monthly consolidation process.

lue lisää

Sairaanhoitaja, Helsinki

Sairaanhoitajana kotipalveluissa olet tärkeä henkilö asiakkaan arjessa ja varmistat päivittäin turvallisen arjen jatkumisen hänen omassa kodissaan. Hoidat ja avustat omassa kodissaan asuvia asiakkaita ja tuet heitä päivittäisissä toiminnoissa ja huolehdit hyvinvoinnista ja hoidollisista tehtävistä palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti.

lue lisää

Lähihoitajia, Helsinki

Lähihoitajana kotipalveluissa olet tärkeä henkilö asiakkaan arjessa ja varmistat päivittäin turvallisen arjen jatkumisen hänen omassa kodissaan. Hoidat ja avustat omassa kodissaan asuvia asiakkaita ja tuet heitä päivittäisissä toiminnoissa. Huolehdit asiakkaiden hyvinvoinnista ja hoidollisista tehtävistä palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Toimit yhteistyössä asiakkaan muiden hoitavien tahojen ja läheisten kanssa.

lue lisää

Sanomalehdenjakajia, Tampere ja lähikunnat

Sanomalehdenjakajana aloitat vuorosi lähtöpisteeltä muiden jakajien kanssa. Työvälineenäsi on auto sekä digitaalinen mobiilityökalu. Liikut itsenäisesti jakaen lehdet asiakkaillemme omalla jakelupiirilläsi. Työ on liikkuvaa ja fyysistä yötyötä, jota tehdään pääasiassa ulkona asuin- tai kerrostaloympäristöissä.

lue lisää

Sanomalehdenjakajia, Porvoo ja Sipoo

Etsimme reippaita ja itsenäisiä työntekijöitä täydentämään Postin jakelijoiden joukkojamme! Työssä pääset vaikuttamaan monen ihmisen jokapäiväiseen arkeen toimittamalla sanomalehdet heidän kotiinsa. Sanomalehdenjakajan työvälineenä on Postin auto, joten ajokortti tässä tehtävässä on välttämätön. Jakajamme työskentelevät 6+2 -mallilla eli kuutta työyötä seuraa kaksi vapaata.

lue lisää

Kuorma-autonkuljettajia, Keminmaa

Postin Keminmaan terminaali huolehtii pakettilajittelusta ja kuljetuksista Kemi-Tornion, sekä Länsi-Lapin alueella. Terminaalissa työskentelee päivittäin yli 50 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää rahti ja paketti jakeluliikennettä, sekä ateria- ja aluekuljetuksia. utonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Kuljettajana tehtäviisi sisältyy mm. posti- ja logistiikka tuotteiden kuljettamista asiakkaille.

lue lisää

Postilaisten tarinat

Mitä Postissa tapahtuu?

Ruokaostokset kotiovelle turvallisesti ilman kontaktia

Posti ja K-Citymarket Järvenpää haluavat helpottaa suomalaisten arkea hankalassa yhteiskunnallisessa tilanteessa. Posti toimittaa nyt järvenpääläisten K-Citymarketin asiakkaiden kauppaostokset turvallisesti kotiovelle.

lue koko artikkeli

X Labs – innovaatioyksikkö uuden liiketoiminnan ja kasvun rakentamiseen

Postin paketti- ja verkkokauppaliiketoiminnassa avoin innovaatio ja ketterät kokeilut yhdessä asiakkaiden ja kumppaniyritysten, kuten start-upien, kanssa ovat tärkeässä roolissa tulevaisuuden kasvun aikaansaamisessa. X Labs -innovaatioyksikkö rakentaa kumppaniyhteistyön lisäksi myös sisäistä yrittäjyyttä, mikä tarkoittaa, että jokaisella postilaisella on mahdollisuus haastaa itsensä ja viedä eteenpäin omaa kasvuideaansa – ehkä jopa markkinoille saakka.

lue koko artikkeli

Boxiin kiteytyy Postin muutos

Marraskuussa avattu kivijalkaliike Box tuo verkkokauppiaat ja kuluttajat samaan tilaan, mutta mitä muuta Boxista tulisi tietää? Helsingin Keskuskadulle avattuun Box-tilaan on yhdistetty verkkokauppaa ja kivijalkaliikettä, sovituskoppeja ja pakettien kierrättämistä, kattavaa asiakaspalvelua sekä maailman suurin pakettiautomaattien seinämä.

lue koko artikkeli
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat