Kiinnostavia mahdollisuuksia

Kesä Postilla

Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys, minkä lisäksi Posti on yksi Suomen suurimmista kesätyön tarjoajista: yli kaksi tuhatta kesätyöntekijää ilahduttaa asiakkaitamme kesällä.
lue lisää

Sanomalehdenjakajia, pääkaupunkiseutu

Etsimme reippaita ja itsenäisiä työntekijöitä täydentämään Postin jakelijoiden joukkojamme. Työssä pääset vaikuttamaan monen ihmisen jokapäiväiseen arkeen toimittamalla sanomalehdet heidän kotiinsa.

lue lisää

Postinjakajia, pääkaupunkiseutu

Haemme jakeluun iloisia ja reippaita postinjakajia. Työ on liikkuvaa asiakaspalvelutyötä, jossa olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä.

lue lisää

Henkilökohtaisia avustajia, pääkaupunkiseutu ja Turku

Henkilökohtaisena avustajana varmistat asiakkaidemme arkipäivän askareiden ja toimien sujumisen. Autat asiakkaitamme arjen normaaleissa toimissa, kuten kodinhoidossa, asioinnissa, ulkoilussa, harrastuksissa sekä muissa tehtävissä. Tehtäviin voi kuulua myös hoidollisia tehtäviä, kuten peseytymisessä ja ruokailussa avustamista.

lue lisää

Design Researcher

As our Design Researcher, you’ll own our insight and foresight pipeline. One part of your role will be to work closely with our business leaders, Product Owners, and the designers to gather evidence for validating the desirability and viability of different service concepts, but you will also proactively follow our feedback channels and analytics data to discover completely new business opportunities. You’ll also work with our service design lead and the analytics teams across Posti to define and constantly evolve a CX metrics framework for our omni-channel services.

lue lisää

Software Developer

As a Software Developer, you will have an overall responsibility of designing and developing electronic messaging services as part of a seasoned agile team. We are following the continuous development model with well-automated tests and fast CI/CD pipeline. The ideal candidate has a diverse knowledge of technologies and data formats and has a drive to learn more. Strong interpersonal and collaboration skills are essential to ensure an effective and smooth teamwork, especially in international and virtual teams

lue lisää

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajia, Pori

Yhdistelmäajoneuvonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Käytössäsi ovat nykyaikainen teknologia sekä laadukkaat ja uudenaikaiset kuorma-autot ja yhdistelmäajoneuvot. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. Kuljettajana johdat itsenäisesti omaa työtäsi ja kohtaat päivittäin kymmeniä asiakkaita ja varmistat lähetysten toimitukset perille.

lue lisää

Paketti- ja kuorma-autonkuljettajia, Helsinki

Postin Helsingin terminaali huolehtii pakettilajittelusta ja kuljetuksista Helsingin alueella. Terminaalissa työskentelee päivittäin noin 200 logistiikan ja kuljetuksen ammattilaista sekä yhteistyökumppaneiden kuljettajia. Kuljetustoimintamme sisältää jakeluliikennettä sekä kuriiri- ja aluekuljetuksia. Autonkuljettajan työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä.

lue lisää

Lähihoitajia, Helsinki, Lahti ja Oulu

Lähihoitajana kotipalveluissa olet tärkeä henkilö asiakkaan arjessa ja varmistat päivittäin turvallisen arjen jatkumisen hänen omassa kodissaan. Hoidat ja avustat omassa kodissaan asuvia asiakkaita ja tuet heitä päivittäisissä toiminnoissa. Huolehdit asiakkaiden hyvinvoinnista ja hoidollisista tehtävistä palvelu- ja hoitosuunnitelman mukaisesti. Toimit yhteistyössä asiakkaan muiden hoitavien tahojen ja läheisten kanssa.

lue lisää

Palveluvastaava, Helsinki ja Lahti

Palveluvastaavana tulet ottamaan merkittävän roolin kotihoidon ja muiden kotipalveluiden toteuttamisesta alueellasi. Esimiehenä toimit tiiviissä yhteistyössä oman tiimisi kanssa ja tuot myös aktiivisesti käytännön näkemyksen omalta alueeltasi koko yksikön palvelu- ja prosessikehitystyöhön. Tässä tehtävässä pääset tekemään aidosti merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

lue lisää

Postilaisten tarinat

Mitä Postissa tapahtuu?

Boxiin kiteytyy Postin muutos

Marraskuussa avattu kivijalkaliike Box tuo verkkokauppiaat ja kuluttajat samaan tilaan, mutta mitä muuta Boxista tulisi tietää? Helsingin Keskuskadulle avattuun Box-tilaan on yhdistetty verkkokauppaa ja kivijalkaliikettä, sovituskoppeja ja pakettien kierrättämistä, kattavaa asiakaspalvelua sekä maailman suurin pakettiautomaattien seinämä.

lue koko artikkeli

X Labs – innovaatioyksikkö uuden liiketoiminnan ja kasvun rakentamiseen

Postin paketti- ja verkkokauppaliiketoiminnassa avoin innovaatio ja ketterät kokeilut yhdessä asiakkaiden ja kumppaniyritysten, kuten start-upien, kanssa ovat tärkeässä roolissa tulevaisuuden kasvun aikaansaamisessa. X Labs -innovaatioyksikkö rakentaa kumppaniyhteistyön lisäksi myös sisäistä yrittäjyyttä, mikä tarkoittaa, että jokaisella postilaisella on mahdollisuus haastaa itsensä ja viedä eteenpäin omaa kasvuideaansa – ehkä jopa markkinoille saakka.

lue koko artikkeli

Älykaupunki Espoo - Katudata tehostaa katujen hoitoa

Postin kattavaa jakeluverkostoa voi käyttää moneen tarkoitukseen. Espoossa Posti tuottaa päivittäisen jakelutyönsä yhteydessä tilannekuvaa katujen kunnossapidon tarpeisiin. Kaupungin infrapalvelupäällikkö Toni Korjuksen mukaan ajantasainen katudata ja keliennusteet auttavat kohdistamaan toimenpiteet paikkoihin, joissa niistä on eniten apua katujen käyttäjille.

lue koko artikkeli
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat