Kuljetusakatemia

Ihmiset ovat Postin arvokkain voimavara. Olemme edistäneet henkilöstömme hyvinvointia ja parantaneet työturvallisuutta viime vuosien ajan, mutta tiedämme myös, että voimme tehdä enemmän ja paremmin. Tavoitteenamme on pitää huolta henkilöstöstämme ja tukea heidän kehittymistään.Postin Kuljetusakatemia sisältää konkreettisen konseptin ja tekoja, joilla varmistetaan kuljetusalan uusien ja nykyisten työntekijöiden mahdollisuudet löytää oikea työ Postilla ja menestyä siinä. Haluamme, että postilaisten työ myös kuljetusalan tehtävissä on turvallista ja että niissä on mahdollista kehittää itseään. Uusille ammattilaisille tarjoamme mahdollisuuksia harjoitteluun ja oman paikan löytämiseen Postissa. 

Mitä Kuljetusakatemiassa voi tehdä?

Kuljetusakatemia tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme uusille ammattilaisille harjoittelu- ja työmahdollisuuksia sekä alan konkareille erilaisia koulutuksia vuosittain. Kuljetusakatemiasta saat kaiken kuljettajan ammattipätevyyden ylläpitämiseksi tarvittavan jatkokoulutuksen.
lue lisää

Hae liikennöitsijäksi Postille

Liikenneyrittäjä tai -yrittäjyydestä kiinnostunut – kiinnostaako sinua itsenäisen ja monipuolinen työ, jossa olet vastuussa palvelun onnistumisesta ja kehityt työsi mukana? Hae Postin sopimusliikennöitsijäksi! Tehtäviin sisältyvät mm. posti- ja logistiikkatuotteiden nouto- ja jakelukuljetukset sekä runkokuljetukset.
lue lisää

Paketti ja verkkokauppa Postilla

Paketti ja verkkokauppa Postilla

Paketti- ja verkkokauppaliiketoiminta on Postin nopeimmin kasvava liiketoiminta-alue. Se palvelee kotimaisten kuluttajien, yritysten ja verkkokauppojen lisäksi suuria, kansainvälisiä verkkokauppoja, kuljettaen kymmeniä miljoonia paketteja vuodessa Suomessa ja Baltian maissa. Paketti- ja verkkokauppaliiketoiminnassa panostetaan digitaaliseen palvelukehitykseen ja haetaan rohkeasti uusia kasvusuuntia, muun muassa avoimen innovaation ja start-up yhteistyön keinoin. Paketti- ja verkkokauppaliiketoiminta tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan toimialaan, jonka kasvun ajureina toimivat kestävä kehitys, digitalisaatio ja kansainvälistyminen.

Lue lisää

Työmahdollisuudet

Voimakkaasti kasvava pakettiliiketoiminta tarjoaa työmahdollisuuksia pakettilajittelussa, terminaalityössä ja kuljettajana. Myös työnjohtotehtäviä on usein tarjolla. Postilla on myös useita esimerkkejä työntekijöistä, jotka ovat urallaan siirtyneet tehtävistä toiseen aloittaen esimerkiksi terminaalityössä, siirtyen kuorma-auton ja mahdollisesti myöhemmin yhdistelmäajoneuvon kuljettajiksi. Polun ei tarvitse katketa tähänkään, vaan ura voi myöhemmin jatkua vielä Postin työnjohto- tai asiantuntijatehtävissä!

Lue lisää

Edut

Posti on iso ja luotettava työnantaja. Työntekijämme edut ovat monipuoliset. Sinulle on tarjolla etuisuuksia hyvästä työterveyshuollosta, suunnitelmallisesta perehdytyksestä ja koulutuksesta varmaan palkanmaksuun. Postilaisten käytettävissä on myös työmatka-, kulttuuri- ja liikuntaetuja.

Lue lisää

Monenlaisia mahdollisuuksia

Harjoittelu ja työssäoppiminen

Kiinnostaako ura nopeasti kehittyvällä verkkokauppa- ja logistiikka-alalla? Työharjoittelu ja työssäoppiminen Postilla ovat hienoja mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta ja työelämätaitoja sekä solmia suhteita työelämään jo opiskeluaikana. Tarjoamme vuosittain lukuisia harjoittelupaikkoja sekä korkeakouluopiskelijoille että ammattiin opiskeleville nuorille.

Lue lisää

Oppilaitosyhteistyö

Kuljetusakatemiassa tehdään paljon yhteistyötä kuljetusalan eri oppilaitosten kanssa. Yhteistyötä edistetään tarjoamalla entistäkin enemmän mahdollisuuksia kuljetusalan koulutus- ja oppisopimuksille sekä opinnäytetöille.

Lue lisää

Kuljetusakatemian koulutustarjonta

Järjestämme runsaasti ammatillista koulutusta postilaisille ja yhteistyökumppaneidemme kuljettajille kaikkialla Suomessa heidän osaamistarpeidensa mukaisesti. Kehitämme koulutustamme jatkuvasti mm. ajoneuvotekniikan kehittymisen, digitalisaation ja asiakastarpeiden muutosten myötä.

Lue lisää

Postilaisten tarinat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat