Posti lyhyesti

Posti on yksi Suomen, Ruotsin ja Baltian johtavista jakelu- ja logistiikkayhtiöistä. Huolehdimme asiakkaidemme arjen ja kaupankäynnin sujuvuudesta tarjoamalla laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Meillä on Suomen kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Toimintamaitamme ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Puola, Viro, Latvia ja Liettua, mutta kasvumme ydin on pakettiliikenne ja sopimuslogistiikka Suomen, Ruotsin ja Baltian alueella.  Palvelemme asiakkaitamme noin 17 000 ammattilaisen voimin.

Liiketoimintamme

Verkkokauppa- ja jakelupalvelut

Verkkokauppa- ja jakelupalvelut liiketoiminta on Postin nopeimmin kasvava liiketoiminta-alue. Se palvelee kotimaisten kuluttajien, yritysten ja verkkokauppojen lisäksi suuria, kansainvälisiä verkkokauppoja, kuljettaen kymmeniä miljoonia paketteja vuodessa Suomessa ja Baltian maissa. Verkkokauppa- ja jakelupalvelut liiketoiminnassa panostetaan digitaaliseen palvelukehitykseen ja haetaan rohkeasti uusia kasvusuuntia, muun muassa avoimen innovaation ja start-up -yhteistyön keinoin. Verkkokauppa- ja jakelupalvelut liiketoiminta tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan toimialaan, jonka kasvun ajureina toimivat kestävä kehitys, digitalisaatio ja kansainvälistyminen.

Postipalvelut

Henkilökohtainen, käsin kirjoitettu kortti kuuluu edelleen miljoonien suomalaisten joulu- ja ystävänpäiväperinteisiin. Yli 8000 postinjakajaa huolehtii siitä, että korttien lisäksi niin kirjeet, lehdet kuin arvolähetyksetkin saapuvat lähettäjiltä vastaanottajille sovitusti. Perinteisten palveluiden lisäksi Postipalvelut tarjoaa laaja-alaisesti monipuolisia ja monikanavaisia viestintäratkaisuja niin kuluttajille, yritysasiakkaille kuin julkiselle sektorillekin. Postipalvelut tarjoaa myös kattavat ratkaisut laskujen ja dokumenttien sähköiseen hallintaan, lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Transval

Transval on sisälogistiikkaan erikoistunut yhtiö, joka palvelee asiakkaitaan tehdaslogistiikassa, varastopalveluissa ja terminaalipalveluissa. Lisäksi Transval auttaa asiakkaitaan kehittämään omaa sisälogistiikkaansa mm. Lean Six Sigman avulla. Transval on myös logistiikka-alan johtava henkilöstöpalveluiden tarjoaja. Yhteensä Transvalilla työskentelee lähes 5 000 logistiikka-alan ammattilaista.

Rahtipalvelut

Tarjoamme valittujen kumppaneiden kanssa asiakkaillemme vastuullisia rahtipalveluita sekä läpinäkyvän ja tehokkaan kuljetuksen ja terminaaliverkoston. Tuomme asiakkaidemme käyttöön digitaalisia työkaluja. Tavoitteenamme on digitaalinen kuljetusketju.

Aditro Logistics

Aditro Logistics on yksi Pohjoismaiden johtavista sopimuslogistiikkayrityksistä. Yhtiön tarjoamaan kuuluu laaja valikoima logistiikkapalveluita, kuten varasto-, henkilöstövuokraus- ja kuljetuspalvelut. Aditro Logisticsilla on kuusi varastoa Ruotsissa ja yksi Norjassa, ja niiden yhteenlaskettu varastotila on noin 230 000 neliömetriä. Aditro Logisticsilla on 1 100 kokoaikaista työntekijää.

Asiakastarinat

Weekendbee.fi – malliesimerkki vastuullisesta verkkokaupasta

Vastuullisuusasiat kiinnostavat suomalaisia kuluttajia koko ajan enemmän. Tämä vaikuttaa vahvasti myös yritysten toimintaan, sillä kestävämpi kaupankäynti edellyttää vastuullisia toimia paitsi kuluttajalta myös kauppiaalta ja logistiikkatoimijalta.

lue koko artikkeli

Ifolorin kuvatuotteet toimitetaan asiakkaille pääkaupunkiseudulla jopa päivässä

Valokuvista teetettyjä kuvalahjoja odotetaan usein kiireesti saapuvaksi kotiin. Rakkaita muistoja ja yhteisiä elämyksiä vaalivat kuvakirjat ja omalla kuvalla kuvitetut tuotteet ovat suosittuja lahjoja joulun ja muiden tärkeiden juhlien aikaan.

lue koko artikkeli

Pitkän kumppanuuden taustalla luottamus ja jatkuva kehittäminen

Olemme allekirjoittaneet Sinebrychoffin kanssa kolmevuotisen jatkosopimuksen juomalogistiikan palveluista. Yhteistyö on jatkunut vuodesta 2016 lähtien ja sopimus on mittaluokaltaan Rahtipalveluiden isoimpia.

lue koko artikkeli

Postin avulla A-lehtien asiakasdata pysyy ajan tasalla

Posti päivittää A-lehtien miljoonarekisterin asiakastietoja jatkuvasti. Ajantasainen asiakasdata on aikakauslehtibisneksessä liiketoiminnan perusedellytys.

lue koko artikkeli

Case Vaasan sairaanhoitopiiri - iPost vapauttaa aikaa toimistorutiineista hoitotyöhön

Potilaskäynteihin liittyvät kirjeet, kuten potilaskutsut ja -laskut Vaasan sairaanhoitopiiri hoitaa Postin iPost-palvelun avulla. Aineistot toimitetaan sähköisesti Postille tulostettaviksi, kuoritettaviksi ja postitettaviksi.

lue koko artikkeli

Kotipizza tekee lisämyyntiä Postisen kuponkitarjouksilla

Kotipizzalla on lähes 300 ravintolaa ympäri maan. Postinen printtimedian avulla yritys tavoittaa kattavasti ja säännöllisesti koko kansan suoralla tarjousviestillä. Tulos näkyy lisämyynnissä.

lue koko artikkeli
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat