Opiskelijat

Tarjoamme tulevaisuuden tekijöille runsaasti erilaisia kasvu- ja kehittymismahdollisuuksia. Oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa tehtävä yhteistyö on meille tärkeää ja antoisaa; innovaatiot ja oivallukset syntyvät rajapinnoilla erilaisten osaajien kohdatessa. Teemmekin yliopistojen ja oppilaitosten kanssa yhteistyötä laaja-alaisesti: vierailemme luennoilla, kutsumme opiskelijoita vierailemaan luoksemme, teemme projektiyhteistyötä sekä tarjoamme case-tehtäviä kursseilla ratkottavaksi. Lisäksi tarjoamme joka vuosi tuhansittain kesä- ja kausityöpaikkoja sekä erilaisia harjoittelupaikkoja. Uskomme, että meillä pääset tutustumaan logistiikka-alan mielenkiintoisimpiin ja tulevaisuuden työelämän kannalta hyödyllisimpiin työtehtäviin.

Diplomityö Postilla

Jere Kujanpää selvitti diplomityössään hiilikädenjäljen hyödyntämistä Postilla

LUT -yliopiston ympäristötekniikan maisterivaiheen opiskelija Jere Kujanpää toteutti diplomityönään tutkimuksen hiilikädenjäljen hyödynnettävyydestä Postin toiminnassa. Diplomityössä tarkasteltiin hiilikädenjäljen käyttöä Postin uudessa paketinjakokonseptissa.
lue lisää

Tule meille töihin!

Olemme yksi Suomen suurimmista työnantajista. Postin uudistuminen ja tulevaisuus rakentuu ihmisistä ja etsimmekin nyt uusia työkavereita mukaan monipuoliseen osaajajoukkoomme.
Lue lisää

Monenlaisia mahdollisuuksia

Opinnäytetyöt

Postin eri liiketoimintayksiköihin tehdään vuosittain useita graduja ja opinnäytetöitä. Usein opinnäyteyhteistyö käynnistyy harjoittelun tai kesätyön yhteydessä.

Lue lisää

Projektit

Opiskelijaprojektit tarjoavat mahdollisuuden haastaa ja innovoida uutta. Aitojen case-tehtävien tarjoaminen opiskelijoille ratkottavaksi tuo meille tuoreita ideoita ja uusia näkökulmia kehitystyömme tueksi.

lue lisää

Harjoittelu ja työssäoppiminen

Harjoittelu ja työssäoppiminen ovat hienoja mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta sekä soveltaa jo oppimasi käytännössä.

lue lisää

Oppimisen iloa yhdessä

Kauppakorkeakoulun alumnitarina: Anna Homén

Aallon alumnin Anna Homénin mukaan markkinointityö on todella monipuolista – markkinoijan täytyy esimerkiksi ymmärtää numeroita markkinoinnin metriikasta liiketoiminnan lukuihin. Kuitenkin parasta työssä on hänen mielestään se, että luovuutta pääsee käyttämään lähes rajattomasti.

lue koko tarina

Diplomityö pakettiverkoston optimoinnista johti harjoitteluun Postin analytiikkatiimissä

Opiskelijoiden kanssa tehtävä yhteistyö on meille tärkeää ja antoisaa, sillä innovaatiot ja oivallukset syntyvät rajapinnoilla erilaisten osaajien kohdatessa. Käytännössä tämä tarkoittaa mm. aktiivista projektiyhteistyötä sekä harjoittelujaksojen ja lopputyöpaikkojen tarjoamista opiskelijoille.

lue koko tarina

”Opiskelu auttaa pysymään ajan tasalla työelämän ilmiöistä ja kehityssuunnista”, vinkkaa Haaga-Helian kaksinkertainen alumni

Kiinnostus kansainvälistä liiketoimintaa kohtaan toi Anni Kulmalan opiskelemaan Haaga-Helian englanninkieliselle tradenomilinjalle. Itsensä jatkuvaan kehittämiseen intohimoisesti suhtautuva Kulmala suoritti myöhemmin myös tradenomin Master-tutkinnon.

lue koko tarina

Jokainen postilainen kokemaan itsensä osaksi Postin tarinaa

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun maisteriopiskelijat Sari Jauhiainen ja Veera Vaarnamo toteuttivat räätälöidyn yritysprojektin Kauppakorkeakoulun partneriyritykselle Postille.

lue koko tarina

Opiskelijat suunnittelivat panttipullojen palautuspalvelun Prisman kotiinkuljetustilauksen yhteyteen

Keväällä 2021 Posti haastoi Aalto-yliopiston opiskelijat innovoimaan keinoja kuluttajan arjen helpottamiseen. Haaste syntyi Postin halusta helpottaa kuluttajan arkea vastuullisesti.

lue koko tarina

Kandidaatintyö keräsi kokemuksia pitkien ajoneuvoyhdistelmien käyttöönotosta Postilla

Tuomas Hietaranta, tekniikan kandidaatti Tampereen yliopistosta, teki lopputyönsä Postille aiheesta Kuljetusyrityksen kokemuksia pidempien ajoneuvoyhdistelmien käyttöönotosta.

lue koko tarina

Postilaisten tarinat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat