Opiskelijat

Tarjoamme tulevaisuuden tekijöille runsaasti erilaisia kasvu- ja kehittymismahdollisuuksia. Oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa tehtävä yhteistyö on meille tärkeää ja antoisaa; innovaatiot ja oivallukset syntyvät rajapinnoilla erilaisten osaajien kohdatessa. Teemmekin yliopistojen ja oppilaitosten kanssa yhteistyötä laaja-alaisesti: vierailemme luennoilla, kutsumme opiskelijoita vierailemaan luoksemme, teemme projektiyhteistyötä sekä tarjoamme case-tehtäviä kursseilla ratkottavaksi. Lisäksi tarjoamme joka vuosi tuhansittain kesä- ja kausityöpaikkoja sekä erilaisia harjoittelupaikkoja. Uskomme, että meillä pääset tutustumaan logistiikka-alan mielenkiintoisimpiin ja tulevaisuuden työelämän kannalta hyödyllisimpiin työtehtäviin.

Työharjoittelussa Postissa

kokemuksistaan kertoo opiskelija Markus Hirvola

Harjoittelu voi selventää itselle, mitä hyödyllistä koulussa on jo oppinut, ja mitä kannattaisi tulevaisuuden kannalta vielä opiskella. Markus Hirvola, toisen vuoden Information and Service Management -maisteriopiskelija, aloitti Postin trainee-ohjelmassa huhtikuun alussa koronaepidemian kiihtymisen kynnyksellä.
lue lisää

Kesä Postilla

Tulevaisuuden Posti on moderni jakelu- ja logistiikkayhtiö. Postin on myös yksi Suomen suurimmista kesätyön tarjoajista: lähes kaksi tuhatta kesätyöntekijää ilahduttaa asiakkaitamme kesällä.
tutustu kausitöihin

Monenlaisia mahdollisuuksia

Opinnäytetyöt

Postin eri liiketoimintayksiköihin tehdään vuosittain useita graduja ja opinnäytetöitä. Usein opinnäyteyhteistyö käynnistyy harjoittelun tai kesätyön yhteydessä.

Lue lisää

Projektit

Opiskelijaprojektit tarjoavat mahdollisuuden haastaa ja innovoida uutta. Aitojen case-tehtävien tarjoaminen opiskelijoille ratkottavaksi tuo meille tuoreita ideoita ja uusia näkökulmia kehitystyömme tueksi.

lue lisää

Harjoittelu ja työssäoppiminen

Harjoittelu ja työssäoppiminen ovat hienoja mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta sekä soveltaa jo oppimasi käytännössä.

lue lisää

Oppimisen iloa yhdessä

Kauppakorkeakoulun alumnitarina: Iida Valin

”Poikkitieteellisyys ja mahdollisuudet muokata omaa opintopolkua olivat ehdoton rikkaus Aallossa. Uskon vahvasti, että toisistaan hyvin paljon poikkeavien aineiden opiskelu on auttanut työuralla, erityisesti muutostilanteissa, kun oman näkökulman muuttaminen on ollut helpompaa”, kertoo alumnimme Iida Valin, joka työskentelee Kauppakorkeakoulun partneriyrityksessä Postilla konserniviestinnässä.

lue koko tarina

Hieno mahdollisuus oppia ja tutustua

Millenial mentoroinnissa taloon uutena tullut, milleniaali-ikäluokkaan kuuluva Trainee mentoroi Postin johtoryhmän jäsentä. Vice President of Strategy and Communication Maiju Fernelius ja Communications Trainee Katariina Honkanen lähtivät innolla mukaan ohjelmaan. "- Tämä on minulle hieno mahdollisuus tutustua ihmiseen, joka tulee toimialan ulkopuolelta ja katsoo tuorein silmin Postia ja työelämää."

lue koko tarina

”Opiskelu auttaa pysymään ajan tasalla työelämän ilmiöistä ja kehityssuunnista”, vinkkaa Haaga-Helian kaksinkertainen alumni

Kiinnostus kansainvälistä liiketoimintaa kohtaan toi Anni Kulmalan opiskelemaan Haaga-Helian englanninkieliselle tradenomilinjalle. Itsensä jatkuvaan kehittämiseen intohimoisesti suhtautuva Kulmala suoritti myöhemmin myös tradenomin Master-tutkinnon.

lue koko tarina

Opiskelijat syventämässä palvelumuotoilun osaamistaan

Yritysmaailmassa on kova tarve palvelumuotoilun menetelmien soveltavalle osaamiselle. Tämä kävi ilmi, kun ideoimme Haaga-Helian tuoreen partnerin Posti Oyj:n korkeakouluyhteistyölle sopivaa aihetta.

lue koko tarina

Yhteisinä arvoina joustavuus ja oppiminen

"Tämä on matka, joka vaatii heittäytymistä ja rehellisyyttä itselleen." Näin vastaa Postipalveluiden johtaja Yrjö Eskola, kun kysytään millaista Millenial mentorointi on. Millenial mentoroinnissa taloon uutena tullut, milleniaali-ikäluokkaan kuuluva Trainee mentoroi Postin johtoryhmän jäsentä. Yrjön mentori on kuluttajien postipalveluiden parissa töitä paiskiva Anniina Puhilas.

lue koko tarina

Työharjoittelussa Postissa

Vuosi sitten Mariia Maarasen vaihto-opinnot alkoivat olla päätöksessä Madridin auringon alla ja oli aika miettiä, mitä Suomeen palatessa tekisi. Liiketalouden opinnot olivat loppusuoralla Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa, joten harjoittelupaikan etsiminen oli ajankohtaista.

lue koko tarina

Postilaisten tarinat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat