Opiskelijat

Tarjoamme tulevaisuuden tekijöille runsaasti erilaisia kasvu- ja kehittymismahdollisuuksia. Oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa tehtävä yhteistyö on meille tärkeää ja antoisaa; innovaatiot ja oivallukset syntyvät rajapinnoilla erilaisten osaajien kohdatessa. Teemmekin yliopistojen ja oppilaitosten kanssa yhteistyötä laaja-alaisesti: vierailemme luennoilla, kutsumme opiskelijoita vierailemaan luoksemme, teemme projektiyhteistyötä sekä tarjoamme case-tehtäviä kursseilla ratkottavaksi. Lisäksi tarjoamme joka vuosi tuhansittain kesä- ja kausityöpaikkoja sekä erilaisia harjoittelupaikkoja. Uskomme, että meillä pääset tutustumaan logistiikka-alan mielenkiintoisimpiin ja tulevaisuuden työelämän kannalta hyödyllisimpiin työtehtäviin.

#KesäPostilla

Kuvakampanja kaikille Postilaisille

Miltä sinun kesäsi Postilla näyttää? Julkaise somekanavallasi kuva #KesäPostilla. Anna luovuutesi loistaa! Palkitsemme parhaan 1.6.–21.8. julkaistun kuvan 90 € arvoisella Tiketin lahjakortilla. Arvomme myös viikoittain leffalippupaketteja kaikkien kuvan julkaisseiden kesken.
lue lisää

Joustavia töitä opiskelujen ohessa

Postilla työskentelee joka vuosi yli 5 000 kausityöntekijää. Tarjoamme useita mahdollisuuksia niin joustavaan osa-aikatyöhön kuin kokopäiväiseen työskentelyyn erityisesti lomakausien aikana.
tutustu kausitöihin

Monenlaisia mahdollisuuksia

Opinnäytetyöt

Postin eri liiketoimintayksiköihin tehdään vuosittain useita graduja ja opinnäytetöitä. Usein opinnäyteyhteistyö käynnistyy harjoittelun tai kesätyön yhteydessä.

Lue lisää

Projektit

Opiskelijaprojektit tarjoavat mahdollisuuden haastaa ja innovoida uutta. Aitojen case-tehtävien tarjoaminen opiskelijoille ratkottavaksi tuo meille tuoreita ideoita ja uusia näkökulmia kehitystyömme tueksi.

lue lisää

Harjoittelu ja työssäoppiminen

Harjoittelu ja työssäoppiminen ovat hienoja mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta sekä soveltaa jo oppimasi käytännössä.

lue lisää

Oppimisen iloa yhdessä

Posti valmistautuu tekoälyn aikakauteen

Aalto EE:n AI for Business -ohjelma kokosi yhteen postilaisia organisaation kaikilta tasoilta. Tähtäimessä oli tekoälyosaamisen kehittäminen ja datalähtöisten ratkaisujen löytäminen keskeisiin liiketoimintahaasteisiin.

lue koko tarina

Opiskelijatiimi ideoi palvelumuotoilun keinoin Postin pääkonttorin yleisten tilojen ilmettä ja toiminnallisuutta

Posti toivoi Aallon poikkitieteellisen opiskelijatiimin tarttuvan ”Postin aula” -projektiin, koska Postin omistamalta Postintaival 7 -kiinteistöltä vaaditaan jatkossa uudenlaista joustavuutta ja modernia ilmettä. Posti ja sen toimiala muuttuvat merkittävästi, kun palveluita digitalisoidaan.

lue koko tarina

Opinnoista tukea omaan etäjohtamiseen

Kuljetuspäällikkö Tomi Lehtonen sai ensikosketuksen Postiin toimiessaan postinjakajana vuosina 2005-2006, minkä jälkeen hän hakeutui opiskelemaan logistiikkaa Metropolia-ammattikorkeakouluun ja valmistui vuonna 2013 AMK-insinööriksi.

lue koko tarina

Logistiikkakeskuksen suuruus ja pakettien vilinä yllätti opiskelijat

Ammattikorkeakoulu Arcadan opiskelijat vierailivat Vantaan logistiikkakeskuksessa huhtikuussa 2019. Opiskelijat pääsivät kuulemaan Postin kasvavasta verkkokauppa-liiketoiminnasta Kari Nykäsen johdolla sekä tutustumaan pakettien matkaan osana logistiikkaketjua.

lue koko tarina

Oppisopimuksella kuorma-autonkuljettajaksi

Tia Svinhufvud opiskelee Postilla oppisopimuksella kuorma-autonkuljettajaksi. Autonkuljettajan työ kiinnosti Tiia ja hän sai kuulla, että Posti voisi tarjota etenemismahdollisuuden ammattikuljettajan ammattiin.

lue koko tarina

Tuoreen traineen näkökulmasta - blogikirjotus

Eräs uusista työkavereistani luonnehti Postia ensimmäisellä viikollani todelliseksi ”yritysviestinnän korkeakouluksi”. Nyt tätä ”korkeakoulua” on takana jo yli kaksi kuukautta ja vajaa seitsemän on vielä edessä. Vaikka aikani Postin trainee-ohjelmassa on vielä alkupuolella, jo näiden ensimmäisten kuukausien aikana olen oppinut valtavasti.

lue koko tarina

Postilaisten tarinat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat