Opiskelijat

Tarjoamme tulevaisuuden tekijöille runsaasti erilaisia kasvu- ja kehittymismahdollisuuksia. Oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa tehtävä yhteistyö on meille tärkeää ja antoisaa; innovaatiot ja oivallukset syntyvät rajapinnoilla erilaisten osaajien kohdatessa. Teemmekin yliopistojen ja oppilaitosten kanssa yhteistyötä laaja-alaisesti: vierailemme luennoilla, kutsumme opiskelijoita vierailemaan luoksemme, teemme projektiyhteistyötä sekä tarjoamme case-tehtäviä kursseilla ratkottavaksi. Lisäksi tarjoamme joka vuosi tuhansittain kesä- ja kausityöpaikkoja sekä erilaisia harjoittelupaikkoja. Uskomme, että meillä pääset tutustumaan logistiikka-alan mielenkiintoisimpiin ja tulevaisuuden työelämän kannalta hyödyllisimpiin työtehtäviin.

Kesä Postilla

Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys, minkä lisäksi Posti on yksi Suomen suurimmista kesätyön tarjoajista: yli kaksi tuhatta kesätyöntekijää ilahduttaa asiakkaitamme kesällä.
Hae mukaan nyt

Joustavia töitä opiskelujen ohessa

Postilla työskentelee joka vuosi yli 5 000 kausityöntekijää. Tarjoamme useita mahdollisuuksia niin joustavaan osa-aikatyöhön kuin kokopäiväiseen työskentelyyn erityisesti lomakausien aikana.
tutustu kausitöihin

Monenlaisia mahdollisuuksia

Opinnäytetyöt

Postin eri liiketoimintayksiköihin tehdään vuosittain useita graduja ja opinnäytetöitä. Usein opinnäyteyhteistyö käynnistyy harjoittelun tai kesätyön yhteydessä.

Lue lisää

Projektit

Opiskelijaprojektit tarjoavat mahdollisuuden haastaa ja innovoida uutta. Aitojen case-tehtävien tarjoaminen opiskelijoille ratkottavaksi tuo meille tuoreita ideoita ja uusia näkökulmia kehitystyömme tueksi.

lue lisää

Harjoittelu ja työssäoppiminen

Harjoittelu ja työssäoppiminen ovat hienoja mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta sekä soveltaa jo oppimasi käytännössä.

lue lisää

Oppimisen iloa yhdessä

Aallon opiskelijat ideoivat Postille uudenlaisia rekrytointivideoita

Aalto-yliopiston opiskelijat Aleksi Tegel, Cristal Alakoski ja Milja Härkönen toteuttivat yritysyhteistyöprojektin Postille. Kauppakorkeakoulu huolehti projektin organisoinnista ja projektin tekijät ja ohjaaja tulivat Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun elokuvataiteen ja lavastuksen laitokselta.

lue koko tarina

Kesätyö Postilla innosti Annen tutkimaan kuljetusvahinkoja ja poikkeamaraportteja

Jyväskylän ammattikorkeakoulussa logistiikkainsinööriksi opiskeleva Anne Paananen työskentelee ajojärjestelijänä Postin Jyväskylän terminaalissa. Hän kiinnostui Postista työpaikkana alun perin luokkatoverin suosituksesta.

lue koko tarina

Opinnoista tukea omaan etäjohtamiseen

Kuljetuspäällikkö Tomi Lehtonen sai ensikosketuksen Postiin toimiessaan postinjakajana vuosina 2005-2006, minkä jälkeen hän hakeutui opiskelemaan logistiikkaa Metropolia-ammattikorkeakouluun ja valmistui vuonna 2013 AMK-insinööriksi.

lue koko tarina

Logistiikkakeskuksen suuruus ja pakettien vilinä yllätti opiskelijat

Ammattikorkeakoulu Arcadan opiskelijat vierailivat Vantaan logistiikkakeskuksessa huhtikuussa 2019. Opiskelijat pääsivät kuulemaan Postin kasvavasta verkkokauppa-liiketoiminnasta Kari Nykäsen johdolla sekä tutustumaan pakettien matkaan osana logistiikkaketjua.

lue koko tarina

Oppisopimuksella kuorma-autonkuljettajaksi

Tia Svinhufvud opiskelee Postilla oppisopimuksella kuorma-autonkuljettajaksi. Autonkuljettajan työ kiinnosti Tiia ja hän sai kuulla, että Posti voisi tarjota etenemismahdollisuuden ammattikuljettajan ammattiin.

lue koko tarina

Posti Welcome Day kokoaa uudet asiantuntijat yhteen

Kolme kertaa vuodessa järjestettävä Posti Welcome Day tarjoaa Postin uusille asiantuntijoille mahdollisuuden päästä verkostoitumaan sekä tutustumaan Postin eri liiketoiminta-alueisiin sekä strategisiin painopistealueisiin.

lue koko tarina

Postilaisten tarinat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat