Opiskelijat

Tarjoamme tulevaisuuden tekijöille runsaasti erilaisia kasvu- ja kehittymismahdollisuuksia. Oppilaitosten ja opiskelijoiden kanssa tehtävä yhteistyö on meille tärkeää ja antoisaa; innovaatiot ja oivallukset syntyvät rajapinnoilla erilaisten osaajien kohdatessa. Teemmekin yliopistojen ja oppilaitosten kanssa yhteistyötä laaja-alaisesti: vierailemme luennoilla, kutsumme opiskelijoita vierailemaan luoksemme, teemme projektiyhteistyötä sekä tarjoamme case-tehtäviä kursseilla ratkottavaksi. Lisäksi tarjoamme joka vuosi tuhansittain kesä- ja kausityöpaikkoja sekä erilaisia harjoittelupaikkoja. Uskomme, että meillä pääset tutustumaan logistiikka-alan mielenkiintoisimpiin ja tulevaisuuden työelämän kannalta hyödyllisimpiin työtehtäviin.

Joustavuus ja räätälöinti mahdollistavat laadukkaan aikuisopiskelun

Äitiysvapaan ja Haaga-Helian YAMK-tutkinnon myötä Henna-Riikka Pirttiala kaipasi kasvua ja uusia haasteita. Vastaus löytyi Postilta, tarkemmin sanottuna puolivuotisesta Future Posti -myynnin trainee-ohjelmasta. ”Trainee-ohjelma on ylittänyt kaikki odotukseni. Toivon voivani tehdä pitkän uran Postilla ja logistiikan parissa", Pirttiala iloitsee.
lue lisää

Tule meille töihin!

Olemme yksi Suomen suurimmista työnantajista. Postin uudistuminen ja tulevaisuus rakentuu ihmisistä ja etsimmekin nyt uusia työkavereita mukaan monipuoliseen osaajajoukkoomme.
lue lisää

Monenlaisia mahdollisuuksia

Opinnäytetyöt

Postin eri liiketoimintayksiköihin tehdään vuosittain useita graduja ja opinnäytetöitä. Usein opinnäyteyhteistyö käynnistyy harjoittelun tai kesätyön yhteydessä.

Lue lisää

Harjoittelu ja työssäoppiminen

Harjoittelu ja työssäoppiminen ovat hienoja mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta sekä soveltaa jo oppimasi käytännössä.

Lue lisää

Oppimisen iloa yhdessä

Kyberturvallisuuden opiskelijat selvittivät Postin pakettiautomaattien haavoittuvuutta hackathon-tapahtumassa

Annoimme Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun (Xamk) kyberturvallisuuden opiskelijoille erittäin mielenkiintoisen tehtävän Xamk:n Kotkan kampuksella toukokuussa järjestetyssä hackathonissa.

lue koko tarina

Logistiikan AMK-opinnoista vauhtia uralle

Timo Autio on työskennellyt logistiikka-alalla vuodesta 2010 asti, mutta hän päätti opiskella logistiikkainsinööriksi Jyväskylän ammattikorkeakoulussa saadakseen etenemismahdollisuuksia uralla. Tällä hetkellä Timo työskentelee Postilla, jossa hänen uransa alkoi jo opintojen aikana kesätöiden parissa. Sittemmin hän on tehnyt myös ajojärjestelijän tehtäviä, ja nyt hän toimii Postilla suunnittelijana.

lue koko tarina

”Opiskelu auttaa pysymään ajan tasalla työelämän ilmiöistä ja kehityssuunnista”, vinkkaa Haaga-Helian kaksinkertainen alumni

Kiinnostus kansainvälistä liiketoimintaa kohtaan toi Anni Kulmalan opiskelemaan Haaga-Helian englanninkieliselle tradenomilinjalle. Itsensä jatkuvaan kehittämiseen intohimoisesti suhtautuva Kulmala suoritti myöhemmin myös tradenomin Master-tutkinnon.

lue koko tarina

Jokainen postilainen kokemaan itsensä osaksi Postin tarinaa

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun maisteriopiskelijat Sari Jauhiainen ja Veera Vaarnamo toteuttivat räätälöidyn yritysprojektin Kauppakorkeakoulun partneriyritykselle Postille.

lue koko tarina

Postin kesätyöntekijästä esihenkilön rooliin – ”Logistiikkainsinööri hyötyy monenlaisesta työkokemuksesta alalta”

Logistiikkainsinööriksi opiskeleva Aino Westersund löysi Postilta kesätöiden lisäksi harjoittelupaikan ja toimeksiannon opinnäytetyöhön. Pian valmistuva Aino kannustaa hankkimaan logistiikan alalta monipuolista työkokemusta jo opintojen aikana.

lue koko tarina

Kandidaatintyö keräsi kokemuksia pitkien ajoneuvoyhdistelmien käyttöönotosta Postilla

Tuomas Hietaranta, tekniikan kandidaatti Tampereen yliopistosta, teki lopputyönsä Postille aiheesta Kuljetusyrityksen kokemuksia pidempien ajoneuvoyhdistelmien käyttöönotosta.

lue koko tarina

Työn ohessa opiskelu rikastuttaa Suvin osaamista ja antaa uusia näkökulmia työtehtäviin

Postilla Service spesialistina toimiva Suvi Kiviniemi suorittaa parhaillaan tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoa Hyriassa. Hän suorittaa opintojaan itsenäisesti työn ohella ja vaikka opinnot ovat vielä kesken, Suvi on jo huomannut, kuinka opiskelu on rikastuttanut hänen osaamistaan ja tuonut uusia näkökulmia hänen työhönsä.

Lue koko tarina

Jere selvitti diplomityössään hiilikädenjäljen hyödyntämistä Postilla

LUT -yliopiston ympäristötekniikan maisterivaiheen opiskelija Jere Kujanpää toteutti diplomityönään tutkimuksen hiilikädenjäljen hyödynnettävyydestä Postin toiminnassa. Diplomityössä tarkasteltiin hiilikädenjäljen käyttöä Postin uudessa paketinjakokonseptissa.

Lue koko tarina

Postille räätälöity johtamisen kurssi yhdisti kätevästi Samulin ja Mikan työt sekä opinnot

Postilla työskentelevät Samuli Hyrkäs ja Mika Karvonen ovat opiskelleet Hyrian Postille räätälöimässä Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon ryhmässä. Samuli valmistui keväällä 2023 ja Mika valmistui alkuvuodesta 2024. Molemmat halusivat opiskella kehittyäkseen johtajana ja saadakseen erilaisia näkökulmia omaan työhönsä. (Kuvituskuva)

Lue koko tarina

Postilaisten tarinat

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat