Kiinnostavia mahdollisuuksia

Transval

Transval on Suomen markkinajohtaja ja edelläkävijä ulkoistuslogistiikassa. Yli 500 yritysasiakastamme Suomessa ja Baltian maissa on luottanut tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme asiakkaan omassa tilassa, esimerkiksi varastossa, terminaalissa, tehtaassa, teollisuuden tuotantolaitoksessa. Meillä on 350 000 neliömetriä omaa, turvallista ja sertifioitua, 100 % hiilineutraalia varastointitilaa. Logistiikkaosaamista on kertynyt yli 26 vuotta ja meitä transvalilaisia on lähes 5 000. Palvelumme kattavat 100 % hiilineutraalisti toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut.

Avoimet paikat
Tule mukaan vahvistamaan logistiikan ykkösporukkaa!

Hae mukaan logistiikan ammattilaisjoukkueeseen!

varasto-1200x375-1

Onko logistiikka sinun lajisi? Haluatko pitää huolta siitä, että asiakkaan tavara on oikeaan aikaan oikeassa paikassa? Haluatko tehdä työtä hyvässä porukassa? Tervetuloa Transvalin reiluun ja rehtiin meininkiin, jossa jokainen osaajamme rakentaa joka hetki parasta logistiikkapalvelua asiakkaillemme.

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, arkea ja päätöksentekoamme ohjaavat arvomme luotettava, arvostava ja edistyksellinen.

Logistiikka-alan ammattilaiset pääsevät kehittymään ja kasvattamaan halutessaan omaa osaamistaan, esimerkiksi vientiteollisuuden haastavassa projektilogistiikassa. Panostamme henkilöstöömme hyvällä esimiestyöllä, koulutuksella sekä yrityksen toimintatapoja jatkuvasti kehittämällä. Kehitymme jatkuvasti ja pidämme henkilöstöstämme hyvää huolta.

Tarjoamme osa-aikaisia, kausiluonteisia ja vakinaisia tehtäviä, jotka sopivat joustavasti erilaisiin elämäntilanteisiin. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi ja sitä kautta avata uusia vaihtoehtoja omalle työurallesi kiinnostavalla alalla.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!


kartta ulkoinen


Tutustu transvalilaisten uratarinoihin. Katso, mitä mieltä vetomestarinkuljettajamme tai vaikka tarvittaessa töihin kutsuttavat henkilöt ovat työstään meillä!

 

Tule mukaan vahvistamaan logistiikan ykkösporukkaa!
Avoimet paikat

Mitä Transvalissa tapahtuu?

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut.

Tule vahvistamaan logistiikan ykkösporukkaa!
Kaikki avoimet työpaikat