Transportation College

Sopimusliikennöitsijäksi Postille

Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Huolehdimme asiakkaidemme arjen ja kaupankäynnin sujuvuudesta tarjoamalla laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Palvelemme asiakkaitamme noin 21 000 ammattilaisen voimin. Meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Rahtipalvelumme tavoittaa 90 % Suomen yrityksistä yhdessä vuorokaudessa. Kasvamme verkkokaupan ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien mukana ja toimimme mahdollistajana verkkokaupan toimijoille.

Apply
Join Us to Build Future Posti!

Haluatko tulla liikennöitsijäksi Postille?

Liikenneyrittäjä tai -yrittäjyydestä kiinnostunut – kiinnostaako sinua itsenäinen ja monipuolinen työ, jossa olet vastuussa palvelun onnistumisesta ja kehityt työsi mukana?

Hae Postin sopimusliikennöitsijäksi! Tehtäviin sisältyvät mm. posti- ja logistiikkatuotteiden nouto- ja jakelukuljetukset sekä runkokuljetukset. Tehtävissä menestyy positiivisella asenteella, luotettavuudella sekä oma-aloitteisella työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua Postin asiakkaille.

Postin liikennöitsijät ja kuljettajat toimivat ennen kaikkea asiakaspalvelutyössä. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. He varmistavat toimitukset perille aikataulujen ja sopimusten mukaisesti.

Sopimusliikennöitsijän työ Postilla tarjoaa sinulle

  • Mahdollisuutta pitkäaikaiseen kumppanuuteen.
  • Mahdollisuutta kasvaa ja kehittää omaa toimintaa Postin mukana asiakkaita palvellen.  Olemme käynnistäneet mm. kumppaneiden kuljetusosaajavalmennusohjelman yhteistyössä JAMK:n kanssa.
  • Kattavaa perehdytystä kuljetuspalvelun toimintoihin.
  • Esihenkilöiden ja muun Postin organisaation tukipalveluja.
  • Kumppanuusohjelmaan mukaan valituille yhteistyökumppaneille etuja (mm. ajoneuvo-, huolto-, rengas- ja henkilösuojainhankinnoista, ammattipätevyysdirektiivikoulutukset)

Postin palveluiden tärkeä lenkki on laadukas kuljetuspalvelu. Vaikka olemme, valtakunnallinen toimija on meillä myös vahva paikallinen jakeluorganisaatio ja päivittäin liikenteessä satoja kuljeksia Postin sekä Postin yhteistyökumppaneiden toimesta.

Olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavaan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu palvella asiakkaitamme. Tarjoamme liikennöitsijälle uudenaikaiset digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat koulutukset, työvaatteet ja varusteet. Huolehdit työturvallisuudesta omalta osaltasi ja panostat sen jatkuvaan kehittämiseen. Meillä on liikennöitsijälle mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Ja tarjoamme monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen parissa.Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Join Us to Build Posti of the Future!
Apply

My Posti Experience

Diversity is Our Strength

Diversity is one of our strengths, with employees from over 80 different countries in Finland alone. Posti has more than 21.000 employees with different educational and professional backgrounds in several countries in the Baltic Sea region. We believe that a diverse community of workers promotes good work environment, innovation, and better service for our diverse customers.

Together we Create Posti of the Future

We have professionals who are willing to work together for the good of our customers. A positive attitude takes us far. We quickly take things forward because the changing world does not wait. We believe that change is an opportunity.

The Opportunities of a Large Company at Your Disposal

At Posti, you can enjoy the diverse possibilities that a large and rejuvenating company can offer. We are one of the largest employers in Finland. The transformation within Posti will give you a great opportunity to develop your own career and expertise through a wide range of tasks, development projects and training programs.

Your Wellbeing is Important to Us

We want to promote the comprehensive wellbeing of our employees in different life situations and at different stages of employment. In addition to preventive health care, we offer comprehensive medical services to all Posti employees. Posti also supports physical and cultural activities by providing employees ePassi’s cultural and sports benefits.

Join Us to Build Future Posti!
All Open Positions