Kuljetusakatemia

Sopimusliikennöitsijäksi Postille

Posti on Suomen johtava posti- ja logistiikka-alan palveluyritys. Huolehdimme asiakkaidemme arjen ja kaupankäynnin sujuvuudesta tarjoamalla laajan valikoiman postin, logistiikan, rahdin ja verkkokaupan palveluja. Palvelemme asiakkaitamme noin 21 000 ammattilaisen voimin. Meillä on maan kattavin palveluverkosto ja käymme arkipäivisin noin kolmen miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Rahtipalvelumme tavoittaa 90 % Suomen yrityksistä yhdessä vuorokaudessa. Kasvamme verkkokaupan ja digitalisaation tuomien mahdollisuuksien mukana ja toimimme mahdollistajana verkkokaupan toimijoille.

Hae
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!

Haluatko tulla liikennöitsijäksi Postille?

Liikenneyrittäjä tai -yrittäjyydestä kiinnostunut – kiinnostaako sinua itsenäinen ja monipuolinen työ, jossa olet vastuussa palvelun onnistumisesta ja kehityt työsi mukana?

Hae Postin sopimusliikennöitsijäksi! Tehtäviin sisältyvät mm. posti- ja logistiikkatuotteiden nouto- ja jakelukuljetukset sekä runkokuljetukset. Tehtävissä menestyy positiivisella asenteella, luotettavuudella sekä oma-aloitteisella työotteella. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat tarjota parasta mahdollista palvelua Postin asiakkaille.

Postin liikennöitsijät ja kuljettajat toimivat ennen kaikkea asiakaspalvelutyössä. Kuljettajamme ovat palvelualan rautaisia ammattilaisia ja yrityksemme tärkeimpiä käyntikortteja. He varmistavat toimitukset perille aikataulujen ja sopimusten mukaisesti.

Sopimusliikennöitsijän työ Postilla tarjoaa sinulle

  • Mahdollisuutta pitkäaikaiseen kumppanuuteen.
  • Mahdollisuutta kasvaa ja kehittää omaa toimintaa Postin mukana asiakkaita palvellen.  Olemme käynnistäneet mm. kumppaneiden kuljetusosaajavalmennusohjelman yhteistyössä JAMK:n kanssa.
  • Kattavaa perehdytystä kuljetuspalvelun toimintoihin.
  • Esihenkilöiden ja muun Postin organisaation tukipalveluja.
  • Kumppanuusohjelmaan mukaan valituille yhteistyökumppaneille etuja (mm. ajoneuvo-, huolto-, rengas- ja henkilösuojainhankinnoista, ammattipätevyysdirektiivikoulutukset)

Postin palveluiden tärkeä lenkki on laadukas kuljetuspalvelu. Vaikka olemme, valtakunnallinen toimija on meillä myös vahva paikallinen jakeluorganisaatio ja päivittäin liikenteessä satoja kuljeksia Postin sekä Postin yhteistyökumppaneiden toimesta.

Olet mukana rakentamassa sujuvampaa arkea miljoonille asiakkaillemme. Pääset kannustavaan tiimiin, jossa on rehti tekemisen meininki ja aito halu palvella asiakkaitamme. Tarjoamme liikennöitsijälle uudenaikaiset digitaaliset työvälineet sekä laadukkaat koulutukset, työvaatteet ja varusteet. Huolehdit työturvallisuudesta omalta osaltasi ja panostat sen jatkuvaan kehittämiseen. Meillä on liikennöitsijälle mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Ja tarjoamme monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet logistiikan ja kuljetuksen parissa.Kaikkea toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme: luotettava, arvostava ja edistyksellinen. Lue lisää!

Tutustu postilaisiin ja kurkkaa postilaisten tarinat!

Tervetuloa töihin Suomen johtavaan kuljetus- ja logistiikka-alan yhtiöön. Meidän tehtävämme on huolehtia, että asiakkaiden arki rullaa ja kaupankäynti sujuu. Me 21 000 postilaista teemme töitä verkkokaupan, logistiikan, rahdin ja postin palveluiden parissa yhteensä 8 maassa. Monipuolisen ja maan kattavimman palveluverkostomme ansiosta olemme läsnä siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Tutustu meihin paremmin netissä www.posti.com.

Tule mukaan vahvistamaan logistiikan ykkösporukkaa!
Hae

Postilaisten tarinat

Olet osa monimuotoista työyhteisöä

Monimuotoisuus on yrityksemme rikkaus: pelkästään Suomessa työntekijämme edustavat yli 80:aa eri kansalaisuutta. Posti työllistää yli 21.000 ammattilaista, erilaisine koulutus- ja ammattitaustoineen useassa maassa Itämeren alueella. Uskomme, että monimuotoinen työyhteisö edistää työssäviihtymistä, innovaatioita sekä mahdollistaa monimuotoisten asiakkaiden yhä paremman palvelemisen.

Rakennat kanssamme huomisen Postia

Meillä viihtyvät osaajat, jotka ovat valmiita tekemään yhdessä töitä asiakkaidemme hyväksi. Positiivisella asenteella pääset meillä pitkälle. Tartumme ripeästi asioihin ja viemme niitä eteenpäin, koska muuttuva maailma ei odota. Uskomme, että muutos on mahdollisuus.

Suuren talon mahdollisuudet ovat käytössäsi

Postilla ulottuvillasi ovat suuren ja uudistuvan talon monipuoliset mahdollisuudet – olemmehan yksi Suomen suurimmista työnantajista. Muutosmatka tarjoaa sinulle oivallisen mahdollisuuden rakentaa myös omaa uraasi ja kehittämään osaamistasi monipuolisesti erilaisten työtehtävien, kehitysprojektien ja koulutusohjelmien kautta.

Hyvinvointisi on meille tärkeä

Haluamme edistää työntekijöidemme kokonaisvaltaista hyvinvointia eri elämäntilanteissa ja työsuhteen eri vaiheissa. Tarjoamme kaikille postilaisille työterveyden ennaltaehkäisevän toiminnan lisäksi kattavat sairaanhoitopalvelut.

Tule vahvistamaan logistiikan ykkösporukkaa!
Kaikki avoimet työpaikat