Kuljetusakatemia

Arjen sankari Jesse

Jesse haluaa helpottaa asiakkaiden arkeaMeillä postilaisilla on tärkeä rooli laadukkaiden ja toimivien palveluiden varmistamisessa. Palvelemme hyvillä mielin asiakkaitamme myös näissä poikkeusolosuhteissa, joka näkyy työssämme muun muassa siinä, että kiinnitämme sekä asiakkaiden että henkilöstön turvallisuuteen erityisen paljon huomiota.
Arjen sankari jesse kuva

Postin kuljettajan Jessen mielestä työ on merkityksellistä kun voi helpottaa ihmisten arkea viemällä paketteja koteihin, työpaikoille, täyttämällä pakettiautomaatteja sekä kuljettamalla ruokia päiväkoteihin ja kouluihin. Jesse uskoo, että kun tästä selvitään, niin hommat jatkuvat samalla tavalla tai ehkä on jopa vähän enemmän töitä, kun ihmiset ovat oppineet tilamaan tavaraa kotiin.

 

Tutustu myös muiden tarinoihin

Louis Cothard

Louis Cothard nauttii työstään yhdistelmäajoneuvonkuljettajana, sillä ison auton ajaminen on sekä vastuullista että jännittävää. Louis ajaa ympäri Suomen ja pitää huolen, että tavarat löytävät vastaanottajansa. Louis on työskennellyt Postilla vuodesta 2015; ensin kevytkuorma-autonkuljettajana, vuoden verran kuluttajajakelussa ja tätä nykyä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana.

lue koko tarina

Anne Partanen

Anne Partasen mielestä on hienoa työskennellä yrityksessä, joka on oman alansa edelläkävijä. Pitkä ura Postilla on avannut toiminnan laajuutta ja sen vaikutusta suomalaiseen yhteiskuntaan. Anne työskentelee kuljetuspäällikkönä Kuopio-Joensuu -alueella. Annen työssä asiakas on keskiössä ja asiakkaan kanssa luodaan yhdessä uusia ratkaisuja palveluiden parantamiseksi.

lue koko tarina

Juho Juppala

Kahdeksasluokkalainen Juho Juppala tuli Postille tutustumaan kuljetukseen ja rahdinkäsittelyyn viikon kestävällä TET- eli työelämään tutustumisjaksolla. Tavoitteiksi hän ilmoitti ammattikuljettajan toiminnan ja tavaroiden liikkumisen seuraamisen sekä uusien asioiden oppimisen. Juho kertoo kiinnostuneensa rekoista jo pikkupoikana.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat