Kiinnostavia mahdollisuuksia

Postinjakajaksi

Tervetuloa työskentelemään yli 6000 päiväjakelun ammattilaisen joukkoon. Postinjakajana olet näkyvin osamme ja ilahdutat satoja ihmisiä päivittäin.
posti_brand_images_final_3000px_JPEG_SRGB_07

Etsimme itsenäisiä 

Postinjakajia 

Postinajakana tehtäväsi on lajitella ja käsitellä postit ja jakaa ne omaan jakelupiiriisi. Jakaessa huristat joko kärryllä, pyörällä, skootterilla tai autolla, ja apunasi on modernit työvälineet. Tässä hommassa on paljon asiakaspalvelua, vaihtelua ja liikuntaa. 

Tällaista tyyppiä me etsimme

  • Olet vähintään 18-vuotias ja puhut hyvin suomea tai englantia
  • Sinulla on reipas asenne, hyvä peruskunto ja tykkäät palvella asiakkaita
  • Olet täsmällinen ja luotettava
  • Ajokortti on kiva bonus, mutta ei välttämätön

Postinjako sopii aamuvirkuille, koska vuoro alkaa yleensä klo 6.30 mennessä. Vaihtelua kuitenkin on päivien, työpisteiden ja tehtävien mukaan. Hommia tehdään maanantaisin ja keskiviikosta perjantaihin. Viikkotyöaika on korkeintaan 30 tuntia. Voit myös tehdä pelkkää jakelutyötä, jossa työajat sijoittuvat iltapäivälle ja viikoittainen työmäärä on noin 16–20 tuntia. Palkka määräytyy työehtosopimuksen mukaan. 

Toivomme sitoutumista tekemään vähintään 2–4 vuoroa viikossa tai vaihtoehtoisesti toimimaan työhön tarvittaessa kutsuttavana postinjakajana.

Tässä on sinulle tarjolla monipuolinen ja itsenäinen työ. Palkka juoksee jo perehdytyksen aikana ja saat aina apua kannustavalta tiimiltä. Meidän joukossamme on hyvä kasvaa ja kehittyä. 

Kiinnostuitko? Tutustu avoimiin postinjakajan paikkoihin ja jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta täältä

Huom! Avoimet rekrytointi-infot ja perehdytykset hoidetaan toistaiseksi Skypen, WhatsAppin tai vastaavan etäyhteyden kautta. Lähetämme tilaisuuteen erikseen sähköpostikutsun.

Postilaisten tarinoita

Matti Lehtonen

Työ Postilla on kuin unelma-ammatti Matti Lehtoselle. Monipuolisten tehtävien lisäksi viihtyvyyttä on lisännyt hyvä työyhteisö sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino, jonka ansiosta aikaa omille harrastuksille on aina jäänyt riittävästi. Matti Lehtosen rooli Postilla on mukavan monipuolinen. Hän työskentelee Porin jakelukeskuksessa postin lajittelussa ja jakelussa.

lue koko tarina

Anna Sampo

Joulutyöntekijästä lajittelupäälliköksi – monien mahdollisuuksien työpaikka. Parasta Anna Sampon työssä on se, kun joku omasta porukasta kehittyy ja onnistuu työssään. Anna ajattelee, että esimiehenä ei voi koskaan olla valmis, jolloin myös itse pääsee kehittymään joka päivä. Anna työskentelee Postilla lajittelupäällikkönä Helsingin postikeskuksessa.

lue koko tarina

Lara Yildrim

Mukavia kohtaamisia asiakkaiden kanssa ja liikkumisen iloa - Lara aloitti työnsä Postilla kesätyöntekijänä toukokuussa 2021 ja on ensimmäistä kertaa Postilla töissä. Tänäkin kesänä Postilla työskentelee yli tuhat kesätyöntekijää erilaisissa tehtävissä ympäri Suomea.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat