Kiinnostavia mahdollisuuksia

Postinjakajaksi

Haemme asiakaspalveluhenkisiä postinjakajia eri puolille Suomea. Olet näkyvin osa Postia, sillä jakajamme palvelevat päivittäin lähes kaikkia suomalaisia kotitalouksia ja yrityksiä. Palveluammatissa yhdistyvät reipas tekeminen, liikunta sekä luottamukselliset ja ystävälliset välit asiakkaisiin.
posti_brand_images_final_3000px_JPEG_SRGB_07

Postinjakajan työ koostuu postin lajittelusta ja jakelusta. Työajat vaihtelevat päivien, työpisteiden ja tehtävien mukaan. Viikoittain työpäiviä ovat maanantai ja keskiviikko–perjantai, eli tiistait ja viikonloput olet vapaalla. Viikkotyöaika on korkeintaan 30 tuntia. Voit myös tehdä pelkkää jakelutyötä, jossa työajat sijoittuvat iltapäivälle ja viikoittainen työmäärä on noin 16–20 tuntia.

Toivomme sitoutumista tekemään vähintään 2–4 vuoroa viikossa tai vaihtoehtoisesti toimimaan työhön tarvittaessa kutsuttavana postinjakajana.

Työvälineenäsi on auto, kärry, polkupyörä tai uutuutemme sähköskootteri. 

Edellytämme

  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • hyviä vuorovaikutustaitoja, täsmällisyyttä ja normaalia peruskuntoa
  • suomen kielen taito on etu, työt sujuvat myös hyvällä englannin kielen taidolla
  • ajokortti katsotaan eduksi.


Tarjoamme

  • osa-aikaisen työsuhteen
  • vaihtelevan ja liikkuvan asiakaspalvelutyön
  • turvalliset ja sään mukaiset työvaatteet
  • pääsy osaksi Suomen johtavaa posti- ja logistiikka-alan yritystä.

Täytä omat tietosi tällä sivulla, ja otamme sinuun yhteyttä. Töitä on tarjolla jatkuvasti ja ne alkavat mahdollisimman pian, joten jätäthän hakemuksesi viipymättä.

Postilaisten tarinoita

Matti Lehtonen

Työ Postilla on kuin unelma-ammatti Matti Lehtoselle. Monipuolisten tehtävien lisäksi viihtyvyyttä on lisännyt hyvä työyhteisö sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino, jonka ansiosta aikaa omille harrastuksille on aina jäänyt riittävästi. Matti Lehtosen rooli Postilla on mukavan monipuolinen. Hän työskentelee Porin jakelukeskuksessa postin lajittelussa ja jakelussa.

lue koko tarina

Anna Sampo

Joulutyöntekijästä lajittelupäälliköksi – monien mahdollisuuksien työpaikka. Parasta Anna Sampon työssä on se, kun joku omasta porukasta kehittyy ja onnistuu työssään. Anna ajattelee, että esimiehenä ei voi koskaan olla valmis, jolloin myös itse pääsee kehittymään joka päivä. Anna työskentelee Postilla lajittelupäällikkönä Helsingin postikeskuksessa.

lue koko tarina

Sofia Nieminen

Sofian työsuhde Postilla on ollut hyvin joustava; hän aloitti tammikuussa 2019 täysipäiväisenä sesonkityöntekijänä, teki vähemmän töitä kevään pääsykoeurakan aikana ja kesällä vaihtoi taas täysipäiväiseksi työntekijäksi. Tällä hetkellä työ taas joustaa, kun Sofia opiskelee avoimessa yliopistossa. Sofia työskentelee postinjakajana, hän lajittelee ja jakaa postia arkipäivisin.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat