Postilaisten tarinat

Anna Sampo

Lajittelupäällikkö

Joulutyöntekijästä lajittelupäälliköksi – monien mahdollisuuksien työpaikka. Parasta Anna Sampon työssä on se, kun joku omasta porukasta kehittyy ja onnistuu työssään. Anna ajattelee, että esimiehenä ei voi koskaan olla valmis, jolloin myös itse pääsee kehittymään joka päivä.
Posti_My Posti Experience_Anna Sampo1

Anna työskentelee Postilla lajittelupäällikkönä Helsingin postikeskuksessa. Hän aloitti vakituisen työn Postilla vuonna 2005, ensikosketuksen hän kuitenkin sai Postiin jo edellisenä jouluna – jouluapulaisen hommissa.  

Anne on tehnyt monenlaisia töitä Postilla vuosien varrella. Postinjakajan kesätöiden, joulutöiden ja vakituisen työsuhteen kautta saadun kokemuksen myötä hän siirtyi jakajasta ryhmävastaavaksi. Esimiestehtävät Anna aloitti vuonna 2010 työskennellen useassa toimipisteessä Etelä-Espoon alueella. Tästä polku vei Helsinkiin jakelupäälliköksi ja vuonna 2017 Anna aloitti tehtävät lajittelupäällikkönä.   

”Ennen uraani Postilla opiskelin liikunta-alaa urheiluopistossa ja yliopistossa. Kun vakituiset työt alkoivat, tarkoituksenani oli pitää vähän taukoa opinnoista, mutta se tauko on hieman venähtänyt”, Anna naurahtaa.  

Uusia haasteita sopivin väliajoin 

Annan mielestä työt Postilla ovat olleet kiinnostavia kaikissa eri tehtävissä, joissa hän on toiminut. Uusia haasteita ja kehittymismahdollisuuksia on tullut sopivin välein. Esimiestehtävät ovakin Annalle erityisen mieluisia ja tuntuvat omalta jutulta. 

Parasta on nähdä, kuinka joku omasta porukastani kehittyy ja onnistuu työssään tavalla tai toisella. Tähän haluan omalta osaltani vaikuttaa. Toisaalta ajattelen, ettei esimiehenä ole koskaan valmis ja joka päivä oppii jotakin uutta. Tämä kuuluu myös työni parhaisiin puoliin, Anna kertoo.  

Anna pitää myös Postin monikulttuurisesta ja monimuotoisesta työympäristöstä. Hänestä on hienoa, että Posti tarjoaa työtä ja uramahdollisuuksia niin monista eri kulttuureista ja taustoista tuleville ihmisille.  

”Meillä on valtavasti erilaisia kansallisuuksia ja taustoja henkilöstössämme, Posti tekee tällä saralla hyvää työtä, Anna toteaa lopuksi.  

 
 

Tutustu myös muiden tarinoihin

Verkostonhallintatiimi

Maantieteellisesti hajaantuneen tiimin yhteistyötä helpottavat modernit työvälineet ja luottamuksellinen ilmapiiri, jossa kaveria autetaan ja huumorille on tilaa. Tämä tiimi työskentelee ympäri Suomen varmistaen, että postit ja paketit menevät kentälle sujuvasti ja tavoittavat asiakkaat mahdollisimman helposti.

lue koko tarina

Lara Yildrim

Mukavia kohtaamisia asiakkaiden kanssa ja liikkumisen iloa - Lara aloitti työnsä Postilla kesätyöntekijänä toukokuussa 2021 ja on ensimmäistä kertaa Postilla töissä. Tänäkin kesänä Postilla työskentelee yli tuhat kesätyöntekijää erilaisissa tehtävissä ympäri Suomea.

lue koko tarina

Matti Lehtonen

Työ Postilla on kuin unelma-ammatti Matti Lehtoselle. Monipuolisten tehtävien lisäksi viihtyvyyttä on lisännyt hyvä työyhteisö sekä työn ja vapaa-ajan tasapaino, jonka ansiosta aikaa omille harrastuksille on aina jäänyt riittävästi. Matti Lehtosen rooli Postilla on mukavan monipuolinen. Hän työskentelee Porin jakelukeskuksessa postin lajittelussa ja jakelussa.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat