Tule meille töihin!

Tulevaisuuden Posti on moderni jakelu- ja logistiikkayhtiö. Pidämme arjen rattaat pyörimässä ilahduttamalla asiakkaitamme ja rakennamme yhä vahvempia ja vastuullisempia jakelu- ja logistiikkapalveluita. Käsittelemme päivittäin keskimäärin miljoona pakettia ja seitsemän miljoonaa postilähetystä. Ajamme joka arkipäivä kuusi kertaa maailman ympäri hiilineutraalisti ja käymme noin 3 miljoonan kotitalouden ja yrityksen luona. Meillä on myös 350 000 neliömetriä omaa, turvallista ja sertifioitua, 100 % hiilineutraalia varastointitilaa.
some_rekry_elokuu_HF_facebookLinkedIn

Olemme yksi Suomen suurimmista työnantajista. Postin uudistuminen ja tulevaisuus rakentuu ihmisistä ja etsimmekin nyt uusia työkavereita mukaan monipuoliseen osaajajoukkoomme.

Juuri nyt meillä on avoinna satoja erilaisia työpaikkoja kaikkialle Suomessa! Haemme iloisia työkavereita mm. postikeskuksiin ja jakelupisteisiin jakelu- ja lajittelutöihin, terminaaleihin varastotöihin sekä asiakaspalveluun. Myös useita asiantuntijapaikkoja on avoinna.

Postilla pääset tekemään merkityksellistä työtä monimuotoisessa työympäristössä. Meillä kaikki työntekijät saavat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja ympärilleen joukon mukavia työkavereita. Osa avoimista työpaikoista on osa-aikaisia, osa kokoaikaisia. Katso kunkin avoimen työpaikan kohdalta tarkemmat tiedot työsuhteesta.

Kurkkaa alla olevista linkeistä avoimet paikat ja hae meille!

Postin avoimet paikat (jakelu, lajittelu, kuljetus, asiakaspalvelu, asiantuntijat) ja
Transvalin avoimet paikat (varasto, hyllytys, terminaalit, vartiointi).

new-logot

Postilaisten tarinoita

Lara Yildrim

Mukavia kohtaamisia asiakkaiden kanssa ja liikkumisen iloa - Lara aloitti työnsä Postilla kesätyöntekijänä toukokuussa 2021 ja on ensimmäistä kertaa Postilla töissä. Tänäkin kesänä Postilla työskentelee yli tuhat kesätyöntekijää erilaisissa tehtävissä ympäri Suomea.

lue koko tarina

Louis Cothard

Louis Cothard nauttii työstään yhdistelmäajoneuvonkuljettajana, sillä ison auton ajaminen on sekä vastuullista että jännittävää. Louis ajaa ympäri Suomen ja pitää huolen, että tavarat löytävät vastaanottajansa. Louis on työskennellyt Postilla vuodesta 2015; ensin kevytkuorma-autonkuljettajana, vuoden verran kuluttajajakelussa ja tätä nykyä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana.

lue koko tarina

Jutta Immonen

Joulukuussa 2020 joulusesonki on käynnissä vilkkaampana kuin koskaan. Joulukuun ensimmäisellä viikolla Postissa käsiteltiin kaikkien aikojen ennätysmäärä paketteja: 1,9 miljoonaa pakettia viikossa. Tämän on huomannut työssään myös Jutta Immonen, joka on yksi tuhansista Jouluntekijöistämme ympäri Suomen.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat