Tule meille töihin!

Olemme yksi Suomen suurimmista työnantajista. Postin uudistuminen ja tulevaisuus rakentuu ihmisistä ja etsimmekin nyt uusia työkavereita mukaan monipuoliseen osaajajoukkoomme.
Tulevaisuuden Posti on moderni jakelu- ja logistiikkayhtiö. Pidämme arjen rattaat pyörimässä ja rakennamme yhä vahvempia ja vastuullisempia jakelu- ja logistiikkapalveluita. Postilla pääset tekemään merkityksellistä työtä monimuotoisessa työympäristössä. Meillä kaikki saavat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja ympärilleen joukon mukavia työkavereita. Tutustu avoimiin paikkoihin ja hae nyt!

Postin avoimet paikat

Juuri nyt meillä on avoinna satoja erilaisia työpaikkoja kaikkialle Suomessa! Haemme iloisia työkavereita mm. postikeskuksiin ja jakelupisteisiin jakelu- ja lajittelutöihin, terminaaleihin varastotöihin sekä asiakaspalveluun. Myös useita asiantuntijapaikkoja on avoinna.
Hae nyt

Transvalin avoimet paikat

Etsimme eri toimipisteisiimme reippaita työntekijöitä monipuolisiin hyllytys, varasto- ja tuotantotehtäviin. Reipas asenne, motivaatio tehdä töitä ja halu oppia uutta sekä sopivasti huumoria, tarkkuutta ja fyysistä jaksamista kantavat meillä pitkälle.
Hae nyt

Postilaisten tarinat

Benjamin Airava

Postissa eletään jälleen vuoden vilkkainta aikaa, kun miljoonat paketit ja joulukortit täytyy saada perille joulusesongin aikana. Onneksi meillä on talo täynnä reippaita jouluntekijöitä, joista yksi on Benjamin Airava. Benjamin tuli Postille kausityöntekijäksi joulusesongin kiireisiin asiakaspalvelutehtäviin.

lue koko tarina

Jutta Immonen

Joulukuussa 2020 joulusesonki on käynnissä vilkkaampana kuin koskaan. Joulukuun ensimmäisellä viikolla Postissa käsiteltiin kaikkien aikojen ennätysmäärä paketteja: 1,9 miljoonaa pakettia viikossa. Tämän on huomannut työssään myös Jutta Immonen, joka on yksi tuhansista Jouluntekijöistämme ympäri Suomen.

lue koko tarina

Lara Yildrim

Mukavia kohtaamisia asiakkaiden kanssa ja liikkumisen iloa - Lara aloitti työnsä Postilla kesätyöntekijänä toukokuussa 2021 ja on ensimmäistä kertaa Postilla töissä. Tänäkin kesänä Postilla työskentelee yli tuhat kesätyöntekijää erilaisissa tehtävissä ympäri Suomea.

lue koko tarina

Mitä Postissa tapahtuu?

Posti voittajaksi kansainvälisessä World Sustainability Awards 2021- vastuullisuus-kilpailussa

Posti on palkittu voittajana kansainvälisen World Sustainability Awards 2021 -vastuullisuuskilpailun päästövähennyssarjassa. Finaaliin oli valittu kaikkiaan seitsemän kansainvälistä yhtiötä kuten Heineken ja Bayer.

Lue lisää

Digitaalisesti muuntaen Suomen 380 vuotta vanhaa postipalvelua automatisoituun maailmaan

Posti, Suomen vanhin postipalvelu, tarjoaa edelleen erittäin perinteistä palvelua asiakkaille Pohjoismaissa ja Baltiassa. Fyysisen postin vähentyessä ja verkkokaupan sekä nopeamman logistiikan kysynnän kasvaessa, lähes 400 vuotta vanhan organisaation piti kehittyä voidakseen tarjota parempaa palvelua asiakkailleen.

Lue lisää

Asiakaskeskeisyys ja kyky reagoida jatkuvaan muutokseen

Postiala on historiallisen suuressa muutoksessa, ja siksi olemassaolomme edellytys on määrätietoinen uudistuminen, josta yhtenä osana on toimintamallin uudistus. Etenemme kohti ketteriä menetelmiä pystyäksemme nopeasti, ja laadukkaasti vastaamaan jatkuvaan muutoksen palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin.

Lue lisää

Mitä Transvalissa tapahtuu?

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat