Postilaisten tarinat

Timo Nurmi

Vastuullisuusviestintäpäällikkö

Timon työssä parasta on, kun pääsee pallottelemaan ajatuksia ja ideoita työkavereiden kanssa ja löytämään ratkaisuja haasteisiin. Halu kokeilla jotain uutta sai hänet hyppäämään uudistuvan Postin muutosmatkaan keväällä 2020.
posti_uratarinat-timo-nurmi

Timo työskentelee vastuullisuusviestintäpäällikkönä viestinnän tiimissä, jossa hänen tehtäviinsä kuuluu muun muassa vastuullisuusviestinnän koordinoiminen ja rakentaminen sisäisesti ja ulkoisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa useita tapaamisia ja keskusteluja ihmisten kanssa päivittäin, sekä vastuullisuusteeman esillä pitämistä erilaisissa yhteyksissä.

Timon tavoitteena on saada näkyväksi kaikki se hyvä, mitä Postilla tehdään vastuullisuuteen liittyen. Hän aloitti työnsä Postilla keväällä 2020 ja ensimmäisenä asiana to do-listalla on vastuullisuuteen liittyvän tietoisuuden lisääminen kollegoille, kaikille 22 000 postilaiselle. ”Täällä tehdään tosi paljon hyviä asioita ja nyt niistä pitää vain puhua. Mun tehtävä on sanoittaa jo olemassa oleva ajatus ja merkitys”, Timo kiteyttää työnsä ytimen.

Yhteistyötä ja uuden oppimista

Yhteistyön tekeminen tuo Timon työhön paljon iloa. ” Pidän siitä, että voi olla ihmisten kanssa tekemisissä – jutella, tehdä ja parhaimmillaan siitä vielä syntyy jotain. Postilla on älykästä ja tosi pätevää porukkaa töissä. Täällä tehdään paljon asioita, ja vauhdikkaasti!” Timo kertoo.

Vaikka Timolla on jo varsin pitkä työura takataskussaan, hän on nyt ensimmäistä kertaa töissä isossa yrityksessä. Postin käynnissä oleva muutosmatka tarjoaa oivallisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, minkä Timo myös tietää. ”Odotan innolla, että pääsen tekemään tosi monipuolisia juttuja ja oppimaan uutta. Haluan oppia muun muassa lisää vastuullisuuden kokonaisuudesta liiketoiminnassa”, Timo toteaa.

Tutustu myös muiden tarinoihin

Goran Gjorgievski

Tyytyväiset työntekijät, tyytyväiset asiakkaat – tämä ajatus kiteyttää Goranin työn tavoitteen Lead Software Developerina. Mahdollisuus oppia ja hyödyntää uusimpia teknologioita sekä tiimiläisten onnistumisten näkeminen ovat parasta Goranin työssä hänen mielestään.

lue koko tarina

Juho Paasonen

Juho levittää Postilla muotoiluajattelua ja haluaa tehdä liiketoimintaa ihmisten ehdoilla. Juhon tiimi kehittää Postin eri kanavia palvelumuotoilun metodeilla; tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea paremman asiakaskokemuksen avulla. Juho vastaa Postilla monikanavaisesta palvelumuotoilusta koko firman laajuisesti.

lue koko tarina

Inka Touru

Inkan työssä parhaita hetkiä ovat ne, kun asiakkaalle kehitetään yhdessä uusi ratkaisu, josta asiakas silmin nähden innostuu. Onnistumisen kokemukset tekevät työstä mielekästä ja pysyvät mielessä pitkään. Inka Touru työskentelee Postilla tuotepäällikkönä Digital Commerce -yksikössä.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat