Postilaisten tarinat

Timo Nurmi

Head of Communications

Timon työssä parasta on, kun pääsee pallottelemaan ajatuksia ja ideoita työkavereiden kanssa ja löytämään ratkaisuja haasteisiin. Halu kokeilla jotain uutta sai hänet hyppäämään uudistuvan Postin muutosmatkaan keväällä 2020.
posti_uratarinat-timo-nurmi

Timo työskentelee strategia- ja vastuullisuusviestinnästä vastaavana johtajana konserniviestinnän tiimissä. Käytännössä työ sisältää näiden teemojen tarinan ja viestien kirkastamisen ja ymmärretyksi tekemisen koko yhtiöryhmässä.

Timon tavoitteena on saada näkyväksi kaikki se hyvä, mitä Postilla tehdään. Hän aloitti työnsä Postilla keväällä 2020 ja ensimmäisenä asiana to do-listalla oli vastuullisuuteen liittyvän tietoisuuden lisääminen kollegoille, kaikille 21 000 postilaiselle. ”Täällä tehdään tosi paljon hyviä asioita ja nyt niistä pitää vain puhua. Mun tehtävä on sanoittaa jo olemassa oleva ajatus ja merkitys”, Timo kiteyttää työnsä ytimen.

Alkuvuodesta 2021 iso ponnistus oli yhtiöryhmän uuden strategian tarinan kiteyttäminen ja implementointi yhdessä johdon kanssa.

Yhteistyötä ja uuden oppimista

Yhteistyön tekeminen tuo Timon työhön paljon iloa. ” Pidän siitä, että voi olla ihmisten kanssa tekemisissä – jutella, tehdä ja parhaimmillaan siitä vielä syntyy jotain. Postilla on älykästä ja tosi pätevää porukkaa töissä. Täällä tehdään paljon asioita, ja vauhdikkaasti!” Timo kertoo.

Vaikka Timolla on jo varsin pitkä työura takataskussaan, hän on nyt ensimmäistä kertaa töissä isossa yrityksessä. Postin käynnissä oleva muutosmatka tarjoaa oivallisia mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, minkä Timo myös tietää. ”Olen jo nyt päässyt vaikuttamaan konkreettisesti moneen asiaan ja olemaan omalta osalta vauhdittamassa Postin muutosmatkaa", Timo toteaa.

Tutustu myös muiden tarinoihin

Goran Gjorgievski

Tyytyväiset työntekijät, tyytyväiset asiakkaat – tämä ajatus kiteyttää Goranin työn tavoitteen Lead Software Developerina. Mahdollisuus oppia ja hyödyntää uusimpia teknologioita sekä tiimiläisten onnistumisten näkeminen ovat parasta Goranin työssä hänen mielestään.

lue koko tarina

Juho Paasonen

Juho levittää Postilla muotoiluajattelua ja haluaa tehdä liiketoimintaa ihmisten ehdoilla. Juhon tiimi kehittää Postin eri kanavia palvelumuotoilun metodeilla; tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea paremman asiakaskokemuksen avulla. Juho vastaa Postilla monikanavaisesta palvelumuotoilusta koko firman laajuisesti.

lue koko tarina

Inka Touru

Inkan työssä parhaita hetkiä ovat ne, kun asiakkaalle kehitetään yhdessä uusi ratkaisu, josta asiakas silmin nähden innostuu. Onnistumisen kokemukset tekevät työstä mielekästä ja pysyvät mielessä pitkään. Inka Touru työskentelee Postilla tuotepäällikkönä Digital Commerce -yksikössä.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat