Opiskelijat

Harjoittelu ja työssäoppiminen

Työharjoittelu ja työssäoppiminen ovat hienoja mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta ja työelämätaitoja jo opiskeluaikana.
pipsanextillä

Kartuta tärkeitä työelämätaitoja jo opiskeluaikana 

Kiinnostaako ura nopeasti kehittyvällä verkkokauppa- ja logistiikka-alalla? Työharjoittelu ja työssäoppiminen Postilla ovat hienoja mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta ja työelämätaitoja sekä solmia suhteita työelämään jo opiskeluaikana. Tarjoamme vuosittain useita harjoittelupaikkoja sekä korkeakouluopiskelijoille että ammattiin opiskeleville nuorille.  

Perehdytämme sinut huolella työtehtävääsi ja pääset heti käsiksi mielenkiintoisiin töihin ja projekteihin muiden postilaisten tukemana. Meille on tärkeää, että voit kartuttaa omaa osaamistasi samalla kun haastat meitä tuoreilla näkemyksilläsi. 

Emme valitettavasti voi ottaa toistaiseksi harjoittelijoita korona-tilanteesta johtuen. Pääset tutustumaan avoimiin kesätyöpaikkoihin täältä.

 Monipuolisia työssäoppimispaikkoja ammattiin opiskeleville  

Tarjoamme ammattiin opiskeleville nuorille mahdollisuuden suorittaa toisen asteen opintoihin kuuluvia työssäoppimisjaksoja eri puolilla Postia. Työssäoppimispaikoista suurin osa on suunnattu logistiikka- ja kuljetusalan opiskelijoille. Työssäoppimisjaksot ja opintojen näytöt toteutetaan aina yhdessä vastaavan opettajan ja Postin työpaikkakouluttajan kanssa.  

Jos paikallisesti on tiedossa oppilaitosyhteistyön kautta sovittu Postin yhteyshenkilö, voi laittaa hakemuksesi suoraan hänelle.

Lue, miten Tia päätyi oppisopimuksella kuorma-autonkuljettajaksi alla olevista Postilaisten tarinoista!

Postilaisten tarinoita

Inka Touru

Inkan työssä parhaita hetkiä ovat ne, kun asiakkaalle kehitetään yhdessä uusi ratkaisu, josta asiakas silmin nähden innostuu. Onnistumisen kokemukset tekevät työstä mielekästä ja pysyvät mielessä pitkään. Inka Touru työskentelee Postilla tuotepäällikkönä Digital Commerce -yksikössä. Hän päätyi Postille trainee-ohjelman kautta, jonka aikana hän kehitti Postille uusia tuotteita ja palveluita.

lue koko tarina

Tia Svinhufvud

Tia Svinhufvud opiskelee Postilla oppisopimuksella kuorma-autonkuljettajaksi. Autonkuljettajan työ kiinnosti Tiia ja hän sai kuulla, että Posti voisi tarjota etenemismahdollisuuden ammattikuljettajan ammattiin. Postin yhteistyöverkostosta löytyi nopeasti oppisopimuskumppaniksi Keuda, joten Tia pääsi aloittamaan kahden vuoden ammattiopinnot vauhdikkaasti.

lue koko tarina

Juho Paasonen

Juho levittää Postilla muotoiluajattelua ja haluaa tehdä liiketoimintaa ihmisten ehdoilla. Juhon tiimi kehittää Postin eri kanavia palvelumuotoilun metodeilla; tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea paremman asiakaskokemuksen avulla. Juho vastaa Postilla monikanavaisesta palvelumuotoilusta koko firman laajuisesti.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat