Opiskelijat

Harjoittelu ja työssäoppiminen

Työharjoittelu ja työssäoppiminen ovat hienoja mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta ja työelämätaitoja jo opiskeluaikana.
pipsanextillä

Kartuta tärkeitä työelämätaitoja jo opiskeluaikana 

Kiinnostaako ura nopeasti kehittyvällä verkkokauppa- ja logistiikka-alalla? Työharjoittelu ja työssäoppiminen Postilla ovat hienoja mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta ja työelämätaitoja sekä solmia suhteita työelämään jo opiskeluaikana. Tarjoamme vuosittain useita harjoittelupaikkoja sekä korkeakouluopiskelijoille että ammattiin opiskeleville nuorille.  

Perehdytämme sinut huolella työtehtävääsi ja pääset heti käsiksi mielenkiintoisiin töihin ja projekteihin muiden postilaisten tukemana. Meille on tärkeää, että voit kartuttaa omaa osaamistasi samalla kun haastat meitä tuoreilla näkemyksilläsi. 

Emme valitettavasti voi ottaa toistaiseksi harjoittelijoita korona-tilanteesta johtuen. Pääset tutustumaan avoimiin kesätyöpaikkoihin täältä.

 Monipuolisia työssäoppimispaikkoja ammattiin opiskeleville  

Tarjoamme ammattiin opiskeleville nuorille mahdollisuuden suorittaa toisen asteen opintoihin kuuluvia työssäoppimisjaksoja eri puolilla Postia. Työssäoppimispaikoista suurin osa on suunnattu logistiikka- ja kuljetusalan opiskelijoille. Työssäoppimisjaksot ja opintojen näytöt toteutetaan aina yhdessä vastaavan opettajan ja Postin työpaikkakouluttajan kanssa.  

Jos paikallisesti on tiedossa oppilaitosyhteistyön kautta sovittu Postin yhteyshenkilö, voi laittaa hakemuksesi suoraan hänelle.

Lue, miten Tia päätyi oppisopimuksella kuorma-autonkuljettajaksi alla olevista Postilaisten tarinoista!

Postilaisten tarinoita

Razieh Zare

Raziehin mielestä parasta työssä ovat ne hetket, kun hän tietää helpottavansa asiakkaiden elämää. Siksi hän pitää työtänsä Business Developerina inspiroivana. Razieh työskentelee Business Developerina Postin Paketti- ja verkkokauppa liiketoiminnassa. Hän liittyi Postiin Unbox Your Potential -traineeohjelman kautta huhtikuussa 2020.

lue koko tarina

Tia Svinhufvud

Tia Svinhufvud opiskelee Postilla oppisopimuksella kuorma-autonkuljettajaksi. Autonkuljettajan työ kiinnosti Tiia ja hän sai kuulla, että Posti voisi tarjota etenemismahdollisuuden ammattikuljettajan ammattiin. Postin yhteistyöverkostosta löytyi nopeasti oppisopimuskumppaniksi Keuda, joten Tia pääsi aloittamaan kahden vuoden ammattiopinnot vauhdikkaasti.

lue koko tarina

Goran Gjorgievski

Tyytyväiset työntekijät, tyytyväiset asiakkaat – tämä ajatus kiteyttää Goranin työn tavoitteen Lead Software Developerina. Mahdollisuus oppia ja hyödyntää uusimpia teknologioita sekä tiimiläisten onnistumisten näkeminen ovat parasta Goranin työssä hänen mielestään.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat