Opiskelijat

Harjoittelu ja työssäoppiminen

Työharjoittelu ja työssäoppiminen ovat hienoja mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta ja työelämätaitoja jo opiskeluaikana.
pipsanextillä

Kartuta tärkeitä työelämätaitoja jo opiskeluaikana 

Kiinnostaako ura nopeasti kehittyvällä verkkokauppa- ja logistiikka-alalla? Työharjoittelu ja työssäoppiminen Postilla ovat hienoja mahdollisuuksia kartuttaa työkokemusta ja työelämätaitoja sekä solmia suhteita työelämään jo opiskeluaikana. Tarjoamme vuosittain useita harjoittelupaikkoja sekä korkeakouluopiskelijoille että ammattiin opiskeleville nuorille.  

Perehdytämme sinut huolella työtehtävääsi ja pääset heti käsiksi mielenkiintoisiin töihin ja projekteihin muiden postilaisten tukemana. Meille on tärkeää, että voit kartuttaa omaa osaamistasi samalla kun haastat meitä tuoreilla näkemyksilläsi. 

Monipuolisia työssäoppimispaikkoja ammattiin opiskeleville  

Tarjoamme ammattiin opiskeleville nuorille mahdollisuuden suorittaa toisen asteen opintoihin kuuluvia työssäoppimisjaksoja eri puolilla Postia. Työssäoppimispaikoista suurin osa on suunnattu logistiikka- ja kuljetusalan opiskelijoille. Työssäoppimisjaksot ja opintojen näytöt toteutetaan aina yhdessä vastaavan opettajan ja Postin työpaikkakouluttajan kanssa.

Kuljetusakatemia tukee aktiivisesti työharjoittelumahdollisuuksia kuljetuslogistiikan eri tehtäviin. Voit tehdä toisen asteen opiskeluusi liittyvän harjoittelun Postissa kymmenillä eri paikkakunnilla. Myös esim. logistiikkainsinööriksi opiskelevan opinnäytetyö, harjoittelut ja työllistyminen ovat mahdollisiaKuljetusalaa opiskelevia työllistetään mielellään jo opintojen aikana esim. kausitöissä.

Jos paikallisesti on tiedossa oppilaitosyhteistyön kautta sovittu Postin yhteyshenkilö, voit laittaa hakemuksesi suoraan hänelle.

 

Postilaisten tarinoita

Tommi Kässi

”Muutosjohtamisen korkeakoulu” näin Postipalveluiden myyntijohtaja Tommi Kässi kuvailee lähes 7-vuotista urapolkuaan Postilla, josta rakennetaan modernia jakelu- ja logistiikkayhtiötä. Tommin matka on kiertänyt strategian ja IT:n johtotehtävistä liiketoimintajohtoon ja myyntiin.

lue koko tarina

Benjamin Airava

Postissa eletään jälleen vuoden vilkkainta aikaa, kun miljoonat paketit ja joulukortit täytyy saada perille joulusesongin aikana. Onneksi meillä on talo täynnä reippaita jouluntekijöitä, joista yksi on Benjamin Airava. Benjamin tuli Postille kausityöntekijäksi joulusesongin kiireisiin asiakaspalvelutehtäviin.

lue koko tarina

Goran Gjorgievski

Tyytyväiset työntekijät, tyytyväiset asiakkaat – tämä ajatus kiteyttää Goranin työn tavoitteen Lead Software Developerina. Mahdollisuus oppia ja hyödyntää uusimpia teknologioita sekä tiimiläisten onnistumisten näkeminen ovat parasta Goranin työssä hänen mielestään.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat