Kuljetusakatemia

Oppilaitosyhteistyö

Kuljetusakatemiassa tehdään paljon yhteistyötä kuljetusalan eri oppilaitosten kanssa.
matto
Posti haluaa olla ja on haluttu kumppani oppilaitoksille. Yhteistyötä edistetään tarjoamalla entistäkin enemmän mahdollisuuksia kuljetusalan koulutus- ja oppisopimuksille sekä opinnäytetöille.

Yhteistyötä tehdään ammatillisten oppilaitosten kanssa valtakunnallisesti. Voimme tarjota nykyisille ja uusille postilaisille sekä yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuksia ammatilliseen tutkintoon johtaviin koulutuksiin. Tyypillisesti oma osaamisala löytyy kuljetusalan, palvelulogistiikan tai esihenkilötyön tutkintoon johtavista koulutusohjelmista.

Olemme säännöllisesti mukana erilaisissa rekrytointitapahtumissa ja työelämäpäivissä. Teemme myös paljon erilaista yhteistyötä kuljetusalan ammatillisen osaamisen kehittämiseksi, käymme esittäytymässä oppilaitoksissa ja järjestämme sovittaessa työnantajaesittelyjä Postin tiloissa.

Postilaisten tarinat

Louis Cothard

Louis Cothard nauttii työstään yhdistelmäajoneuvonkuljettajana, sillä ison auton ajaminen on sekä vastuullista että jännittävää. Louis ajaa ympäri Suomen ja pitää huolen, että tavarat löytävät vastaanottajansa. Louis on työskennellyt Postilla vuodesta 2015; ensin kevytkuorma-autonkuljettajana, vuoden verran kuluttajajakelussa ja tätä nykyä yhdistelmäajoneuvonkuljettajana.

lue koko tarina

Anne Partanen

Anne Partasen mielestä on hienoa työskennellä yrityksessä, joka on oman alansa edelläkävijä. Pitkä ura Postilla on avannut toiminnan laajuutta ja sen vaikutusta suomalaiseen yhteiskuntaan. Anne työskentelee kuljetuspäällikkönä Kuopio-Joensuu -alueella. Annen työssä asiakas on keskiössä ja asiakkaan kanssa luodaan yhdessä uusia ratkaisuja palveluiden parantamiseksi.

lue koko tarina

Juho Juppala

Kahdeksasluokkalainen Juho Juppala tuli Postille tutustumaan kuljetukseen ja rahdinkäsittelyyn viikon kestävällä TET- eli työelämään tutustumisjaksolla. Tavoitteiksi hän ilmoitti ammattikuljettajan toiminnan ja tavaroiden liikkumisen seuraamisen sekä uusien asioiden oppimisen. Juho kertoo kiinnostuneensa rekoista jo pikkupoikana.

lue koko tarina
Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden Postia!
Kaikki avoimet työpaikat